הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי אני יודע שאני צריך להתחיל לעשות חיטוב?

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
אני מתאמן קרוב לארבעה חודשים, עליתי משהו כמו 7 קילו, גובה-1.80 משקל 67, מתי אני צריך להתחיל חיטוב ? כאשר אגיע לאיזה משקל ?
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור למשקל , אלא יותר לאחוזי שומן אתה יכול להעלות תמונה וימליצו לך מה לעשות , להמשיך מסה/להתחיל חיטוב.
אוקי אני כבר אצלם את עצמי, כשאני מצלם אני צריך לכווץ את השרירים או להיות במצב רפוי?

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור למשקל , אלא יותר לאחוזי שומן אתה יכול להעלות תמונה וימליצו לך מה לעשות , להמשיך מסה/להתחיל חיטוב.

המחשב שלי עושה לי בעיות עם הפלאפון..
מהתמונה שפרסמו בקבוצה LBS : http://www.facebook.com/photo.php?f...7514365057.420307.271529325056&type=1&theater
אני חושב שאני ממוקם באיזור ה20%
החל מכמה אחוזי שומן מומלץ להתחיל חיטוב?

• פותח/ת השרשור
אם אתה באמת 20 אז כדאי להתחיל חיטוב
זאת אומרת, להישאר עם אותה תוכנית, להוסיף ריצות בוקר(30-40 דק') ולהוריד משהו כמו 200 קלוריות ליום כן ?
ובעניין התכנית, אני צריך להמשיך לנסות להעלות משקלים או להישאר על אותם משקלים ?

זאת אומרת, להישאר עם אותה תוכנית, להוסיף ריצות בוקר(30-40 דק') ולהוריד משהו כמו 200 קלוריות ליום כן ?
ובעניין התכנית, אני צריך להמשיך לנסות להעלות משקלים או להישאר על אותם משקלים ?
להישאר על אותם משקלים וכן תוסיף אירובי אם אתה רוצה ותבנה תפריט עם מאזן קלורי פחות 500 קלוריות אם אני לא טועה

• פותח/ת השרשור
להישאר על אותם משקלים וכן תוסיף אירובי אם אתה רוצה ותבנה תפריט עם מאזן קלורי פחות 500 קלוריות אם אני לא טועה

הגירעון קלורי אמור להיות של פחמימות ושומנים, לא של חלבונים, אני צודק ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית