שאלה לגבי SS

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,
התחלתי SS ויש לי מס' שאלות..
1. הבנתי שניתן להמיר PC בBOR, ה-BOR לא ממש נוח לי המוט מתנגש לי בברכיים הרבה פעמים.. יש למישהו המלצות?
חיפשתי סרטונים אבל נראה שאני עושה אותו דבר וזה עדיין מפריע. (אגב אפשר להחליף את זה במתח במשקל או שזאת לא אופציה?)

2. ראיתי בשאלות-תשובות במאמר את השאלה הבאה:
"שאלה: איך אוכל להתאמן במצב בו אין לי אפשרות להתאמן ב-3 ימים לא רצופים? (לדוגמה: אני יכול להתאמן רק בימים:ב',ג',ה',ו')"
לפעמים יוצא שגם אני נתקע בשבוע שאני חייב ללכת יומיים ברציפות, התשובה במאמר היא באימון השני לבצע אימון רק עם משקל גוף.
יש למישהו הסבר למה זה מומלץ? זה לא סתם יפגע בהתאוששות/בגדילה?

3. לא שאלה אבל פרסמתי פוסט להערכת א.ש, אשמח אם תגיבו לי שם!
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35930

תודה!

1) BOR זה לבילדרים גייז, תחפש פנדלאי רואו.
מתח עם משקל זוהי גם אופציה, אבל יש עדיפות לפנדלאי.
2) כי השריר גדל במנוחה, ואימון רצוף יום אחרי יום פוגע בהתאוששות ומגדיל סיכויים לפציעה.

• פותח/ת השרשור
2) כי השריר גדל במנוחה, ואימון רצוף יום אחרי יום פוגע בהתאוששות ומגדיל סיכויים לפציעה.

בנוגע ל-2, אני מבין... אבל מה אימון עם משקל גוף בלבד לא יפגע בהתאוששות?

אתה יכול לרשום את התרגיל באנגלית , לא מצליח למצוא אותו

בנוגע ל-2, אני מבין... אבל מה אימון עם משקל גוף בלבד לא יפגע בהתאוששות?
במשקל גוף אין לך כל כך הרבה תרגילים לעשות, וזה לא תוספת משקל והעומס הרבה יותר נמוך.
אני משאר שגם זה פוגע, אין לי מושג למה ריפטו אומר ככה.
אתה יכול לרשום את התרגיל באנגלית , לא מצליח למצוא אותו
pendlay rows
http://www.youtube.com/results?sear....273.1509.0j3j4.7.0...0.0...1ac.1.4eUlvTvDVuU

• פותח/ת השרשור
אז לא ממש קיבלתי תשובה.. עדיף כבר לא להתאמן בכלל אם יוצא לי רצוף?

• פותח/ת השרשור
מצטער שאני מקפיץ אבל לאף אחד אין תשובה? מצטער אם אני חצוף אבל אפילו להערכת א.ש לא הגיבו לי :|

הגיבו לך לא"ש 2 אנשים , וכנראה השאר פשוט מסכימים איתם

ולגבי אימונים תעשה בנניח יום ב ו ה אימונים חזקים וביום שלישי תעשה משקל יותר נמוך מבדרך כלל ניראה לי עושים כ 15-20% פחות משקל משאר הימים
וביום הזה תוכל לתת יותר דגש על טכניקה, וזה מפגר להגיד שעדיף לא להתאמן בכלל

למה אתה לא יכול להתאמן 3 פעמים בשבוע? זה נשמע לא הגיוני.
אפשר אפילו שלישי-חמישי-שבת.

• פותח/ת השרשור
כי באמצע שבוע לפעמים אין לי זמן כי יש משמרות משתנות, ואז יוצא לפעמים שאני מתאמן שישי+שבת..

אם תעשה מתח ודיפס בימים הרצופים זה לא יזיק יותר מדי (גם לא יתרום מי יודע מה). אם אתה ב-SS אז עדיף כבר לעשות את האימונים כולל המתח והדיפס (אם אתה עושה אותם) כמו שהתכנית כתובה, ולנצל את הימים למנוחה והתאוששות. תזכור שהשרירים גדלים בהתאוששות מהאימונים, ולא מאימונים.

אתה יכול בהתחלה לעשות את התוכנית גם בימים רצופים, עד השלב שזה יפריע.
כשזה מגיע תמשיך עם התוכנית כל אימון לגופו. בשני ימים רצופים, שהראשון יהיה בנצ' ובשני יהיה פרס ודדליפט, ואחריהם המנוחה. סקוואט לפי הרגשה.
0 אירובי.

Back
למעלה תחתית