שלום לכולם,
נתונים פיזיים:
גובה: 180.
משקל (פעם אחרונה שנמדדתי דיי ממזמן): 74
תזונה: אני צמחוני (אוכל דגים) ואני משתדל לאכול דברים שהם מופחתים בקלרויות ואחרי אימון אני אוכל הרבה חלבון וביום יום אוכל הרבה קטניות.
(אין לי מושג אם אני במאזן קלוריות שלילי או לא.)
אז ככה: אני עושה תרגילים לגב שהפיזיותרפיסטית נתנה לי שהם גם עובדים על הבטן על הדרך.
ואז אני עושה סטים של בטן (רגיל) אבל עם מאמץ גדול (לאט ממש ולוחץ חזק על הבטן, גם בשביל למנוע לחצים על גב תחתון),
חזרתי לעשות מתח (לפי התוכנית של 50PULL UPS)
וכשהנקע בקרסול יחלים אני יחזור לרוץ,
הייתי רץ 3 פעם בשבוע אימון אחד קצר, ריצות ספרינטים בעלייה (אינטרוואליום) וריצה ארוכה פחות או יותר אני צריך להקפיד יותר.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
1. בגלל שאני סובל מבעיות גב ואין לי גישה למכון כושר בגלל שאני בקומונה בשנת שירות איזה תרגילים הייתם ממליצים לי לעשות בבית על מנת לחטב את הבטן?
2. מה הייתם ממליצים בשביל כוח?
3. מה בשביל חזה?
4. מה המצב הכללי שלי ?
5. האם לאור הנסיבות: שנת שירות ובעיות גב אני יכול להגיע למצב שבו יהיו לי ריבועים בבטן וגוף חטוב וחזק?
תודה רבה רבה!
מעריך את העזרה הזאת, היא מאוד חשובה לי.
נתונים פיזיים:
גובה: 180.
משקל (פעם אחרונה שנמדדתי דיי ממזמן): 74
תזונה: אני צמחוני (אוכל דגים) ואני משתדל לאכול דברים שהם מופחתים בקלרויות ואחרי אימון אני אוכל הרבה חלבון וביום יום אוכל הרבה קטניות.
(אין לי מושג אם אני במאזן קלוריות שלילי או לא.)
אז ככה: אני עושה תרגילים לגב שהפיזיותרפיסטית נתנה לי שהם גם עובדים על הבטן על הדרך.
ואז אני עושה סטים של בטן (רגיל) אבל עם מאמץ גדול (לאט ממש ולוחץ חזק על הבטן, גם בשביל למנוע לחצים על גב תחתון),
חזרתי לעשות מתח (לפי התוכנית של 50PULL UPS)
וכשהנקע בקרסול יחלים אני יחזור לרוץ,
הייתי רץ 3 פעם בשבוע אימון אחד קצר, ריצות ספרינטים בעלייה (אינטרוואליום) וריצה ארוכה פחות או יותר אני צריך להקפיד יותר.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
1. בגלל שאני סובל מבעיות גב ואין לי גישה למכון כושר בגלל שאני בקומונה בשנת שירות איזה תרגילים הייתם ממליצים לי לעשות בבית על מנת לחטב את הבטן?
2. מה הייתם ממליצים בשביל כוח?
3. מה בשביל חזה?
4. מה המצב הכללי שלי ?
5. האם לאור הנסיבות: שנת שירות ובעיות גב אני יכול להגיע למצב שבו יהיו לי ריבועים בבטן וגוף חטוב וחזק?
תודה רבה רבה!
מעריך את העזרה הזאת, היא מאוד חשובה לי.