הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשיך או לעצור?

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
אני בן כמעט 17 ,אני שוקל 73KG בנץ פרס 115KG,עכשיו כל פעם אחרי סט יש לי כאב בגב,ואז בסוף האימון זה נהיה חזק יותר,רק אחרי חצי שעה-שעה בלי לעשות כלום זה עובר,כדאי לי להמשיך עד לתחרות הקרובה ואז להפסיק או להפסיק בכלל איזה חצי שנה עד שהכאב יעבור?
חשוב להדגיש שאני לא עושה סקוואט ודדליפט בגלל כאבים בגב שהיו שעשיתי אותם.

לך תבדק אצל אורטופד, אף אחד לא יכול או מוסמך לענות לך על זה.
אולי יש לך בלט ואתה לא יודע? לך לפני שהנזק יחמיר.

115 לחמישייה או לסינגל? בכל מקרה כבוד..!
אני תקוע על 85 באותו משקל גוף..
ותעלה סירטון.

• פותח/ת השרשור
לך תבדק אצל אורטופד, אף אחד לא יכול או מוסמך לענות לך על זה.
אולי יש לך בלט ואתה לא יודע? לך לפני שהנזק יחמיר.

האורטופד בפעם האחרונה שהייתי אצלו לגבי הסקוואט ודדליפטים אמר שזה בגלל העקמת וזה יחלים רק עוד 7 שנים,אני די מתחיל לחשוב שזה הגיוני,כי בהתחלה צחקתי ששמעתי 7 שנים
יכול להיות שהזוקפים שלך לא מתאוששים/טכניקה לא נכונה , תעלה סרטון שיהיה אפשר לראות אם טענה אחת שלי לפחות לא נכונה

יכול להיות שאתה צודק,אבל סתם איזה אימון אחד ניסיתי כמה אני יכול דדליפט הצלחתי 60 ל15 חזרות אני יודע שזה בכלל לא הרבה אבל גם אחרי הרבה זמן,וגם אחרי התרגיל חזרו הכאבים,אז הבנתי שבנתיים כדי לוותר עליו.
115 לחמישייה או לסינגל? בכל מקרה כבוד..!
אני תקוע על 85 באותו משקל גוף..
ותעלה סירטון.

חח פעם אחרונה שביקשתי שמישהו יצלם אותי כולם כזה הביאו לי מבט של "מה אתה פדחן?",בכל מקרה אני ינסה עוד פעם,וה115 כמובן לסינגל,חלום זה ל5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית