חובה לעבוד על ההאמסטרינג?

gangster

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
96
69
0
אני כרגע בתכנית AB לאחר שעזבתי את SS לאחר חודשיים, לא מרוצה מהתוצאות שלה והמתקדמות שלה,
והפסקתי לעשות דדליפט כי אין בו צורך, הדבר היחידי שהוא עובד אליו שאני כן צריך זה הרגליים והאמטסטרינגס,
יש לי אפשרות לעשות כפיפות ברך במכונה אבל לא נראים לי כל המכונות האלה, אני מרים טונות של משקל וזה לא אפקטיבי לעומת מה שאני ארים עם מוט.

אני עושה לג פרס, אם אני אכניס דיפ סקוואט (שקלתי לעשות רבעים כי אין לי רצון ברגליים גדולות, אני מרוצה מהגודל שלהם)
זה עובד גם בדגש על ההאמסטרינג?
יש לי פחד שיהיה לי קוואדס גדול עם האמסטרינג קטן, ובגלל זה אני רוצה לעשות סקוואטים לאחר שהפסקתי איתם, כי אין לי רצון להשקיע ברגליים, אני מרוצה מהן.

אחי, זה הבייספ של הרגל. כולם רוצים בייספס גדולים.

אני כרגע בתכנית AB לאחר שעזבתי את SS לאחר חודשיים, לא מרוצה מהתוצאות שלה והמתקדמות שלה,
והפסקתי לעשות דדליפט כי אין בו צורך, הדבר היחידי שהוא עובד אליו שאני כן צריך זה הרגליים והאמטסטרינגס,
שטות מס' 1: הדדליפט הוא אחד התרגילים שתורמים הכי הרבה לגדילה של הגוף. הוא עובד על התאומים, ההאמס, גלוטס, גב, קואדס, כופפי אגן, בטן
דדליפט הוא התרגיל הכי טוב שתוכל לעשות להאמסטרינגס.

יש לי אפשרות לעשות כפיפות ברך במכונה אבל לא נראים לי כל המכונות האלה, אני מרים טונות של משקל וזה לא אפקטיבי לעומת מה שאני ארים עם מוט.

אני עושה לג פרס, אם אני אכניס דיפ סקוואט (שקלתי לעשות רבעים כי אין לי רצון ברגליים גדולות, אני מרוצה מהגודל שלהם)
שטות מס' 2: לעשות לג פרס
שטות מס' 3: רבעים בכלל לא עובדים על ההאמסטרינגס אלא הם הכי קואד דומיננט שיכול להיות אין פה האמסטרינגס בכלל. ההאמסטרינגס עובד הכי חזק בסקוואט מלא (ביחס לסקוואטים אחרים)
זה עובד גם בדגש על ההאמסטרינג?
יש לי פחד שיהיה לי קוואדס גדול עם האמסטרינג קטן, ובגלל זה אני רוצה לעשות סקוואטים לאחר שהפסקתי איתם, כי אין לי רצון להשקיע ברגליים, אני מרוצה מהן.
שטות מס' 4: סקוואטים זה תרגיל שהעיקר בו הוא הארבע ראשי. ההאמסטרינגס משמש במייצב דינמי. סקוואטים הם קואדס דומיננט.
שטות מס' 5: אין לך רצון להשקיע ברגליים כי אתה מרוצה מהם. אתה אומר שההאמסטרינגס שלך לא מאוזן ולכן אתה לא רוצה להשקיע ברגליים אבל אתה רוצה לעשות סקוואטים. אתה אומר שאתה לא רוצה לעבוד רגליים אז אתה לא עושה דדליפט שהוא בעצם התרגיל הכי טוב להאמסטרינגס בו ההאמסטרינגס הוא השריר העיקרי.
אבל מצד שני אתה רוצה לעבוד האמסטרינגס שהוא חלק מהרגל ואתה רוצה לעבוד עליו דרך סקוואטים שהם תרגיל ארבע ראשי.
אתה אומר שאתה מרוצה מהרגליים אבל חסר לך האמסטרינגס. שמת לב בכמה דברים אתה סותר את עצמך וטועה בגדול?

בקיצור יש לך הרבה מאוד מה ללמוד.

סקוואט - קואד דומיננט
דדליפט - האמס/היפ דומיננט
שניהם עובדים על הרגליים אך יש עדיין שריר דומיננטי יותר.
כתבתי לך בציטוט.. מה הקטע לעשות SS אם אתה לא יודע אפילו על מה אתה עובד?

כתבתי לך בציטוט.. מה הקטע לעשות SS אם אתה לא יודע אפילו על מה אתה עובד?
כאשר אני עושה דדליפט אני פחות מרגיש את האמס , התחלתי לפני שבועיים SS ואני עכשיו על 90 קילו דדליפט
ראיתי שיש סוגים שונים קצת של דדליפט וממה שהבנתי הזה שמתואר בתוכנית SS הוא יותר לגב ? או שאני טועה ?

בכל הוריאציות של דדליפט השרירים העיקריים שעובדים הם ההאמסטרינגס והתחת.

Back
למעלה תחתית