הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סמית' מאשין בSS

• פותח/ת השרשור uadnal
  • פורסם בתאריך

uadnal

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-4
45
0
בחדכ"ש שלי אין מוט חופשי, וגם אם אני אקח מהבנץ' פרס לא יהיה מקום בשביל להתאמן איתו.

האם כדאי לעשות SS (בלי פאוורקלין) בסמית' מאשין?

אם לא- אפשר להתאים את התוכנית ולהחליף תרגילים, או שזה לא פרקטי ועדיף פשוט לחפש תוכנית שמתאימה למה שלחדר כושר יש להציע?

או שתמצא איך לעשות תרגילים חופשיים, או שתוותר. עדיף כבר לג פרס על פני סמית' משין.

בחדכ"ש שלי אין מוט חופשי, וגם אם אני אקח מהבנץ' פרס לא יהיה מקום בשביל להתאמן איתו.

האם כדאי לעשות SS (בלי פאוורקלין) בסמית' מאשין?

אם לא- אפשר להתאים את התוכנית ולהחליף תרגילים, או שזה לא פרקטי ועדיף פשוט לחפש תוכנית שמתאימה למה שלחדר כושר יש להציע?
תחליט, יש או אין?
אין? [לא מאמין שאין כי כל מכון שמכבד את עצמו לפחות מביא אולימפי אחד..] תדבר עם הבעלים שיביא.
יש? כל השאר תירוצים.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, יש ספסל עם מוט עליו, אבל זה לא משהו שאפשר לקחת מה"מכשיר", ואין מספיק מקום לתרגילים בנוחות.
אני מאמין שאתם מבינים למה אני מתכוון.
לצורך העניין- אין.

אני אדבר עם המזכירות שם, אבל בינתיים באמת לא כדאי לעשות את התוכנית עם סמית' מאשין? באסה..
מה תוכנית מומלצת אחרת לעלייה במסה למתחילים? AB מסה פעמים בשבוע/HST?

נערך לאחרונה:
תחליט, יש או אין?
אין? [לא מאמין שאין כי כל מכון שמכבד את עצמו לפחות מביא אולימפי אחד..] תדבר עם הבעלים שיביא.
יש? כל השאר תירוצים.
לא הייתי מסיק מסקנות כ''כ מהר , יש הרבה בעיות לעשות סקוואט במקומות שאין ציוד כמו ראק ומקום .

לא הייתי מסיק מסקנות כ''כ מהר , יש הרבה בעיות לעשות סקוואט במקומות שאין ציוד כמו ראק ומקום .
תתפלא, זה אפשרי, אם אין סטנד, אפשר להרים את המוט מהבנץ', לדוגמה בסקוואט עד משקל מסויים.

ממה שזכור לי זה נמוך הראק שיש על הבנץ'.
שמע כל הדיבורי ריפטו הארדקור האלה אולי זה יפה לפורום, אבל לחשוב שכל ילדון שעושה SS יכול לקחת סקוואט בחצי גוד מורנינג מהבנץ' זה קצת לא מציאותי.
אולי הוא יכול לקחת ככה את המוט עד 70 קילו במקרה הטוב.
לא יודע שיבדוק עם מוט ריק אבל אני לא חושב שזה יחזיק מעמד לטווח הרחוק\קרוב.

אם אין ברירה עדיף לעשות עם הסמית משין. מסוכן להוציא מוט ולהחזיר מעל לספסל.

Back
למעלה תחתית