הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לפרוש מSS אבל לא בטוח מה לעשות במקום

YohanEn

משתמש מתחיל
118
0
נק' מוניטין:
0
118
0
פיטנס
גיל 16
שוקל 67
גובה 174

עשיתי SS כחודש,אבל הטכינקות של בתרגילים על הפנים
ראיתי כמה זה מסוכן,ושחייב מדריך צמוד שיעזור בהתחלה
אז המדריך בחדר כושר שלי לא מרשה לי בכלל לעשות SS ולא מרשה לי לעשות סקוואט מוט דדליפט ובטח שלא פרס
עשיתי בלי שהוא ידע,אבל אני פוחד להמשיך הלכתי להתאמן היום ולא היה לי מוטבצייה מרוב פחד לא השקעתי והחלטתי שאני מפסיק

אני לא רוצה לעשות ABC לדעתי זה יותר למתקדמים כי עשיתי 3 חודשים ABC ולא עליתי במשקלים אפילו קצת
אני רוצה לפתח גוף בצורה המהירה ביותר,ובלי יותר מדי סיכונים ואני גם רוצה לעלות במשקלים אני יעבוד על תפריט מסודר של 2700 קלוריות

חשבתי על AB,אבל אפשר לעלות בזה במשקלים?

משקלים במורכבים:

סקוואט 80 קילו 5 חזרות
דדליפט 80 קילו 4-5 חזרות (טכניקה לא מושלמת)
בנץ פרס 60 קילו 4-5 חזרות
אני יודע שזה משקלים של מתחיל אבל אני נורא פוחד להמשיך בSS בלי מאמן

אם אני יעשה AB
4 פעמים בשבוע ותפריט מסודר

היה תוצאות טובות ? (ברור שאי אפשר להגיד על 100 אחוז,אבל אמור להיות?)

אני רוצה לעשות מסה ארוכה מאוד,8 חודשים או אפילו שנה
זה בסדר?

תודה לעוזרים

SS זה הדרך ה"יעילה ביותר" עבור מתחיל להשיג כוח, היא לא היחידה.
לפי דעתי הדבר שאתה צריך לשים לב אליו בתור מתחיל זה שאתה צריך להעלות משקלים בין כל אימון (זה בעצם מה ש"מתחיל" אומר : מישהו שמסוגל להתאושש מאימון לאימון).
לכן זה בסדר גמור להחליף תוכנית למשהו שיותר מתאים לך אבל שים לב לדבוק בתפריט עם מאזן קלורי חיובי (לא להגזים) ולנסות להעלות משקלים כל אימון.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
SS זה הדרך ה"יעילה ביותר" עבור מתחיל להשיג כוח, היא לא היחידה.
לפי דעתי הדבר שאתה צריך לשים לב אליו בתור מתחיל זה שאתה צריך להעלות משקלים בין כל אימון (זה בעצם מה ש"מתחיל" אומר : מישהו שמסוגל להתאושש מאימון לאימון).
לכן זה בסדר גמור להחליף תוכנית למשהו שיותר מתאים לך אבל שים לב לדבוק בתפריט עם מאזן קלורי חיובי (לא להגזים) ולנסות להעלות משקלים כל אימון.

בהצלחה.

תודה

2700 קלוריות מסה נקייה,נקרא חיובי? זה בסדר?

בSS הצלחתי לעלות משקלים מאימון לאימון עליתי משקלים יפה מאוד לעומת המשקלים שהיה לי בABC
תודה על התגובה

אפשר עוד תגובות כדי להיות בטוח? ואם אפשר בקשה חלוקה של AB
אך מחלקים את השרירים

אתה בכל מקרה צריך ללמוד את הטכניקה של התרגילים המורכבים. תעלה סרטונים לכאן כדי ללמוד ולשלוט בטכניקה. אתה לא חייב לעשות SS, אבל אם זאת הסיבה שאתה רוצה לעזוב את התכנית, אז לא תצליח גם בשום תכנית אחרת. בכל מקרה, אתה יכול לקחת תכנית AB מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
אתה בכל מקרה צריך ללמוד את הטכניקה של התרגילים המורכבים. תעלה סרטונים לכאן כדי ללמוד ולשלוט בטכניקה. אתה לא חייב לעשות SS, אבל אם זאת הסיבה שאתה רוצה לעזוב את התכנית, אז לא תצליח גם בשום תכנית אחרת. בכל מקרה, אתה יכול לקחת תכנית AB מהפורטל.

אני רוצה לעשות SS,אבל אין מי שיעזור לי אם זה גם אם אני יצלם,אני יעשה באותו יום טכינקה לא נכונה?
אני פוחד לעשות איזה נזק לגב

אני לא יצליח לעלות במשקלים בAB?

איך תעלה משקלים בלי ללמוד את הטכניקה (ובלי באמת לפגוע בעצמך, כמו שאתה חושש)? תעלה לכאן סרטונים עם משקלים נמוכים ממשקלי העבודה האמיתיים שלך, נתקן אותך, ותמשיך משם.

• פותח/ת השרשור
איך תעלה משקלים בלי ללמוד את הטכניקה (ובלי באמת לפגוע בעצמך, כמו שאתה חושש)? תעלה לכאן סרטונים עם משקלים נמוכים ממשקלי העבודה האמיתיים שלך, נתקן אותך, ותמשיך משם.

אז אם אני יעשה SS אם משקלים נמוכים שהיה לי קל לעשות טכניקה נכונה ולהמשיך לעלות משם?
ואני חושב אני אחוז שומן די גבוהה אני יוכל לעשות SS ולחטב בו זמנית?

ואיזה משקלים להתחיל?
אני ינסה SS שוב,תודה על העזרה.
זה מה שאני יעשה?

a:
Squat
bench press
deadlift
dips

b:
squat
press
pull ups
חתירה

דרך אגב אני רואה שאתה רושם הרבה שהסיכויים להפצע ולמות בבנץ פרס גבוהים מדדליפט וסקוואט
אך נפצעים בבנץ פרס? טכניקה לא נכונה? או שהמוט נופל על החזה?

אז אם אני יעשה SS אם משקלים נמוכים שהיה לי קל לעשות טכניקה נכונה ולהמשיך לעלות משם?
ואני חושב אני אחוז שומן די גבוהה אני יוכל לעשות SS ולחטב בו זמנית?

ואיזה משקלים להתחיל?
אני ינסה SS שוב,תודה על העזרה.
זה מה שאני יעשה?

a:
Squat
bench press
deadlift
dips

b:
squat
press
pull ups
חתירה

דרך אגב אני רואה שאתה רושם הרבה שהסיכויים להפצע ולמות בבנץ פרס גבוהים מדדליפט וסקוואט
אך נפצעים בבנץ פרס? טכניקה לא נכונה? או שהמוט נופל על החזה?

תאכלס מתחילים בSS ממוט ריק ועושים חמישייה, אם ממש קל מעלים משקל, ככה עד שמתחילים להרגיש קושי(המהירות של הביצוע מתחילה לרדת) סוגרים עוד שני סטים ומסיימים. ככה כל תרגיל ותרגיל.
ואז כל אימון מוסיפים משקל, ככה שיש לך דיי הרבה זמן לתרגל טכניקה עד שתשבור שיאים...

אתה לא יכול לחטב ולגדול במסה בו זמנית.. תעשה אחד מהשניים.

מתים בנץ' פרס כשהמוט נופל על הצוואר/בית החזה.

שתי האפשרויות נכונות - פציעות בכתף מאוד נפוצות בבנץ', וגם במרפקים כתוצאה מטכניקה לא נכונה. סכנת פציעה חמורה ומוות נובעות ממוט שנופל על הגוף.

• פותח/ת השרשור
תאכלס מתחילים בSS ממוט ריק ועושים חמישייה, אם ממש קל מעלים משקל, ככה עד שמתחילים להרגיש קושי(המהירות של הביצוע מתחילה לרדת) סוגרים עוד שני סטים ומסיימים. ככה כל תרגיל ותרגיל.
ואז כל אימון מוסיפים משקל, ככה שיש לך דיי הרבה זמן לתרגל טכניקה עד שתשבור שיאים...

אתה לא יכול לחטב ולגדול במסה בו זמנית.. תעשה אחד מהשניים.

מתים בנץ' פרס כשהמוט נופל על הצוואר/בית החזה.

תודה על העזרה

וצילמתי עוד סירטון של deadlift
יש שיפור בטכניקה?

זה לפני אם 80 קילו

זה עכשו http://www.youtube.com/watch?v=cf64Of1ZqKY&feature=youtu.be

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מתחיל חזרה ראשונה רחוקה מידי, עושה טאץ' אנד גו, פלטות קטנות מידי, ולא מסיים את התנועה.
זה מה שאני ראיתי לפחות לבנתיים.

מה זאת אומרת לא מסיים תנועה? לא הבנתי

בהתחלה קשה לשמור על גב ישר כי זה רק 15 קילו כל צעד ואי אפשר להגיע למוט אימון הבא אני יעלה ל20 קילו כל צעד

אבל יש שיפור מהסירטון הקודם?

תקרא את הספר... יש הסברים להההכככלללללל+ לפרוש מSS בגלל הפחד מלהפגע בתרגילים ששם זה דפוק כי כל תוכנית צריך להכניס אותם או לפחות את הרוב...

נערך לאחרונה:
מה זאת אומרת לא מסיים תנועה? לא הבנתי

בהתחלה קשה לשמור על גב ישר כי זה רק 15 קילו כל צעד ואי אפשר להגיע למוט אימון הבא אני יעלה ל20 קילו כל צעד

אבל יש שיפור מהסירטון הקודם?

תתחיל קודם מ20 קילו כל צד.
אתה חייב פלטות גבוהות בתור התחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית