הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל דיאטת ad

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
דוגמא לתפריט לימים דלים בפחמימות:ארוחה 1: 2 ביצים, כף שמן זית, קוטג 5% , 50 גרם אבוקדוארוחה 2: 2 סקופים אבקת חלבוןארוחה 3: 200 גרם בשר בקר מבושל, 50 גרם קבנוס, סלט (2-3 ירקות), כף שמן זיתארוחה 4: 3 ביצים, כף שמן זית, 100 גרם גבינה צהובה 28%אחרי אימון 1-2 סקופים אבקת חלבון2 מולטי-ויטמין4-6 כדורי אומגה 3כ-2700 קל'שומן: 195 גרםחלבון: 200 גרםפחמימות: 35 גרם

הנה התפריט כפי שכתוב בפורטל קילוגרם, עכשיו לא הבנתי איך זה הגיוני שבתקופת חיטוב אני צריך להכניס לגוף יותר קלוריות ממה שאני מוציא ?
לפי מה שהבנתי משוטטות באתר, החיטוב הנכון הוא להכניס כ500 קלוריות פחות מההוצאה הקלורית היומית , עכשיו אני בטוח שהבנתי משהו לא נכון שקראתי את התוכנית דיאטה הזאת ואשמח להסבר

זו דוגמה לתפריט מסה

• פותח/ת השרשור
תפריט מסה דל פחמימות ? יש דבר כזה ?
אז איך נראה תפריט דיאטה מבחינת שומנים חלבונים ופחמימות ?
עריכה: גם במסה וגם בחיטוב צריך יום העמסה ? אם כן מה ההבדל בין השניים ?

נערך לאחרונה:
אותו דבר- 60% - 55% מהקלוריות שומן, 40% - 45% חלבון ומקסימום 35 גרם פחמימה, רק בגירעון קטן יותר.
וכן, יש.
צפה בקובץ המצורף AD.bmp
זה תפריט שתכננתי לעשות בעבר אבל בסוף הלכתי על דיאטה רגילה.

• פותח/ת השרשור
סבבה ואללה נראה לי אני יקח את שלך תודה ...

סבבה ואללה נראה לי אני יקח את שלך תודה ...
חכה טיפה.
תפתח אשכול על איך התפריט הזה, אני לא בטוח שהוא ממש איכותי, סתם בניתי לניסיון.
חובה לקחת איתו: סידן + מגנזיום, מולטי ויטמין ומומלץ גם ויטמין C

• פותח/ת השרשור
כן חסר שם לדעתי די הרבה שומן, ובנוסף נראה לי ששמן בטיגון הוא הופך לשומן טראנס ככה שעדיף לא לחטגן
אם אני יעשה דיאטה רגילה מהדיאטות שרשומות באתר אני יוכל גם לרדת מה 10 אחוז שומן ?

זה מספיק שומן.
וכן, תוכל.

• פותח/ת השרשור
יאללה תודה איש ...

Back
למעלה תחתית