עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא צריך לרוץ כמו משוגע ! לא חייב גם לשתות בכלל אחרי אימון , אלא רק להגיע לערכים הסופיים שלך בסוף היום ואתה מסודר !זה בסדר לשתות את שייק של אבקת חלבון אחרי 20-10 דקות אחרי אימון? או שצריך לרוץ כמו משוגע לתיק ולשתות במכון?
זה בסדר לשתות את שייק של אבקת חלבון אחרי 20-10 דקות אחרי אימון? או שצריך לרוץ כמו משוגע לתיק ולשתות במכון?
כן,רק שהחלון הזדמנויות של 45 דק' הוא שקר ולא נכון..חוץ מזה הכל טובחלק גורסים שיש חלון הזדמנויות של 45 דקות (בערך) מסוף האימון שבו ספיגת החלבון מרבית .
ויש שגורסים ערכים יומיים סופיים.
בכול מקרה תבחר אחת מהדרכים , שנהם טובות.
כן,רק שהחלון הזדמנויות של 45 דק' הוא שקר ולא נכון..חוץ מזה הכל טוב
בדיוק ! אם אתה לא מתאמן בצום של למשל 8 שעות ומעלה אין לך בשביל מה להיות לחוץאז הזמן אינו מוגבל, ולא עדיף לשתות 45-שעה אחרי אימון?
גם בהנחה שאני עשיתי אימון כשל,של מורכבים.😲
סקוואט,חזה,פרס,חתירה. 3-2-1 ?
בדיוק ! אם אתה לא מתאמן בצום של למשל 8 שעות ומעלה אין לך בשביל מה להיות לחוץ
לא צריך לרוץ כמו משוגע ! לא חייב גם לשתות בכלל אחרי אימון , אלא רק להגיע לערכים הסופיים שלך בסוף היום ואתה מסודר !
לרוויה.
זה יכול לבלבל הקטע הזה של הערכים סופיים בסוף היום,בוא נאמר שאם על הבוקר אני יקח 10 סקופים של חלבון ואז בשאר היום אני בכלל לא יאכל חלבון זה לא יהיה יעיל במיוחד, עדיף לחלק את הארוחות, לא בהכרח כל 3 שעות או ישר אחרי האימון אבל כן צריכה להיות חלוקה.
למה שלא יועיל?.זה יכול לבלבל הקטע הזה של הערכים סופיים בסוף היום,בוא נאמר שאם על הבוקר אני יקח 10 סקופים של חלבון ואז בשאר היום אני בכלל לא יאכל חלבון זה לא יהיה יעיל במיוחד, עדיף לחלק את הארוחות, לא בהכרח כל 3 שעות או ישר אחרי האימון אבל כן צריכה להיות חלוקה.
אני מקווה שאתה מבין שאין קשר בין מהירות ספיגת החלבון בגוף לבין פיתוח מאסת שריר נכון? רק מוודאלא יודע אני לא רואה עם זה בעיה היתה לי תקופה ארוכה שההיתי בIF ואחרי שמתרגלים,זה ממש ממש לא קשה,וגם לא נחלשתי.
מה שכן חלבון מסקופ לעומת בשר למשל זה באמת שונה קצת,כי את החלבון של השייק אתה מקבל מאוד מהר לזרם הדם,ואז מן הסתם הוא גם יקלט בגוף מהר.
לעומת בשר שלוקח לו שעות לעיכול,ואז אתה מקבל בעצם אספקת חלבון לאורך שמן,הרי עד שהוא יקלט כולו במעים זה עניין של שעות.
אני מקווה שאתה מבין שאין קשר בין ספיגת החלבון בגוף לבין פיתוח מאסת שריר נכון? רק מוודא
למה שלא יועיל?.
תאכל את כל החלבון בארוחה אחת..למי אכפת? בסופו של דבר הוא יתפרק
אולי הסברים ביולוגייםאני לא נכנס להסברים פיזיולגיים, אני רק אומר דבר כזה, אני בטוח שאם אתה לצורך העניין תאכל את כל החלבון בארוחה אחת, התוצאות שתגיע אליהם באימונים יהיו פחות טובות(אני מדבר כמובן על מסת שריר).
אבל כמובן שלא נדע עד שמישהו לא ינסה את זה(לא סביר שינסו כי זה מאוד דבילי)
אולי הסברים ביולוגיים
ולמה לא,כנס תלמד אותנו
ולמה שהתוצאות יהיו יותר טובות?..
ואני חושב שבעבר ניסו לתת לאנשים יום שלם של צום ואז לאכול ביום שלמחרת כמות כפולה..וזה עבד אחלה..זה איפה שהוא בפורטל אני בטוח
ובכל מקרה..במידה ואתה תדאג שהחלבון הזה יהיה סביב האימון ולא תהיה במצב של צום לפני האימון..זה לא משנה אתה תקבל אותם תוצאות
ואם אתה חולק עלי..אשמח לדעת למה