הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנושא חיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
1.השאלה מתייחסת לחיטוב דל פחמימה.האם צריכת חלבון שהיא מעל למומלץ נאמר 2-2.5לק"ג יכולה לפגוע ב'אפקט' של דיאטה דלת פחמימה בגלל התפקיד שהחלבון לוקח באיזשהו שלב ומתפרק למרכיב אנרגיה(גלוקוז?).כלומר,צריכה גדולה של חלבון תפגע בסוג כזה של חיטוב?ואם למשל יש לי מספיק חלבון בדיאטה דלת פחמימה ואני רוצה להוסיף קלוריות אז עדיף שאוסיף שומן ולא חלבון?

2.למטרה של ירידה מתחת ל10%,האם דיאטה דלת שומן יכולה להתאים,20% מהתפריט יהיה שומן,פחמימה בסביבות 100ג' או יותר והשאר כמובן חלבון?

1.להיפך בדלת פחמימה יוצא לך לאכול יותר חלבון מהרגיל..לגבי יחס שומן-חלבון זה כבר תלוי בדיאטה שתעשה
2.בעיקרון בהתחלה אתה יכול לעשות דלת שומן ואז באחוזים נמוכים לעבור לדלת פחמימה

• פותח/ת השרשור
1.להיפך בדלת פחמימה יוצא לך לאכול יותר חלבון מהרגיל..לגבי יחס שומן-חלבון זה כבר תלוי בדיאטה שתעשה
2.בעיקרון בהתחלה אתה יכול לעשות דלת שומן ואז באחוזים נמוכים לעבור לדלת פחמימה

אז אין בעיה עם צריכה גבוהה של חלבון?האם במצב שבו אני על 10% שומן ורוצה לרדת עוד 80-90ג' שומן ומעלה תהיה כמות מוגזמת?
2.לא מומלץ על דיאטת דלת שומן לשלבים מתקדמים יותר?

אז אין בעיה עם צריכה גבוהה של חלבון?האם במצב שבו אני על 10% שומן ורוצה לרדת עוד 80-90ג' שומן ומעלה תהיה כמות מוגזמת?
אתה יוצא מנקודת הנחה שקיצוץ בשומן יגרום לירידה במשקל\אחוזי שומן, זוהי דעה קדומה ולא נכונה, יש לקצץ בפחמימות באחוזי שומן נמוכים יותר.
אין בעיה עם החלבון, וזה תלוי בכמות השומן בתפריט, בכל מקרה, זה לא נראה רציונלי.

• פותח/ת השרשור
אתה יוצא מנקודת הנחה שקיצוץ בשומן יגרום לירידה במשקל\אחוזי שומן, זוהי דעה קדומה ולא נכונה, יש לקצץ בפחמימות באחוזי שומן נמוכים יותר.
אין בעיה עם החלבון, וזה תלוי בכמות השומן בתפריט, בכל מקרה, זה לא נראה רציונלי.

למה התכוונת לא רציונלי?
נאמר ואני על 200ג' חלבון(שוקל 83ק"ג)וזה נראה לי מספיק,60 גר' פחמימה ואני שואף ל1800קל' אז 80+ג' שומן זה בסדר?

למה התכוונת לא רציונלי?
נאמר ואני על 200ג' חלבון(שוקל 83ק"ג)וזה נראה לי מספיק,60 גר' פחמימה ואני שואף ל1800קל' אז 80+ג' שומן זה בסדר?
מצב כזה הוא בסדר גמור, למי הבנתי, מה שתיארת הוא קיצוץ בכ80-90 גרם שומן מהתפריט, מה שאומר שתפריט ההתחלתי הייתה עם הרבה שומן.

נ.ב- הטעות הייתה שלא שמת פסיק במקום המתאים, וזה אמור להיות ככה:
"
האם במצב שבו אני על 10% שומן ורוצה לרדת עוד, 80-90ג' שומן ומעלה תהיה כמות מוגזמת?"

אני לא רואה טעם בדיאטת דלת שומן בכלל
תנסה לשבוע מפחמימה-כמעט בלתי אפשרי..אתה רעב אחרי שעה-שעתיים.
וכמו שאמרו לך
אל תשים לב לכמות השומן שיש לך בתפריט..העיקר שתהיה במאזן קלורי שלילי בסופו של דבר ותשמור על כמות חלבון שאתה צריך ..וכמובן פחמימה זה כבר תלוי בדיאטה שבחרת
אם אתה עושה דל פחמימה,חישבת את החלבון שאתה זקוק לו ויצא לך 150 גרם שומן-זה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית