הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

the strongest 16 years old?? !! 100%natural

חוב לראק.
תפסיק להגן עליו, מה הוא החברה שלך?

נראה לי קצת הגזמת, כן הוא קצת חי בסרט שהוא בן ה16 הכי חזק אבל הוא לא פראייר בכלל במה שהוא עושה

אני רק אומר שלדעתי עם גנטיקה ממוצעת יהיה יותר קשה להגיע לסקוואט 150 קילו. יש לי חברים שהם סטריט-ווארקאוטרים וטרייסרים. אני מאוד מכבד אותם וכל אחד שעוסק בספורט. אז החברה האלה גם עושים את התרגילים האלה לא פחות טוב ואין להם גוף כמו אצל הפותח אשכול...
כלומר זה בעיקר עניין של ניסיון וטכניקה...
אז נכון שהבחור גם טבעי, גם מצליח לעשות תרגילים יפים, וגם נירא פצצה. כל הכבוד לו, יכול להיות שהוא צריך להגיד תודה להורים שלו.
לדעתי עדיין הרבה יותר קשה להגיע לסקוואט 150 קילו בתנאי שאתה לא איזה לסוקוב הבא...

אני רק אומר שלדעתי עם גנטיקה ממוצעת יהיה יותר קשה להגיע לסקוואט 150 קילו. יש לי חברים שהם סטריט-ווארקאוטרים וטרייסרים. אני מאוד מכבד אותם וכל אחד שעוסק בספורט. אז החברה האלה גם עושים את התרגילים האלה לא פחות טוב ואין להם גוף כמו אצל הפותח אשכול...
כלומר זה בעיקר עניין של ניסיון וטכניקה...
אז נכון שהבחור גם טבעי, גם מצליח לעשות תרגילים יפים, וגם נירא פצצה. כל הכבוד לו, יכול להיות שהוא צריך להגיד תודה להורים שלו.
לדעתי עדיין הרבה יותר קשה להגיע לסקוואט 150 קילו בתנאי שאתה לא איזה לסוקוב הבא...
אני לא יודע מה יותר קשה להשיג, אבל אתה מתייחס לסקוואט של 150 קילו כאילו אין תוכניות מאוד ברורות לאיך להשיג אותו, שעובדות ל100% מהאוכלוסייה שעושה אותן (חוץ מדוגמאות חריגות - מבוגרים מידי וכו')
לאחד זה יקח 3 חודשים ולאחד זה יקח 8 חודשים אבל בשורה התחתונה אם תלך לפי הספר אתה תגיע לזה בוודאות
לגביי התרגילים שהוא עושה אני פשוט לא מספיק יודע איך משיגים את זה, אם יש איזשהי צורה ישירה וברורה להשיג את זה וכו'
אבל נראה לי שזה לוקח יותר זמן מלהשיג סקוואט של 150 קילו

לפי מה שהבנתי לילדים האלה יש מחלה שגורמת להם להיות יותר חזקים לא הבנתי בדיוק איך זה עובד אבל אין פה מקום להשוואה....
יש להם חוסר במיוסטטין - חלבון החוסר את גדילת השרירים ככה שהם במן היפוטרופיה תמידית.

יש להם חוסר במיוסטטין - חלבון החוסר את גדילת השרירים ככה שהם במן היפוטרופיה תמידית.

אז אם נגיד שהם יהיהו גדולים הם יתאמנו כמו שצריך יזריקו ויקפידו על תזונה נכונה הם יהיהו יותר גדולים מקולמן ואחרים בסגנון?

אז אם נגיד שהם יהיהו גדולים הם יתאמנו כמו שצריך יזריקו ויקפידו על תזונה נכונה הם יהיהו יותר גדולים מקולמן ואחרים בסגנון?
לא בדיוק כי קולמן ואלה גם מאוד מזרקים ככה שהגנטיקה יותר זניחה פה וזה לא פער משמעותי ...היה איזה באדי בילדר עם חוסר במיוסטטין אני לא זוכר כרגע את השם אבל הוא היה ברמה של האולמפיה~

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית