עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🥰מזל טוב .
יאללה תחחיל לעבוד עכשיו ברצינות .
יש לי כזה שקיבלתי לבר-מצווה. אני סוגר אותו חמש מאות פעם בלי להוריד את העיניים מהישרדות.
ידעתי שתגובה כזאת תגיע:יש לי כזה שקיבלתי לבר-מצווה. אני סוגר אותו חמש מאות פעם בלי להוריד את העיניים מהישרדות.
אני יודע שלא היית רציני, סתם רציתי לכתוב את זה:s47:חשבתי שאתם כבר מכירים אותי.... :(
אם לא שמים סמיילי בסוף משפט, מטומטם עד כמה שיהיה, אנשים יקחו אותך ברצינות.
אני יודע שלא היית רציני, סתם רציתי לכתוב את זה:s47:
תכלס חיכיתי לסגור אותו כ"כ הרבה זמן, אתה לא קולט.
הסביר לי דיאוס (וגם קראתי קצת אחרי זה) שהאחיזה מתחלקת ל2:עכשיו שאלה רצינית - איך זה מתרגם למשקל שאפשר להרים בדדליפט באחיזה לא משולבת. coc #1 = 140 קילו?
עכשיו שאלה רצינית - איך זה מתרגם למשקל שאפשר להרים בדדליפט באחיזה לא משולבת. coc #1 = 140 קילו?
הסביר לי דיאוס (וגם קראתי קצת אחרי זה) שהאחיזה מתחלקת ל2:
supporting grip
crushing grip
אני לא יודע כמה אחד עוזר לשני (אני מתאר לעצמי שעוזר אחרת איך התחזקתי בCG בלי לעבוד עליה ופתאום סגרתי את #1?) אבל אני לא חושב שזה מועיל עד כדי כך לאחיזה של הדדליפט.
אין לי גם מושג ע"פ מה הם קבעו שההתנגדות של 1 היא 140 פאונד, כאילו מה, אני לוחץ ביד 140 פאונד?
במקרה שלפתי 140 כי זה מעל הנקודה שרוב האנשים נאלצים להחליף לאחיזה משולבת.
מניסיוני ומאנשים אחרים ששמעתי (ראה לוג של מישל כרגע) אנשים נתקעים בין 100-130 קילו עם האחיזה. אז 140 זה יותר. אבל כבר אמרת שכנראה אין ממש תרגום בין הלחיצה לאחיזה אז זה לא ממש משנה.
דיאוס - באמת אין קשר בין supporting grip ל crushing grip ?
זה לא יעזור לי בדדליפט?
סבבה.שמע כנראה קיים קשר כלשהוא , כי עדיין אנשים שהדדליפט שלהם גבוה הם בדרך
כלל האנשים שסוגרים את הגריפרים בפעם הראשונה (הכוונה מכלל המתאמנים ) .
שמע עם אתה יכול להחזיק גריפר סגור לכמה שניות , רוב הסיכויים שגם תוכל להחזיק ככה את המוט
אבל זה רק ההגיון שלי , אני צריך לחפש בגריפבורד משהוא שקראתי על זה פעם .
סבבה.
אגב גריפבורד, למה הזונות לא מאשרים אותי? נרשמתי ואני עדיין לא יכול להכנס לתתי-פורומים.