עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי אני כבר אצלם את עצמי, כשאני מצלם אני צריך לכווץ את השרירים או להיות במצב רפוי?זה לא קשור למשקל , אלא יותר לאחוזי שומן אתה יכול להעלות תמונה וימליצו לך מה לעשות , להמשיך מסה/להתחיל חיטוב.
רפויאוקי אני כבר אצלם את עצמי, כשאני מצלם אני צריך לכווץ את השרירים או להיות במצב רפוי?
זה לא קשור למשקל , אלא יותר לאחוזי שומן אתה יכול להעלות תמונה וימליצו לך מה לעשות , להמשיך מסה/להתחיל חיטוב.
רפוי
זאת אומרת, להישאר עם אותה תוכנית, להוסיף ריצות בוקר(30-40 דק') ולהוריד משהו כמו 200 קלוריות ליום כן ?אם אתה באמת 20 אז כדאי להתחיל חיטוב
להישאר על אותם משקלים וכן תוסיף אירובי אם אתה רוצה ותבנה תפריט עם מאזן קלורי פחות 500 קלוריות אם אני לא טועהזאת אומרת, להישאר עם אותה תוכנית, להוסיף ריצות בוקר(30-40 דק') ולהוריד משהו כמו 200 קלוריות ליום כן ?
ובעניין התכנית, אני צריך להמשיך לנסות להעלות משקלים או להישאר על אותם משקלים ?
להישאר על אותם משקלים וכן תוסיף אירובי אם אתה רוצה ותבנה תפריט עם מאזן קלורי פחות 500 קלוריות אם אני לא טועה
ממש לא, 1.5-2 חלבונים מהמשקל גוף שלך גם בחיטובהגירעון קלורי אמור להיות של פחמימות ושומנים, לא של חלבונים, אני צודק ?
לא הבנתי, 1.5-2 אחוז? גרם ?ממש לא, 1.5-2 חלבונים מהמשקל גוף שלך גם בחיטוב
גרםלא הבנתי, 1.5-2 אחוז? גרם ?