הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים ותזונה

Benny Sholkov

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
טוב חברים אני ממש חייב את עזרתכם,
הייתי בייעוץ אצל נמיג הרבלייף, המטרה שלו היא שאני ירד מתחת ל10% שומן (אני עכשיו 13-15)
המטרה השנייה היא לעלות מסת שריר בו זמנית.

התפריט-
שייק בבוקר
קוטג׳ / סקי + 2 ירקות
צהריים- חצי צלחת סלט, רבע פחמימה + 2 טונות במים.
שייק ערב( אותו דבר כמו בבוקר)
קוטג׳ / סקי + 2 ירקות

התפריט אימונים היא מה שפירסמתי לפני כמה ימים פה בפורום
מה דעתכם על התכנית

A- חזה 4 סטים
יד אחורית 4 סטים*

B- גב 4 סטים
יד קדמית 4 סטים

C- רגליים 4 סטים
כתפיים 4 סטים
בטן

מה דעתכם על הסיפור? כי לפי מה שהבנתי זה בלוף

1- אתה לא תעלה במאסת שריר תוך כדי שתרד באחוזי שומן
2- צריכים ערכים סופיים של התפריט כדי לתת עליו ביקורת..בנוסף יש גם בעיות עם המדידות שלך-אי אפשר לדעת באיזה צלחת מדובר. ובנוסף קשה לדעת כמות מדויקת (או אפילו הערכה גסה ) של כמות האוכל שאתה שם בצלחת..אין לך דרך יותר יעילה למדידה מאשר "רבע צלחת"?
3-אתה יכול לפרט יותר על התכנית?
4-מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל.? ואיך הגעתם אתה והנציג לזה שאתה 15%?

• פותח/ת השרשור
זה כל התפריט, זאת התכנית, הוא אמר לי תעשה כל תרגיל שתרצה העיקר שהשריר יהיה בפעולה.
יש לו מכשיר שעולים עליו כמו על משקל והוא כותב את אחוזי השומן

א'- מתאמן ללא מסת שריר יורד למתחת ל-10% שומן. בהצלחה בדרך למראה של ניצול שואה 🙌
ב'- אם המכשיר לא קליפר מקצועי או BODPOD זה לא נכון.
ג'- כמו שדדליפט עובד פי כמה וכמה על הגב מפולי עליון ככה שאר התרגילים לא שווים. תעשה SS בלי שטויות, אין יותר מדי מה לפרט.
ד'- זה התפריט הכי גרוע שראיתי בחיים. רבע צלחת? איזו צלחת? צלחת בגודל של מגש פיצה XXXXXL, או צלוחית לעוגה? קוטג'/סקי? כמה אחוזים? 2 טונות במים? טעים להקיא :bad:
אוכלים הרבה בתפריט, לא צלחת אוכל אחת עם 2 קוטג' וסקי ו-4 ירוקות. זה לא תפריט- אוכלים 4 - 6 ארוחות ביום, ארוחות קטנות וכאלה יותר גדולות.
מה שיוצא לך כאן זה 170 גרם חלבון (לא רע), 67 פחמימות, 31 שומן (שניהם זוועה), 1300 קלוריות שזה מעט מאד ולא יאפשר לך עלייה במסת שריר, תפריט גרועה של 2 ארוחות קטנטנות ביום, ארוחה אחת סבירה, חוסר גדול בויטמינים עקב מעט אוכל, מקסימום 5 גרם סיבים תזונתיים + ה-30 גרם שומן = תהיה רעב, סידן סביר ובתכל'ס בלי הרבה תוספים אתה בבעיות.
חרא וחרא.
תעשה SS מהפורטל, יש תפריטים בפורטל- תבחר מטרה (עלייה במסת שריר או איבוד אחוזי שומן), תעבוד עליהן לפי תפריטים מהפורטל (תוכל לקחת תפריט ולשנות טיפה או לקרוא את המדריך לחיטוב/עלייה במסת שריר ולבנות על פי זה), וזה יהיה מעולה.

Back
למעלה תחתית