הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקאות מתוקים דלי קלוריות

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני מכור למשקאות מתוקים כמו פיוז טי, קולה מיץ תפוחים וכו.
אמנם החיטוב הזה ממש נפלא ועולה על כל הציפיות, אבל הוא יהיה יותר טוב בלי הקלוריות המיותרות מהמשקאות (שלא כלולים בתפריט)...
איזה משקאות דלי קלוריות יש? חוץ מקולה דיאט וזירו.
שימו לב לדוגמאות למעלה, אולי זה יתן לכם אינדיקציה טובה יותר (מכור גם לסירופים כמו פריגת ענבים או פטל).

בעיקרון בעבר שמעתי שכל המשקאות דיאט בסופו של דבר יגרמו לך לרעב בגלל כל הממתיקים שם.
לא יודע כמה זה מבוסס
אני אישית מתרחק מזה בחיטוב

יש נסטי דיאט , תווית בצבע כחול ממש טעים כמו המקורי , בן אדם ממוצע לא יצליח להבדיל ביניהם

בנסטי דיאט יש מלא קלוריות(יחסית) 5 קלוריות ל100מ''ל , יש Schweppes דיאט שהוא כלום קלוריות (0.3קלוריות ל100מ''ל) .
במידה ואתה נמנע מהקולה בגלל הקפאין יש גם דיאט קולה ללא קפאין עם ערכים זהים לדיאט הרגיל .
images

images

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קפה, ספרייט דיאט...
קפה אני שותה בבוקר, הבעיה היא שבגלל הפרעות קשב וריכוז + היפראקטיביות + ריטלין (מעלה את קצב הלב) יותר מדי קפאין זה אסון בשבילי שיכול להיגמר בהתקף לב. לשתות כמה כוסות קולה דיאט או משהו כזה זה בסדר, אבל לשתות 2+ כוסות קפה ביום זה רע מאד בשבילי.
לדעתי האישית דיאט ספרייט הרבה יותר מומלץ מקולה זירו בגלל שאין בו כלל קפאין .
הבעיה לא קפיאין, אין לי בעיה עם 40 - 50 מ"ג בכוס וגם עם XL/BLU/RED BULL, אני פשוט כבר מכיר את הקולה דיאט וזירו אז מיותר להציע.
יש נסטי דיאט , תווית בצבע כחול ממש טעים כמו המקורי , בן אדם ממוצע לא יצליח להבדיל ביניהם
תודה רבה, נחפש 😃
בנסטי דיאט יש מלא קלוריות(יחסית) 5 קלוריות ל100מ''ל , יש Schweppes דיאט שהוא כלום קלוריות (0.3קלוריות ל100מ''ל) .
במידה ואתה נמנע מהקולה בגלל הקפאין יש גם דיאט קולה ללא קפאין עם ערכים זהים לדיאט הרגיל .
images

images
קפאין בקולה אין הרבה, הבעיה היא שאני כבר מכיר את זה. אין לי בעיה עם 5 קלוריות בכוס, בסך הכל נשתה 2 - 1 כוסות ביום.
קולה זירו או פפסי מקס, ללא קפאין כמובן!
תודה רבה 😃
אם זה היה פשוט כל כך הייתי מפסיק מזמן, אבל אני סוג של התמכרתי לזה אז אני אתחיל להוריד לאט לאט את המינון, אחרת אני אזלול יותר מדי =/

לומר שהתמכרת זה לא פתרון
אתה מבין שזה משהו שצריך להפסק..תלות במשקה זה דיי לא נעים לטעמי ברוב המקרים
ממילא חיטוב לא מאפשר לך את הטעימים..נצל זאת להורדת ההתמכרות

• פותח/ת השרשור
לומר שהתמכרת זה לא פתרון
אתה מבין שזה משהו שצריך להפסק..תלות במשקה זה דיי לא נעים לטעמי ברוב המקרים
ממילא חיטוב לא מאפשר לך את הטעימים..נצל זאת להורדת ההתמכרות
אז אני אקח משקאות דיאט, ואתחיל להוריד לאט לאט במינון. להפסיק מיד אני לא יכול, אני פשוט מתחרפן כי אני לא יכול בלי זה =/

אז אני אקח משקאות דיאט, ואתחיל להוריד לאט לאט במינון. להפסיק מיד אני לא יכול, אני פשוט מתחרפן כי אני לא יכול בלי זה =/
לפי דעתי אל תרשה לעצמך לקנות את זה , אם יש (מסיבה,יומהולדת,אירוע,מישהו אחר קנה...) תשתה קצת וזהו זה יעבור .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית