הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון SHOCK (של הסרט 300) אפקטיבית?

Avielkr

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
ראיתי כמה תגובות טובות על התוכנית של השחקנים של 300 מה שכן היא נראית לי מוזרה..
התוכנית למי שלא מכיר:
25 מתח
50 דדליפט
50 שכיבות סמיכה
50 קפיצות על קופסה של 24 אינצ' (60~ סמ')
50 הטיות רגליים (תרגיל בטן, למי שלא מכיר כנסו לפה)
25 קלינפרס עם משקולת
25 מתח

מה דעתכם עליה? חשבתי לעשות לה ניסיון לחודש לראות איך זה.

זו לא תוכנית, זה אימון אחד, אלא אם כן אתה מתכוון לבצע אותו כל יום ואז אני לא רואה בזה תועלת.

• פותח/ת השרשור
על פי תגובות שראיתי ממאמנים ממליצים לעשות את זה 3 פעמים בשבוע בצורה הזאת (דוגמה):
ראשון: אימון 300
שני: ריצה (סיבולת לב ריאה)
שלישי: אימון 300
רביעי: ריצה
חמישי: אימון 300
שישי: ריצה
שבת: מנוחה.

שום תעולת אתה לא תראה כמו השחקנים של 300 ותיהיה בטוח שהם לא התאמנו ככה
גם מה הרבה מאיך שהם נראים זה איפור גוף ככה ש...

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהם השתמשו בהרבה איפור גוף אבל האימון הזה נמצא בהרבה מקומות ונראה גם שיש עליו תגובות טובות באינטרנט ממאמנים\מתאמנים שניסו את זה.

אני מתאמן כבר די הרבה זמן ועליתי מ55 קילו ל100 ירדתי ל75 ועכשיו אני 83, אני רוצה לחזור שוב לפתח קצת את השרירים כי אחרי הירידה ל75 נהייתי קטן מידי ואני לא אוהב את זה. הבעיה אצלי שהרגליים שלי מתפתחות ממש מהר היקף (64 סמ') ואני מעדיף להשקיע קצת פחות עליהם הפעם.

גם כח יש לי מספיק, אני אחרי SS כמעט והכפלתי את המשקלים שהתאמנתי איתם, הבעיה זה שהמדריך הרגיל שלי שאהבתי כמעט ולא מאמן בזמנים שאני מתאמן ועל השאר שבחדר כושר שלי אני לא סומך.

אין סיבה לעשות את התכנית הזאת. זה יותר אימון קרוספיט מאשר אימון כוח. מדי פעם בשביל הגיוון אתה יכול לעשות אותה כמו שאפשר לעשות כל אימון סיבולת אחר.

Back
למעלה תחתית