הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסרטון הזה לאימון בטן [5 מיליון צפיות]

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום

לאחרונה די הזנחתי על העבודה של הבטן וכיוון שעליתי גם במסת שריר ואולי טיפה באחוז שומן אני מתחיל לראות שנעלמו "הקוביות"
ואני צריך לחזור ולהתמיד לעבוד על הבטן כמו כל שאר הגוף

רציתי לדעת את דעתכם על הסרטון הזה :

אימון של 7 דק' ברצף לעשות אותו 2-3 פעמים בשבוע .
אם הוא לא טוב אשמח לאימון הכי טוב שיש לבטן ממש גם אם זה קריעת תחת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא צריך להגזים שעובדים על בטן.. תעשה שכיבות שמיכה 3X15 וזהו
התכוונת בטח כפיפות בטן **
אני ממליץ לעבוד עם הגלגל לבטן לעשות 15*3 זה ממש מעל ומעבר לדעתי לעשות את זה 2-3 פעמים בשבוע (קוראים לגלגל ab wheel)

• פותח/ת השרשור
התכוונת בטח כפיפות בטן **
אני ממליץ לעבוד עם הגלגל לבטן לעשות 15*3 זה ממש מעל ומעבר לדעתי לעשות את זה 2-3 פעמים בשבוע (קוראים לגלגל ab wheel)

אז לעשות את זה 2 פעמים בשבוע.
ואני מכיר את הגלגל הזה יש אותו בחדר כושר.. אתה בטוח שאם התרגילים שהבאת לי אפשר לפתח בטן כמו שצריך?... כי ראני רואה אנשים מתאמנים על זה חזק עם כדור כזה כבד וכל מיני תרגילים משונים..

אז לעשות את זה 2 פעמים בשבוע.
ואני מכיר את הגלגל הזה יש אותו בחדר כושר.. אתה בטוח שאם התרגילים שהבאת לי אפשר לפתח בטן כמו שצריך?... כי ראני רואה אנשים מתאמנים על זה חזק עם כדור כזה כבד וכל מיני תרגילים משונים..
גם כפיפות בטן עם כדור כוח זה אחלה אבל לפני הכל תתמיד בסקוואט ודדליפט ורק אז תתמיד עם תרגילי העזר .

תודה אבל דדליפט אני לא עושה . וסקוואט אני מתחיל בקרוב 😛
לא עושה דדליפט? וסקוואט? פרוש לדוקים.
תתחיל לעשות, זה שאתה מפחד לא סיבה. אם בנדיקט מוגנסון היה מפחד הוא היה מגיע ל-460KG דדליפט? לא. ואם קלוקוב היה מפחד היה מגיע ל-232KG קלין אנד ג'ארק במשקל 105? לא.

• פותח/ת השרשור
לא עושה דדליפט? וסקוואט? פרוש לדוקים.
תתחיל לעשות, זה שאתה מפחד לא סיבה. אם בנדיקט מוגנסון היה מפחד הוא היה מגיע ל-460KG דדליפט? לא. ואם קלוקוב היה מפחד היה מגיע ל-232KG קלין אנד ג'ארק במשקל 105? לא.

צודק לגבי זה שאני צריך לפרוש לדוקים : ) היה לי כבר וויכוח עם אנשים על זה למה אני לא יכול לעשות ולמה זה לא כ"כ אפשרי בחדר כושר בו אני נמצא אבל שיהיה...
אני מתחיל בקרוב סקוואט רק דדליפט אני צריך לבדוק..
בכל אופן אם אני עושה את שניהם לא צריך לעבוד על בטן?

צודק לגבי זה שאני צריך לפרוש לדוקים : ) היה לי כבר וויכוח עם אנשים על זה למה אני לא יכול לעשות ולמה זה לא כ"כ אפשרי בחדר כושר בו אני נמצא אבל שיהיה...
אני מתחיל בקרוב סקוואט רק דדליפט אני צריך לבדוק..
בכל אופן אם אני עושה את שניהם לא צריך לעבוד על בטן?
אם אתה מתאמן מתחיל לך על SS, היא עובדת מעלה על הבטן. כן, הם יעזרו לשרירים המייצבים (הבטן הם חלק מהמייצבים). תוסיף בנץ' פרס ופרס, אפילו פווארקלין וזה מעולה. רוצה? תוסיף 15X3 כפיפות בטן עם משקל (כשאתה מצליח 16 15 15 תעלה טיפה משקל ככה שתמיד תעשה 15 15 15)

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן מתחיל לך על SS, היא עובדת מעלה על הבטן. כן, הם יעזרו לשרירים המייצבים (הבטן הם חלק מהמייצבים). תוסיף בנץ' פרס ופרס, אפילו פווארקלין וזה מעולה. רוצה? תוסיף 15X3 כפיפות בטן עם משקל (כשאתה מצליח 16 15 15 תעלה טיפה משקל ככה שתמיד תעשה 15 15 15)

אני מתאמן 8-9 חודש התחלתי עם ABC כרגע אני עם Ab כמה חודשים.
ותודה אני אבדוק את זה 😃

אני מתאמן 8-9 חודש התחלתי עם ABC כרגע אני עם Ab כמה חודשים.
ותודה אני אבדוק את זה 😃
מתאמן מתחיל נקבע לפי משקלים. אם אתה עושה 70 קילו לחמישייה בסקוואט אתה עדיין מתחיל ותעבור ל-SS, גם עם 80KG.

מתאמן מתחיל נקבע לפי משקלים. אם אתה עושה 70 קילו לחמישייה בסקוואט אתה עדיין מתחיל ותעבור ל-SS, גם עם 80KG.
מתאמן מתחיל לא נקבע לפי המשקל שלו בסקוואט,מתאמן מתחיל זה מתאמן שיכול להוסיף משקל מאימון לאימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית