הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת כרונית בכתף

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
כבר יותר משנה יש לי כאבים בכתף שמתחדשים בכל פעם שאני מרים כבד בבנץ' או בפרס, לקחתי הרבה פעמים מנוחה (יש לציין שלקחתי מנוחה עד שהכאב חלף לגמרי, אבל ברגע שהגעתי לשיאים חדשים הוא חזר), עשיתי את הפרוטוקול פציעות, העלתי גם טכניקה לביקורת ואין בעיה עם זה, אבל הכאב לא עובר וזה תוקע אותי כל פעם מחדש בלחיצות.
יש דרך כלשהי לטפל בזה שהיא לא ניתוח או זריקת קורטיזול?

נ.ב הכאב תמיד בכתף ימין באותו מקום, אף פעם לא קרה לי בכתף השניה

כבר יותר משנה יש לי כאבים בכתף שמתחדשים בכל פעם שאני מרים כבד בבנץ' או בפרס, לקחתי הרבה פעמים מנוחה (יש לציין שלקחתי מנוחה עד שהכאב חלף לגמרי, אבל ברגע שהגעתי לשיאים חדשים הוא חזר), עשיתי את הפרוטוקול פציעות, העלתי גם טכניקה לביקורת ואין בעיה עם זה, אבל הכאב לא עובר וזה תוקע אותי כל פעם מחדש בלחיצות.
יש דרך כלשהי לטפל בזה שהיא לא ניתוח או זריקת קורטיזול?

נ.ב הכאב תמיד בכתף ימין באותו מקום, אף פעם לא קרה לי בכתף השניה
תיקח עוד פעם מנוחה , ותנסה להתווסף בכורכומין (כורכום , כדורים כמובן) .
אני אישית לא ניסיתי כי אני לא צריך אבל שמעתי מהרבה אנשים שזה מאוד עזר להם במקרים שכאלה.
בהצלחה.

אם זה בכתפיים אז רוב הסיכויים שאתה לא עושה מתיחות וחימום נכון לאיזור הזה. תעשה שלושה סטים לחימום לפחות במשקל נמוך (לא מוט ריק, זה לא עוזר) ומתיחות ספציפיות (לפרונט דלט קודם, וגם לשרירי הצוואר).

נסה את זה גם.
http://www.youtube.com/watch?v=ccTSq_jACWQ&feature=plcp

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תיקח עוד פעם מנוחה , ותנסה להתווסף בכורכומין (כורכום , כדורים כמובן) .
אני אישית לא ניסיתי כי אני לא צריך אבל שמעתי מהרבה אנשים שזה מאוד עזר להם במקרים שכאלה.
בהצלחה.

לי כורכום עזר ביותר-מומלץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית