הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא העולם הותיק בקלין & פרס

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס

קצת הרמות מהעבר לא יזיקו 😛
לא מבין למה הפסיקו עם C&P... למישהו יש הסבר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קצת הרמות מהעבר לא יזיקו 😛
לא מבין למה הפסיקו עם C&P... למישהו יש הסבר?

השיא הנ''ל נישבר בכניסה אחריו..😃

הסיבה שביטלו את ההרמה הזאת היא, בגלל שהרופאים התעקשו שזה מסוכן לגב, בגלל ההשענות החזקה אחורה. הסיבה השנייה שהיא נראת לי יותר הגיונית, הגלל שקשה לשפוט הרמה כזאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מאמין שהפסיקו בגלל היחס של הפרס והקלין - בקלין אפשר להגיע למשקל הרבה יותר גבוה משמעותית מאשר בפרס , זה רק השערה לפי דעתי - לגבי הסרטונים לא נראה אנושי לעשות 230 קילו פרס?!?! דרך אגב מישו יודע מה שיא העולם בפרס?
חחחחחח והרג אותי ההוא מהסרטון הראשון עם הקפיצה שלו אחרי שהוא סיים 😛

נערך לאחרונה:
מאמין שהפסיקו בגלל היחס של הפרס והקלין - בקלין אפשר להגיע למשקל הרבה יותר גבוה משמעותית מאשר בפרס , זה רק השערה לפי דעתי - לגבי הסרטונים לא נראה אנושי לעשות 230 קילו פרס?!?! דרך אגב מישו יודע מה שיא העולם בפרס?
חחחחחח והרג אותי ההוא מהסרטון הראשון עם הקפיצה שלו אחרי שהוא סיים 😛

שיא עולם בקלין אנד פרס זה 236.5 ע''י וסילי אלכסייב.

ההשערות שלכם לא שוות כלום. ביטלו את הפרס כי זה הכניס פוליטיקה לתחרויות הרמת משקולות. הפרס שמוצג כאן בסרטון של אלקסייב היה אמור להיות פסול.

ההשערות שלכם לא שוות כלום. ביטלו את הפרס כי זה הכניס פוליטיקה לתחרויות הרמת משקולות. הפרס שמוצג כאן בסרטון של אלקסייב היה אמור להיות פסול.

יש לך אולי איזה מאמר בנושא שמצביא בידיוק על הסיבה למה ביטלו.

המאמן שלי בזמנו התחרה גם בקרב 3, ההרמה הכי חזקה שלו הייתה הפרס. הוא היה 3 קג משיא עולם ואז ביטלו את ההרמה.
הוא טוען שביטלו את זה מהסיבה העיקרית היא הכסף, התחרויות נמשכו הרבה זמן והוא טוען שבאו לחסוך והורידו את הפרס.

יש לך אולי איזה מאמר בנושא שמצביא בידיוק על הסיבה למה ביטלו.

המאמן שלי בזמנו התחרה גם בקרב 3, ההרמה הכי חזקה שלו הייתה הפרס. הוא היה 3 קג משיא עולם ואז ביטלו את ההרמה.
הוא טוען שביטלו את זה מהסיבה העיקרית היא הכסף, התחרויות נמשכו הרבה זמן והוא טוען שבאו לחסוך והורידו את הפרס.

אני מקבל את הרושם שרוב המשקולנים (היום מאמנים) בארץ היו טובים יותר בלחיצה מאשר בהנפה ובדחיקה, מעניין...
כמה המאמן שלך לחץ על איזה משקל גוף?

דיי חבל שהורידו את הלחיצה, היה יכול לעשות את הספורט הזה הרבה יותר שלם..

אני מקבל את הרושם שרוב המשקולנים (היום מאמנים) בארץ היו טובים יותר בלחיצה מאשר בהנפה ובדחיקה, מעניין...
כמה המאמן שלך לחץ על איזה משקל גוף?

דיי חבל שהורידו את הלחיצה, היה יכול לעשות את הספורט הזה הרבה יותר שלם..

הוא התחרה בעד 67 ק''ג. השיא אז היה 157.5 ק''ג . הוא היה במרחק של 3 ק''ג מלשבור את השיא.
אגב, הוא היה מדורג ראשון בבלורוסיה ו-3 ברית המועצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית