עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסטפר / אליפטיקל / הליכון, אף אחד מהם לא מדמה הליכה/ריצה בחוץ בצורה מלאה.עכשיו אני לא יודע , אז מי כן צודק ?
האמת שדיי מתרגלים לזה , בהתחלה באמת ההליכון לא הרגיש לי טבעי אבל לאט לאט התרגלתי אליו ... למרות שעדיין אני מעדיף ריצה בחוץ על פני הליכון או סטפר .אני לא יודע להסביר את זה אבל בשנהם לא מרגיש לי טבעי כנ''ל לגבי ריצה בחוץ (מה עושים?)
האמת שלא כל כך נראה לי, אבא שלי היה רץ הרבה זמן בהליכון והוא הפסיק מחוסר זמן, שנתיים אחרי היה לו קרע במיניסקוס ואמרו לו שזה משחיקה של הברך והוא שאל את הרופא אם זה קשור להליכון והוא אמר לו שלא. לא יודע עד כמה זה קשור למה ששאלת אבל לא נראה לי שזה עד כדי כך דופק את הברכיים בהליכון איכותי יש בולם זעזועים ככה שיש כאלה שאומרים שזה עדיף מריצה על משטח קשיחבעיקרון אני מעדיף את הסטפר כי אני מרגיש שזה הכי "קל" והכי פחות פוגע לי בהתאוששות ...
פשוט שאלתי אם באמת יש נזק לברכיים כמו שאנשים אומרים כרגע אומנם אין לי כאבים אבל זה תמיד : "אתה צעיר הכאבים יבואו שתהיה מבוגר יותר" :🙁.