עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת צניעות...[video]www.youtube.com/watch?v=VBjauWOy-jU[/video]
לדבר זה הכי קל ! גם לעשות סקוואט על רגל אחת שאתה מחזיק ביד טוסטר אובן וביד השנייה גלגל זה קשה השאלה מה זה נותן לך ?לפני שאתם מתחילים לעוף פה עם התגובות של "אבל אתה לא נותן 150 קילו סקוואט ויש פה ילדים שכן", תנסו לעשות משהו ממה שהבחור עושה.
כמובן שאלו הם שני דברים שונים וקשה מאוד להשוות ביניהם, אבל לדעתי להגיע ל150 קילו סקוואט (עניין של שלושה חודשים בSS ואולי עוד חודשיים-שלושה בליניארית) משמעותית קל יותר מאשר להגיע לרמה של מה שהוא עושה.
למה לא ? כי אתה תשאר נמוך ?התכוונתי בנושא של המתח והתרגילים אין קשר למשקולות ואני לא נוגע במשקולות ..
DREAM ON.
רציני אחי מה נסגר איתך? כולה כמה תרגילים נחמדים בSW ואתה חושב שאתה הכי חזק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מישהו אמר שאני עושה SW?ועכשיו נראה אותך מעלה סרטון עושה את התרגילים האלה אם הם רק "נחמדים"
מישהו אמר שאני עושה SW?
בינתיים אתה מגיב כמו ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו, איפה אתה רואה שאמרתי שלא לוקח הרבה זמן ועבודה עד שמצליחים?אז אל תגיב כמו ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו, לוקח הרבה זמן והרבה עבודה עד שמצליחים לעשות כאלו תרגילים.
בינתיים אתה מגיב כמו ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו, איפה אתה רואה שאמרתי שלא לוקח הרבה זמן ועבודה עד שמצליחים?
אז תקרא אותה שוב.לפי התגובה המטומטמת שלך...
אז תקרא אותה שוב.
אתה באמת חושב שהוא הילד הכי חזק לגיל 16 בגלל שהוא עושה תרגילים טובים בSW?
if you say soחזק מבחינת תרגילים למשקל גוף, כן.
"כולה כמה תרגילים נחמדים בSW" תגובה מזלזלת ביותר.
התגובה המטומטמת שלו?לפי התגובה המטומטמת שלך...