הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עדיף לעשות לפני ריצה?

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
אז ככה, כנראה שבמשך השבוע הזה, או הבא יש לי מבחן 1500 בבצפר, כרגע עושה SS.
1. האם להפסיק דדליפט וסקוואט כמה ימים לפני הריצה?
2. יש לי קפאין, ודוגמיות של C4 וBeast.
מה עדיף לקחת לפני הריצה וכמה זמן לפני?

אין צורך לעצור את האימונים השוטפים בשביל הריצה. המרחק הזה הוא די קטן ולא אמור להשפיע יותר מדי על ההתאוששות. תוסף זה או אחר לא יעזור או יתרום לך יותר מדי אם אתה לא בכושר אירובי בכלל או אם הכושר האירובי שלך טוב מספיק.

• פותח/ת השרשור
אין צורך לעצור את האימונים השוטפים בשביל הריצה. המרחק הזה הוא די קטן ולא אמור להשפיע יותר מדי על ההתאוששות. תוסף זה או אחר לא יעזור או יתרום לך יותר מדי אם אתה לא בכושר אירובי בכלל או אם הכושר האירובי שלך טוב מספיק.
בטוח שאין צורך לעצור? גם אם המבחן עצמו יום אחרי אימון?
ואני לא זה ולא זה, אני בכושר, אבל לא בכושר קרבי או כושר שיא, ומעוניין להפיק את המירב למבחן הזה, גם ככה אין לי מה לעשות עם הדוגמיות.

בטוח שאין צורך לעצור? גם אם המבחן עצמו יום אחרי אימון?
ואני לא זה ולא זה, אני בכושר, אבל לא בכושר קרבי או כושר שיא, ומעוניין להפיק את המירב למבחן הזה, גם ככה אין לי מה לעשות עם הדוגמיות.

גם אם זה יהיה ביום האימון זה לא ביג דיל. כולה מבחן לבית בית ספר אתה סתם מקדיש יותר מידע מחשבה .

אם אתה רוצה לעשות תוצאה- קח יומיים מנוחה. אם אתה רוצה סתם לרוץ אז זה לא צריך לשנות.
אם אתה רץ באמת חזק אז אל תעשה אימון באותו יום, או שתעשה אימון קל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעשות תוצאה- קח יומיים מנוחה. אם אתה רוצה סתם לרוץ אז זה לא צריך לשנות.
אם אתה רץ באמת חזק אז אל תעשה אימון באותו יום, או שתעשה אימון קל.
תודה רבה!
בקשר לממריצים - אם אתה לא רגיל, קח רק אחד מהם לפני הריצה.
השאלה היא, כמה זמן לפני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית