הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לפירמידה של 12 \ 10 \ 8 \ 6

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
1]בדרך כלל אמורים להתחיל ממשקל נמוך ב12 חזרות ואז לעלות 2.5-5 קילו (כמה שאפשר) אבל השאלה היא כמה נמוך המשקל צריך להיות ב 12 חזרות?

2]לדוגמא בבנץ פרס:
סט ראשון- 12 חזרות: 38 קילו
סט שני 10 חזרות: 43 קילו
סט שלישי 8 חזרות: 46 קילו
סט רביעי 6 חזרות: 51 קילו (בערך בחזרה ה 4-5 כבר הספוטר עוזר לי)

המשקל בסדר ביחס למספר חזרות?

אודה לכם מאוד אם תענו לי במיוחד על 1.😃

עם משקלי עבודה שכאלה, אל תבזבז את הזמן בפירמידות. באופן כללי, פירמידה שכזאת היא דבר די מפגר, כי בסט שאמור להיות הכבד אתה תרים הרבה פחות ממה שאתה יכול להרים באמת.

• פותח/ת השרשור
עם משקלי עבודה שכאלה, אל תבזבז את הזמן בפירמידות. באופן כללי, פירמידה שכזאת היא דבר די מפגר, כי בסט שאמור להיות הכבד אתה תרים הרבה פחות ממה שאתה יכול להרים באמת.

למה, אני דווקא מרגיש שמאוד התקדמתי בזכות הפירמידה הזאת, בהתחלה הייתי מרים רק 30 קילו ל 8X4 (לא יכולתי בכלל להוסיף משקל מרוב שזה היה כבד חחח)עד שעברתי לפרימידה והתחלתי לעלות במשקלים.

איך אתה מציע לעבוד אם לא בפירמידה?

עם 30 ק"ג בנץ' אתה תתקדם עם כל שיטה מפגרת. גם עם 50. תעבוד לסטים אקרוס, בלי להתפזר - כלומר, לעשות את כל הסטים עם אותו משקל.

• פותח/ת השרשור
עם 30 ק"ג בנץ' אתה תתקדם עם כל שיטה מפגרת. גם עם 50. תעבוד לסטים אקרוס, בלי להתפזר - כלומר, לעשות את כל הסטים עם אותו משקל.

אני חושב שאני אצליח להרים פחות עם אני אעבוד עם אותו משקל למשך כול הסטים לעומת הפרימידה,
הכוונה היא שאם אני יילך לפי אותו משקל למשך כול החזרות אני ירים לפחות בין ה40-45 קילו לעומת הפרימידה שאני מצליח להרים 51 קילו, לא?

לא, אני חושב שאם לא תעשה את הפירמידה ותלך ישר על ה-50, או כמה שזה לא יהיה, תרים אותם יותר פעמים מאשר כל הפירמידה הזאת, כשאתה מגיע ל-50 כבר מותש.

אני מסכים - לחיצה בשיטה של SS 3X5

• פותח/ת השרשור
לא, אני חושב שאם לא תעשה את הפירמידה ותלך ישר על ה-50, או כמה שזה לא יהיה, תרים אותם יותר פעמים מאשר כל הפירמידה הזאת, כשאתה מגיע ל-50 כבר מותש.

טוב תודה רבה על העזרה, אני אבדוק כמה אני יכול להרים ל 8X4.
וכול כמה זמן לעלות במשקל? כול פעם שאני מרגיש שאני יכול עוד?

MOONLight לא ראיתי את ההודעה שלך מצטער.
רעיון טוב מה שאמרת, ובכול אימון להוסיף 2.5 קילו? או לפחות לנסות.

הסתדרתי, תודה רבה על העזרה.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית