אחרי קריאת מאמרים אינסופיים בכל שפה אפשרית (או באנגלית בעיקר) והגעה להמון תכנים חדשים (לי בכל אופן) הגעתי למסקנה אחת: אני לא זזה מהנקודה כבר המון זמן (בערך שנה)! וזה הרגע שבו אני ממש אשמח לעזרה! שיניתי הרגלי אכילה (לפני העליה במשקל הפתאומית שלי לא הייתי צריכה הרגלים מיחדים פשוט גרסתי כל דבר שבא ליד ובבוקר זה היה נעלם כמו קסם! זה רק מורה על זה שהמטאבוליזם שלי בריא! הייתי 55 ק"ג בגובה 165 ס"מ) התחלתי לעשות יותר כושר ולעקוב אחרי מספר תוכניות הבנויות בעיקר מאירובי. הגעתי למצב שמ70 ק"ג ירדתי (מזמן לא נשקלתי אז סורייי 😃 ) ל65-60 ק"ג אני איפשהו בעמצא... יש לי מבנה גוף אתלטי והתחטבתי בעיקר אבל ישנם מאגרי שומן שפשוט לא ממש רוצים לעזוב את הגוף שלי וזה עם הזמן מתחיל ממש להציק... אני מרגישה שמתחת לשכבה השמנמנה יש לי קוביות והן ממש לא רכות כמו גם שרירים אחרים... ואני באמת הייתי רוצה להפגש איתם מקרוב!
אני ממש רוצה להוריד את אחוז השומן או לפחות לדעת איזה אחוז יש לי ואיזה מומלץ לי...!
מה ההצעות?! עם מה ומאיפה להתחיל... אני באמת מוכנה להתחיל משהו חדש לגמרי ואני בטוחה שאני יכולה להתמיד... קצה חוט מישהו?!
אני ממש רוצה להוריד את אחוז השומן או לפחות לדעת איזה אחוז יש לי ואיזה מומלץ לי...!
מה ההצעות?! עם מה ומאיפה להתחיל... אני באמת מוכנה להתחיל משהו חדש לגמרי ואני בטוחה שאני יכולה להתמיד... קצה חוט מישהו?!