הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות עם הבנצ

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
סיימתי לא מזמן SS שכמעט ולא התקדמתי בו עם הבנצ (כי היה לי לפני זה בנצ גבוה יחסית לשאר התרגילים) ועכשיו למרות שאני כל הזמן עושה בנצ הוא יורד לי לא יודע למה ..
בקיצור אני שוקל 72 מצליח לעשות 10 חזרות עם משקל גוף. עכשיו מצאתי את התוכנית הזאת http://www.t-nation.com/free_online...rformance/dave_tates_sixweek_bench_press_cure

שמעתי היא ממולצת ועובדת. עכשיו השאלה שלי האם היא מתאימה למתאמן ברמה שלי? וקצת הסבר איך היא הולכת כאילו 2 אימונים בשבוע? ואפשר לעשות תרגילים אחרים תוך כדי שלא פועלים על החזה?
ואם אתם ממליצים לעשות משהו אחר בכלל המלצות יקבלו בברכה.

תודה רבה.

איך בדיוק אפשר לעשות בנצ עם משקל גוף ?
אני מניח שהוא מיתכוון שיש לו 72 בנץ ל10 חזרות

כמה יש לך ל5 80 ?
נסה לעלות ככה עדיין מאימון לאימון
ניראה שאתה יכול עדיין לסחוט מיזה עד 90
(אתה גם יכול לעלות במתכונת של פעם בשבוע

התוכנית הזאת היא לאנשים הרבה יותר מתקדמים ממך אל תתחיל לחפש שטויות באינטרנט תסמוך על השיטה הרגילה והטובה מסה כוח אחרי זה מסה היפרטרופיה עוד מסה כוח עוד מסה היפרטרופיה וכן הלאה אני מבטיח לך שהבנץ' שלך יהיה בסדר גמור אל תדאג לו ואל תעבוד עם אגו

• פותח/ת השרשור
רק לפני שבועיים סיימתי SS בנתיים אני עושה את אותם התרגילים בערך על אותו משקל גם מגוון בחזרות לא בדיוק אימוני כוח אין לי משהו מסודר בגלל זה אני מחפש משהו מסודר אז מה לעשות? ובאלי קצת הפסקה מסוואטים ודדליפט גם עשיתי תנועה לי טובה ברגל וקצת כואב לי בברך. בקיצור מה לעשות עכשיו.

רק לפני שבועיים סיימתי SS בנתיים אני עושה את אותם התרגילים בערך על אותו משקל גם מגוון בחזרות לא בדיוק אימוני כוח אין לי משהו מסודר בגלל זה אני מחפש משהו מסודר אז מה לעשות? ובאלי קצת הפסקה מסוואטים ודדליפט גם עשיתי תנועה לי טובה ברגל וקצת כואב לי בברך. בקיצור מה לעשות עכשיו.
רציני לא נראה לי שיש תוכנית איכותית שאין בה סקוואט ...

• פותח/ת השרשור
טוב בקיצור דיברתי עם המאמן שלי על אימוני כוח היום הוא אמר כול הכבוד שאתה עושה אבל צריך להפסיק כבר הוא אמר שאני אקבל קילה וגם אם אני אמשיך ככה אני אהפוך למקרר. מה אומרים ואיך אפשר להמשיך בתחום? (אני באמת לא רוצה לגדול עוד הרבה רק שיהיה יותר יפה וזהו ).

טוב בקיצור דיברתי עם המאמן שלי על אימוני כוח היום הוא אמר כול הכבוד שאתה עושה אבל צריך להפסיק כבר הוא אמר שאני אקבל קילה וגם אם אני אמשיך ככה אני אהפוך למקרר. מה אומרים ואיך אפשר להמשיך בתחום? (אני באמת לא רוצה לגדול עוד הרבה רק שיהיה יותר יפה וזהו ).

עצה שלי למשך הדרך אם להקשיב למאמן זה כמו לדבר אם אבן זה לא עוזר לאף אחד ואין ממש היגיון בשיחה למרות שאם אבן יש לך יותר אם מה לעבוד

נערך לאחרונה:
המאמן שלך ליצן, תגיד לו לסתום ולהמשיך לפמפם ידיים facepalm

• פותח/ת השרשור
מישהו אמר לי על זה פעם אבל לא הבנתי צריך להעלות משקל מאימון לאימון? איך אני אתאושש מהאימונים על מאזן קלורי שלילי? ואיך אני משלב אירובי?

מישהו אמר לי על זה פעם אבל לא הבנתי צריך להעלות משקל מאימון לאימון? איך אני אתאושש מהאימונים על מאזן קלורי שלילי? ואיך אני משלב אירובי?
העלאת משקל שבועית [התקדמות שבועית].
אתה תתאושש בלי בעיה, התוכנית מותאמת לזה, יום שלישי יש סקוואט קל למשל.

• פותח/ת השרשור
טוב אז איך אני משלב בזה אירובי אם צריך?
ועוד שאלה קצת לא קשורה המאמן שלי דיברתי איתו גם על חיטוב הוא אמר לי שיש הבדל בין לשרות קלוריות לבין לשרוף שומן ושצריך לרוץ על קצת לב של מקסימום 130 הרבה זמן כדי לשרוף שומן. גם בולשיט או נכון? ואפשר מאמר אם יש על אירובי בחיטוב ?

ואחי תודה רבה לך אני ממש מעריך את העזרה.

• פותח/ת השרשור
טוב בכל מקרה צריך אירובי בתוכנית או לא?
והאם זו התכנית הזו http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

ועוד שאלה באימון התאוששות איך הולך המשקלים של הדדליפט והפרס כי מן הסתם אם זה התאוששות אז זה אמור להיות אימון קל אז לא הבנתי מה עושים .. כי אחרת איך אני מתקדם בתרגילים האלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית