עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא כזה טוב בניחושים אה?
אין לי סרטון להביא לך. אתה באמת חושב שלהגיע לרמה של הבחור הזה יותר קל מאשר להגיע ל150 סקוואט?
נראה לי קצת הגזמת, כן הוא קצת חי בסרט שהוא בן ה16 הכי חזק אבל הוא לא פראייר בכלל במה שהוא עושהכן.
אתה גם לא חייב גוף כמו שלו כדי לעשות כאלה תרגילים.
נראה לי קצת הגזמת, כן הוא קצת חי בסרט שהוא בן ה16 הכי חזק אבל הוא לא פראייר בכלל במה שהוא עושה
אני לא יודע מה יותר קשה להשיג, אבל אתה מתייחס לסקוואט של 150 קילו כאילו אין תוכניות מאוד ברורות לאיך להשיג אותו, שעובדות ל100% מהאוכלוסייה שעושה אותן (חוץ מדוגמאות חריגות - מבוגרים מידי וכו')אני רק אומר שלדעתי עם גנטיקה ממוצעת יהיה יותר קשה להגיע לסקוואט 150 קילו. יש לי חברים שהם סטריט-ווארקאוטרים וטרייסרים. אני מאוד מכבד אותם וכל אחד שעוסק בספורט. אז החברה האלה גם עושים את התרגילים האלה לא פחות טוב ואין להם גוף כמו אצל הפותח אשכול...
כלומר זה בעיקר עניין של ניסיון וטכניקה...
אז נכון שהבחור גם טבעי, גם מצליח לעשות תרגילים יפים, וגם נירא פצצה. כל הכבוד לו, יכול להיות שהוא צריך להגיד תודה להורים שלו.
לדעתי עדיין הרבה יותר קשה להגיע לסקוואט 150 קילו בתנאי שאתה לא איזה לסוקוב הבא...
אתה לא מעודכן
בני 5,7 😛
איזה מסה אתה מצפה שתהיה לילדה בת 13? קצת הגיוןלא נראה שיש לה בכלל מסת שריר, איך היא מרימה משקלים כאלה מהקוקיות ?
איזה מסה אתה מצפה שתהיה לילדה בת 13? קצת הגיון
מסכים איתך ב 100%, אז איך היא מרימה המשקל הזה ?
יש להם חוסר במיוסטטין - חלבון החוסר את גדילת השרירים ככה שהם במן היפוטרופיה תמידית.לפי מה שהבנתי לילדים האלה יש מחלה שגורמת להם להיות יותר חזקים לא הבנתי בדיוק איך זה עובד אבל אין פה מקום להשוואה....
יש להם חוסר במיוסטטין - חלבון החוסר את גדילת השרירים ככה שהם במן היפוטרופיה תמידית.
לא בדיוק כי קולמן ואלה גם מאוד מזרקים ככה שהגנטיקה יותר זניחה פה וזה לא פער משמעותי ...היה איזה באדי בילדר עם חוסר במיוסטטין אני לא זוכר כרגע את השם אבל הוא היה ברמה של האולמפיה~אז אם נגיד שהם יהיהו גדולים הם יתאמנו כמו שצריך יזריקו ויקפידו על תזונה נכונה הם יהיהו יותר גדולים מקולמן ואחרים בסגנון?