ייעוץ תוכנית FBW- סופי

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
בקיצור התייעצתי עם המון אנשים, כולם אמרו שכדאי FBW בתור מתחיל .
הנה התוכנית הסופית שהרכבתי עם כל הטיפים של כולם :

בנץ' פרס : 4X8
סקוואט : 4X8
דדליפט : 4X8
יד קדמית במוט 3X10 - W
פרס : 3X10
מקבילים : 3X10
מתח : 4X10

עכשיו בקשר למקבילים אני לא סגור על זה, אם יש לכם הצעה לתרגיל אחר ליד אחורית בכיף.

אני מצטער שזה האשכול השני שאני פותח פשוט יש לי אימון עוד חצי שעה (הדרכה למורכבים)
ואני רוצה לדעת אם התוכנית טובה .. בבקשה עזרה ;maeq

ובאמת מאד מאד חכם להשיג שריר גדול שלא מתקרב לכוח של שריר מעט קטן יותר וחזק, אבל שיהיה[/QUOTE]

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודק, זה לא לבילדינג...
מוזר שהאנשים באשכול הזה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173
הגיעו לכזו מסת שריר =/
ובאמת מאד מאד חכם להשיג שריר גדול שלא מתקרב לכוח של שריר מעט קטן יותר וחזק, אבל שיהיה
אתה יודע מה, אני לא אלך עם הראש בקיר .
כל כך הרבה אנשים לא טועים .
אני אתחיל SS .

עכשיו אני צריך עזרה, היום היה לי את ההדרכה והמאמן נתן לי חרא תוכנית ..
פירמידה, כל מיני תרגילים מוזרים שלא נחוצים בכלל ואימון עמוס רצח שאני בקושי
מסוגל לסיים מרוב כל זה (למרות שהיום הייתה הפעם הראשונה זה באמת מוגזם, אני לא חושב
שאני אצליח לסיים אותו גם עוד חודש .)

חוץ מזה יש לי בעיה עם הסקוואט, אני יודע שזה לא אמור להיות קל אבל אחד התרגילים מהתוכנית שהמאמן הכין
לי זה סקוואט בסמית' משין, בכל מקרה עשיתי כמה חזרות וזה ממש קשה .. אני מתכוון שזה כואב
לשים את המוט על השכמות וגם הוא אמר לי לשים את הרגליים קדימה כזה ואני מרגיש ממש כובד
מאוד גדול על השכמות (תחשבו שזה בסמית' משין עם מוט אולימפי + 10 ק"ג, מה יהיה כשאני יעשה 100 ק"ג חופשי ?)

חוץ מזה המאמן לא רוצה לתת לי לעשות דדליפט כי אני גודל והגב שלי יכול להיפגע אז קיבלתי לעשות כפיפות גו .

וזהו.. לא אכפת לי לעשות את ה-SS באמת, רק שאני צריך פיתרון לסקוואט .. אגב הוא אמר שהטכניקה סבבה.

שטויות של מאמנים... מה זה דדליפט פוגע? חרטא. אל תקשיב- תצלם סרטון טכניקה ותעלה לפורום (מהצד). תלמד מסרטונים של ריפטו.
סקוואט- לא ממש יותר =/ אולי אתה לא מיקמת טוב? מעל, שזה ישען עליהן, ולא באמצע השכמות. אולי תנסה לצלם את זה ולהראות לנו?

• פותח/ת השרשור
שטויות של מאמנים... מה זה דדליפט פוגע? חרטא. אל תקשיב- תצלם סרטון טכניקה ותעלה לפורום (מהצד). תלמד מסרטונים של ריפטו.
סקוואט- לא ממש יותר =/ אולי אתה לא מיקמת טוב? מעל, שזה ישען עליהן, ולא באמצע השכמות. אולי תנסה לצלם את זה ולהראות לנו?
כן הבנתי שמעל השכמות .. האמת שצד שמאל כואב יותר מימין .
אתה חושב שכדאי להמשיך טיפה בסמית' ואז לעבור לחופשי או ישר ללכת על החופשי??

כן הבנתי שמעל השכמות .. האמת שצד שמאל כואב יותר מימין .
אתה חושב שכדאי להמשיך טיפה בסמית' ואז לעבור לחופשי או ישר ללכת על החופשי??
אם תעשה בסמית זה לא יעשות בשיט, ואם כבר רק פוגע. חופשי, ותעלה לפה סרטונים.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה בסמית זה לא יעשות בשיט, ואם כבר רק פוגע. חופשי, ותעלה לפה סרטונים.
טוב .. קראתי את המאמר בפורטל ויש משהו שלא הבנתי כל כך,
יש את הקטע שזה הסקוואט, דדליפט והבנץ', ואז אפשר להוסיף איזה תרגיל לבייספס .. כדאי להוסיף ? כנ"ל לגבי הבטן .

פשוט נראה לי חבל להזניח את הידיים והבטן.

טוב .. קראתי את המאמר בפורטל ויש משהו שלא הבנתי כל כך,
יש את הקטע שזה הסקוואט, דדליפט והבנץ', ואז אפשר להוסיף איזה תרגיל לבייספס .. כדאי להוסיף ? כנ"ל לגבי הבטן .

פשוט נראה לי חבל להזניח את הידיים והבטן.
להזניח? פחחח
יש לך בנץ' פרס, יש לך פרס, יש לך פאוורקלין. כולם עובדים על ידיים ובטן, דדליפט וסקואוט גם על הבטן. עבודה מעולה על כל הגוף, אל חשש. מוסיפים כשאתה מתקדם, אחרי חודשיים בערך, וההתקדמות יורדת. מוסיפים משהו כמו מקבילים + כפיפות בטן.

• פותח/ת השרשור
להזניח? פחחח
יש לך בנץ' פרס, יש לך פרס, יש לך פאוורקלין. כולם עובדים על ידיים ובטן, דדליפט וסקואוט גם על הבטן. עבודה מעולה על כל הגוף, אל חשש. מוסיפים כשאתה מתקדם, אחרי חודשיים בערך, וההתקדמות יורדת. מוסיפים משהו כמו מקבילים + כפיפות בטן.
אוקיי.. קראתי בפורטל שאפשר לעשות מתח במקום פווארקלין .
זה בסדר ?

חוץ מזה, אני שוקל 56, באיזה תדירות להעאלות משקלים וכמה ?

ואני רוצה לקראת הקיץ לחטב שיראו גוף יפה, זה אפשרי עם ה-SS או שאני לא אהיה חטוב לקראת הקיץ ?

אוקיי.. קראתי בפורטל שאפשר לעשות מתח במקום פווארקלין .
זה בסדר ?

חוץ מזה, אני שוקל 56, באיזה תדירות להעאלות משקלים וכמה ?

ואני רוצה לקראת הקיץ לחטב שיראו גוף יפה, זה אפשרי עם ה-SS או שאני לא אהיה חטוב לקראת הקיץ ?
כמו שרשום במאמר, ככה מעלים. אל תתעצל, תקרא הכל, אפילו יותר מפעמיים.
ולמודגש - בשביל זה יש חיטוב facepalm

תעשה סקוואט חופשי , ואני מקפל קצת את המגבת ושם על הכתפיים איפה שהמוט יושב וככה זה לא לוחץ לי יותר מידי

• פותח/ת השרשור
כמו שרשום במאמר, ככה מעלים. אל תתעצל, תקרא הכל, אפילו יותר מפעמיים.
ולמודגש - בשביל זה יש חיטוב facepalm
אל תעשה פייס פאלם לא סתם שאלתי את השאלה הזו..
אני יודע שיש חיטוב אבל תסכים איתי שאני לא יכול לעשות SS יחד עם חיטוב.
השאלה אם עד מרץ-אפריל ככה אפשר לסיים את התוכנית ולעשות חיטוב..

תעשה סקוואט חופשי , ואני מקפל קצת את המגבת ושם על הכתפיים איפה שהמוט יושב וככה זה לא לוחץ לי יותר מידי
קוראים לזה "פוסי-פד".
אל תעשה פייס פאלם לא סתם שאלתי את השאלה הזו..
אני יודע שיש חיטוב אבל תסכים איתי שאני לא יכול לעשות SS יחד עם חיטוב.
השאלה אם עד מרץ-אפריל ככה אפשר לסיים את התוכנית ולעשות חיטוב..
בקושי נכנסנו לחורף, אתה עוד חולם לי על הקיץ?!
בעיקרון הרוב מסיימים את התוכנית בכ4-5 חודשים, משם אתה יכול לעשות את הלינארית בחיטוב [תלוי באחוז שומן].

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קוראים לזה "פוסי-פד".

בקושי נכנסנו לחורף, אתה עוד חולם לי על הקיץ?!
בעיקרון הרוב מסיימים את התוכנית בכ4-5 חודשים, משם אתה יכול לעשות את הלינארית בחיטוב [תלוי באחוז שומן].
למה חולם?
כל דבר לוקח זמן, חיטוב סביר לוקח בערך חודשיים והתוכנית גם לוקחת זמן אז רציתי לדעת אם אני אספיק
לחטב לקיץ.. בכל מקרה, עם תזונה טובה ומסודרת וכמות חלבון מספיקה על כמה אחוז שומן אתה חושב שאני אסיים?

למה חולם?
כל דבר לוקח זמן, חיטוב סביר לוקח בערך חודשיים והתוכנית גם לוקחת זמן אז רציתי לדעת אם אני אספיק
לחטב לקיץ.. בכל מקרה, עם תזונה טובה ומסודרת וכמות חלבון מספיקה על כמה אחוז שומן אתה חושב שאני אסיים?
כי יש עוד המון זמן עד הקיץ, במקום להתרכז במה יהיה, תשקיע באימונים ותזונה שלך כרגע.
ולגבי אחוז שומן אי אפשר לדעת, אצל כל אחד זה אחרת, אחד עולה יותר בשומן, אחד פחות.
זה תלוי בהמון גורמים כמו גנטיקה, תזונה, נטייה להשמנה, וכו'.
בכל מקרה, אין לך מה לדאוג, אם תשקיע ותעבוד נכון, ותחטב כמו שצריך, אתה תהיה מוכן לקיץ.

• פותח/ת השרשור
כי יש עוד המון זמן עד הקיץ, במקום להתרכז במה יהיה, תשקיע באימונים ותזונה שלך כרגע.
ולגבי אחוז שומן אי אפשר לדעת, אצל כל אחד זה אחרת, אחד עולה יותר בשומן, אחד פחות.
זה תלוי בהמון גורמים כמו גנטיקה, תזונה, נטייה להשמנה, וכו'.
בכל מקרה, אין לך מה לדאוג, אם תשקיע ותעבוד נכון, ותחטב כמו שצריך, אתה תהיה מוכן לקיץ.
ממש מעריך את העזרה גבר ..
עוד משהו קטן וזהו, ראיתי את התוכנית 5X5, למה היא לא עדיפה על SS ?

ממש מעריך את העזרה גבר ..
עוד משהו קטן וזהו, ראיתי את התוכנית 5X5, למה היא לא עדיפה על SS ?
כי 5X5 היא תוכנית לשלב השני של המתאמנים, התקדמות שבועית במשקלים ולא מאימון לאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית