הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על תקופת המסה שלי

• פותח/ת השרשור TBHD
  • פורסם בתאריך

TBHD

משתמש מתחיל
109
0
נק' מוניטין:
0
109
0
אני כבר מתאמן 9 חודשים על מסה אבל לא עבדתי על תזונה בכלל... הייתי אוכל מלא מלא חטיפים...
התחלתי את העניין של התזונה לפני 3 ימים XD אני נכנס לזה חזק זה כמו להתחיל עכישו מ 0 בשבילי... לא יודע גם כמה העליתי כי העליתי הרבה שומן בגלל החטיפים.... ( עליתי 4 קילו בחודש בגלל זה... ותבינו זה לא שאני שמן עצום... רואים אותי ברחוב ולא חושבים שאני שמן חחח) מה אתם ממליצים לי לעשות? ( תראו זה לא שאין לי שרירים בכלל- אני עושה בנץ' פרס 58 קילו ( כולל מוט) ( מוט שוקל 18 ושם בכל צד 20 קילו) ויד קדמית אני עושה כבר 12.5 ( היקף יד קר 33))
בקיצור יש לכם אולי עצות להביא לי? כמו מה לעשות עכשיו?

ותראו עוד משהו- אני יום חמישי טס לאיטליה לשבוע. ותהיה לי בעיה לעבוד על תזונה... כי כל מה שאוכלים שם זה חטיפים ( במשך היום אין עוד הרבה אופציות הכל שם יקר חח) גלידות ופיצות לפחות פעמיים ביום.... מה לעשות?

טוס לחו"ל, תאכל מה שאתה רוצה כי שבוע אחד לא ישנה כלום בטווח הארוך. תחזור ארצה ותבנה לעצמך תוכנית אימון ותזונה מסודרת. תתחיל מלקרוא את הנעוצים בפורום תזונה ובפורום אימונים.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאתם עוזרים לי עם תפריט?
אפשר בפורום לבקש בכלל שיעזרו לי לבנות תוכנתי? ( לא מצליח לבד ותמיד כשאני בונה לבד אני לא מצליח להתמיד בה)

מה הבעיה?
יש משהו שלא תקין אצלי? :(

ד"א תודה לשניכם!

עריכה: ומתי אתם ממליצים לי להתחיל חיטוב?
פשוט ממה שאתה אומר,זה נראה שלא אכלת כלום במשך הזמן הזה,ואתה כל כך דואג שתעלה במשקל באיטליה ם_O,לך ותהנה שם.

תעשה עלייה במסה כמו בן אדם, תתחיל מזה שתקרא את זה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=2785
מהתחלה עד הסוף ותשאל שאלות ממוקדות יותר כאשר תבנה תפריט "שלד" (תפריט ראשוני) ואנחנו נתקן אותו בהתאם, כנ"ל תקף על תוכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
תודה...

vithano- דבר ראשון תודה... דבר שני הרגע בדקתי BMI ואני על 24.02 😲 פעם אחרונה שבדקתי הייתי על 22 וזה היה לפני חודשיים ככה... X_X זה לא טוב בכלל...
מסתבר שעליתי 4 קילו בחודשיים האלה ואני לא בטוח שכולם שריר ( למרות שלפני חודשיים בדיוק החלפתי תוכנית אימונים לתוכנית החדשה... יש מצב שהיא עזרה עד כדי כך?!?!?!) היקף היד שלי לא השתנה אבל בית החזה קצת התנפח.

משה- הבאת לי נושא של אפדרין... בטוח שלזה התכוונת? קראתי את כל שלושת העמודים ולא הבנתי מה זה קשור אליי ><

• פותח/ת השרשור
אימון משקולות לערך זה 120-150 קלוריות תלוי בעצימות ובסטים, אירובי מה שרשום על המכשיר בערך תחלק ב2.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני מתחיל לעבוד על תפריט... אבל יש בעיה- באף מחשבון תזונה איך ערכים של כל סוגי הקורנפלקס... אנני לא אוכל קובע את אותו סוג קורנפלקס כל פעם שנגמרת אריזה יש משהו אחר >< ( כריות, קראנץ', תלמה רגיל עם דבש, צ'יריוס וכ'ו)

וכדאי לי להתחיל לאכול לחם קל? ( עש עכשיו אני אכלתי לחם לבן)

1) קורנפלקס בערך כולם אותו דבר, 120~ קלוריות לכוס חד פעמית.
2) לא הייתי עובר ללחם קל, למה לשלם פי 2 ולאכול פי 2 ? תמשיך עם הלחם הלבן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לאכול פי 2 = לשבוע פי 2.....
לפי מה שהבנתי אז ל 2 פרוסות של לחם לבן ול 4 פרוסות של לחם קל יש ערך קלורי זהה ז"א שאפשר לאכול 2 סנדוויצ'ים- לשבוע יותר בגלל שזה 2 וזה יהיה שווה בערך הקלורי ללחם לבן....
תקן אותי אם אני טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית