הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר קרוע ו-ss

eladmica

משתמש מתחיל
78
7
נק' מוניטין:
406
78
7
אהלן חברים, לפני חודש קרעתי שריר ליד הברך במשחק פוטבול, ועכשיו אני כבר יכול לרוץ ונראה שאין כאב, אבל אני מרגיש מין לחץ כזה שם כשאני מקפל את הרגל עד הסוף.
רציתי לשאול אם כדאי לעשות סקוואט,דדליפט, ופאוורקלין קלים בינתיים?(מתכנן לעשות ss אבל אני מפחד להעמיס מדיי כי אני לא בטוח על שהשריר החלים לגמרי)

אהלן חברים, לפני חודש קרעתי שריר ליד הברך במשחק פוטבול, ועכשיו אני כבר יכול לרוץ ונראה שאין כאב, אבל אני מרגיש מין לחץ כזה שם כשאני מקפל את הרגל עד הסוף.
רציתי לשאול אם כדאי לעשות סקוואט,דדליפט, ופאוורקלין קלים בינתיים?(מתכנן לעשות ss אבל אני מפחד להעמיס מדיי כי אני לא בטוח על שהשריר החלים לגמרי)
הלכת לאורטופד והקביעה הייתה שריר קרוע או שאתה חושב שקרעת את השריר? החלמה משריר קרוע לוקחת בד"כ יותר מחודש ולכן אני שואל. אולי קרעת רצועה בברך, זה יותר הגיוני. השרירים היחידיים שאתה יכול לקרוע בברך זה האמסטרינג, 4 ראשי או תאומים וכל אחד מאלו זה כאבי תופת של חודשים.

• פותח/ת השרשור
הלכת לאורטופד והקביעה הייתה שריר קרוע או שאתה חושב שקרעת את השריר? החלמה משריר קרוע לוקחת בד"כ יותר מחודש ולכן אני שואל. אולי קרעת רצועה בברך, זה יותר הגיוני. השרירים היחידיים שאתה יכול לקרוע בברך זה האמסטרינג, 4 ראשי או תאומים וכל אחד מאלו זה כאבי תופת של חודשים.

כן התכוונתי שקרעתי רצועה, זה מה שהאורטופד אמר לי.

כן התכוונתי שקרעתי רצועה, זה מה שהאורטופד אמר לי.
יש הבדל גדול בין שריר לרצועה. איזו רצועה קרעת בברך, יש 4 וכל אחת דורשת גישה שונה (למרות שבמקרה שלך הייתי אומר לך תתיעץ עם רופא ספורט/פיזיותרפיסט והפורום זה לא המקום).

• פותח/ת השרשור
יש הבדל גדול בין שריר לרצועה. איזו רצועה קרעת בברך, יש 4 וכל אחת דורשת גישה שונה (למרות שבמקרה שלך הייתי אומר לך תתיעץ עם רופא ספורט/פיזיותרפיסט והפורום זה לא המקום).

אממ אני לא יודע בדיוק באיזה רצועה, הכאב הוא מהעצם בצד הפנימי הברך וממשיך לכיוון הshin. בערך כמו בתמונה:
M350327-Knock-knees-SPL_342x198.jpg

נערך לאחרונה:
בערך פנה לרופא מומחה.

• פותח/ת השרשור
בערך פנה לרופא מומחה.

כן הבעיה שהרופא שאז בדק אותי הוא הרופא של הקבוצה, ועכשיו שהעונה נגמרה אין לי איך ליצור איתו קשר.
תודה בכל מקרה, אני יתחיל עם סקוואטים קלים מאד לכמה ימים הבאים ואמשיך לפי ההרגשה

הייתה לי אותה בעיה אבל היה לי קרע אני לא משרגיש שם בעיה בסקוואט

תכנס לגוגל, חפש רופא מומחה. ברר מה מספר הטלפון שלו. חייג את המספרים בטלפון, לחץ על לחצן השיחה. ברגע שיענו, תקבע תור.
בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית