הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחד מבין התרגילים ליד אחורית

dagoss

משתמש מתחיל
121
0
נק' מוניטין:
0
121
0
איזה תרגיל כדאי לשלב באימון AB ארבע פעמים בשבוע למסה,
פשיטת מרפקים עם מוט W ( לחיצה צרפתית) או לחיצת חזה צמודה ליד אחורית? ולמה?

בנ׳ץ באחיזה צרה , לחיצה צרפתית זה מתכון לפציעה לדעתי.

אין סיבה להיפצע מזה אם שומרים על טכניקה טובה ולא סתם מעלים משקל.
אם עושים את זה בטכניקה בינונית עם משקל גבוה מדי אז זה מתכון לפציעה, אבל את זה אפשר להגיד על כל תרגיל.

בנ׳ץ באחיזה צרה , לחיצה צרפתית זה מתכון לפציעה לדעתי.
גם לי אישית זה ממש לא נוח וזה למה אני עושה מקבילים ליד אחורית אבל מכיוון שאין לו אפשרות למקבילים לדעתי לחיצה צרפתית יהיה יותר טוב.
אחרי בנץ רגיל ובנץ עליון היידים והחזה ממש עייפים לי ואני בספק אם הוא יוכל לתת את המקסימום בבנץ באחיזה צרה אחרי אימון חזה.. יכול להיות שזה רק לי.

• פותח/ת השרשור
גם לי אישית זה ממש לא נוח וזה למה אני עושה מקבילים ליד אחורית אבל מכיוון שאין לו אפשרות למקבילים לדעתי לחיצה צרפתית יהיה יותר טוב.
אחרי בנץ רגיל ובנץ עליון היידים והחזה ממש עייפים לי ואני בספק אם הוא יוכל לתת את המקסימום בבנץ באחיזה צרה אחרי אימון חזה.. יכול להיות שזה רק לי.

נראה לי שבעצם אפשר לעשות ליד אחורית מקבילים פשוט אצלנו זה כזה מקבילים שהמוטות הולכים בהתחלה צרים ואז כזה ניהיים עבים יותר.
פשוט תגיד לי מה שונה במקבילים לחזה ומקבילים ליד אחורית? איך עושים מקבילים ליד אחורית? וזה לא יעייף אותי אחרי חזה לעשות מקבילים?

בנץ אחיזה צרה "כבד" על הכתף אם אתה עושה אותה כמו שצריך.
לגבי לחיצה צרפתית לי אישית הוא לא נוח גם (עם מוט W או ישר) , אני עושה אותו(כאשר עושה) עם משקולות חופשיים או בספסל שטוח צמוד לפולי תחתון.

לעצימות - נעילות עם 6 קרשים או נעילות ממוטות בטחון בטווח של 10 ס"מ ~ (טווח של 3-5 חזרות)
לנפח - פלור פרס, פשיטות מרפק למינהן עם דאמבלים/כבל (טווח של 8-15 חזרות)

http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_the_lying_triceps_extension

spoon_2.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית