הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למתח

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
אני מצליח לעשות מתח רק ל 2 חזרות facepalm, אפשר ייעוץ לגבי איך אני אוכל לשפר את המתח לפחות ל8 חזרות (=סט)

אני מצליח לעשות מתח רק ל 2 חזרות facepalm, אפשר ייעוץ לגבי איך אני אוכל לשפר את המתח לפחות ל8 חזרות (=סט)

אני עשיתי כשהתחלתי מתח 1, המשכתי לעשות ועכשיו אחרי 4 חודשים בערך אני מצליח לעשות כמעט 7, וכמו שמישהו כאן אמר לי, הדרך הכי טובה להשתפר במתח, היא לעשות מתח

בערך כל דבר יעזור לך במצב שלך.
לעשות עם גרביטרון/עזר עם גומיות, לעשות את המקסימום שלך, לעשות חצאי חזרות אם צריך, לעשות חזרות שליליות. אפילו חתירה תעזור לך.

פשוט תעשה מתח, הייתי בדיוק באותו מצב אחרי הפסקה מהאימונים ופשוט עשיתי מתח כמעט כל יום, 2 סטים או 1 תלוי במידת התשישות, בערך כשהגעתי ל5-6 חזרות עברתי ל3 פעמים בשבוע ו3 סטים. רק חשוב לציין שלא היה לי מנוי בחד"כ אחרת אולי הייתי הולך על האפשרות השניה למטה (גם אותה עשיתי פעם).

עוד אפשרות טובה תיהיה להוסיף מתח לכל אימון (במידה ואתה מתאמן 3 פעמים בשבוע), לעשות 2 או 3 סטים של המקסימום שלך גם אם זה 2 חזרות בסט הראשון ואחת בסט השני, ולהשלים נפח עם עוד שני סטים של תרגיל לגב כמו חתירה. אני השתמשתי בחתירה בT-BAR בתור תרגיל עזר והתקדמתי מהר בעוד שעליתי במשקל בצורה חדה.

אם אתה הולך על אחת מהאפשרויות הנ"ל אז לא כדאי לעשות תרגילים נוספים לגב (חוץ מדדליפט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית