הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ| חדש פה, תמונה שלי ואיך להמשיך (סובל מבעיות גב)

Omerkap1

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לכולם,

נתונים פיזיים:
גובה: 180.
משקל (פעם אחרונה שנמדדתי דיי ממזמן): 74
תזונה: אני צמחוני (אוכל דגים) ואני משתדל לאכול דברים שהם מופחתים בקלרויות ואחרי אימון אני אוכל הרבה חלבון וביום יום אוכל הרבה קטניות.
(אין לי מושג אם אני במאזן קלוריות שלילי או לא.)

אז ככה: אני עושה תרגילים לגב שהפיזיותרפיסטית נתנה לי שהם גם עובדים על הבטן על הדרך.
ואז אני עושה סטים של בטן (רגיל) אבל עם מאמץ גדול (לאט ממש ולוחץ חזק על הבטן, גם בשביל למנוע לחצים על גב תחתון),
חזרתי לעשות מתח (לפי התוכנית של 50PULL UPS)
וכשהנקע בקרסול יחלים אני יחזור לרוץ,
הייתי רץ 3 פעם בשבוע אימון אחד קצר, ריצות ספרינטים בעלייה (אינטרוואליום) וריצה ארוכה פחות או יותר אני צריך להקפיד יותר.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
1. בגלל שאני סובל מבעיות גב ואין לי גישה למכון כושר בגלל שאני בקומונה בשנת שירות איזה תרגילים הייתם ממליצים לי לעשות בבית על מנת לחטב את הבטן?
2. מה הייתם ממליצים בשביל כוח?
3. מה בשביל חזה?
4. מה המצב הכללי שלי ?
5. האם לאור הנסיבות: שנת שירות ובעיות גב אני יכול להגיע למצב שבו יהיו לי ריבועים בבטן וגוף חטוב וחזק?
תודה רבה רבה!
מעריך את העזרה הזאת, היא מאוד חשובה לי.

1. אין תרגילים שמחטבים איזור מסוים בגוף. בשביל להתחטב צריך מאזן קלורי שלילי. עפ"י הנתונים שלך כנראה שאתה צריך לעשות מאסה, לא חיטוב.
2. עם אימון ביתי לא תגיע רחוק. או שתקנה ציוד או שתירשם לחד"כ.
3. לחיצת חזה (צריך ציוד), מקבילים, שכיבות שמיכה.
4. עפ"י הנתונים היבשים כנראה שאתה שחיף, אי אפשר לדעת בלי תמונה.

נערך לאחרונה:
74 ל 180 בהנחה שאף פעם לא התאמנתה בחד"כ (לאור השאלות שלך) אתה שחיף עם שומן
כל מה שSTARDUST אמר והוספה אישית שלי זה שגם חיטוב לא יעזור לך כי אולי יראו לך קוביות אבל בגלל שלא יהיה אליך מסת שריר אתה תראה שלד עם קוביות
תרשם לחד"כ או תעשה SW שזה יתן לך גם איזה סוג של שריר (עדיין לא גדול) אבל סתם לעשות מתח ומקבילים לא יקדם אותך רחוק

• פותח/ת השרשור
1. אין תרגילים שמחטבים איזור מסוים בגוף. בשביל להתחטב צריך מאזן קלורי שלילי. עפ"י הנתונים שלך כנראה שאתה צריך לעשות מאסה, לא חיטוב.
2. עם אימון ביתי לא תגיע רחוק. או שתקנה ציוד או שתירשם לחד"כ.
3. לחיצת חזה (צריך ציוד), מקבילים, שכיבות שמיכה.
4. עפ"י הנתונים היבשים כנראה שאתה שחיף, אי אפשר לדעת בלי תמונה.
כפי שכתבתי אני לא יכול לקנות ציוד ולא להירשם לחדר כושר בגלל בעיות גב.
אני לא מתכנן להיות באדי בילדר אלא להעלות טיפה מאסת שריר ולחזק שרירי בטן שיראו את הריבועים.
אגב משום מה אני לא יכול להעלות תמונה שלי (אי אפשר לצרף לינקים).
אני ממש לא שחיף.
74 ל 180 בהנחה שאף פעם לא התאמנתה בחד"כ (לאור השאלות שלך) אתה שחיף עם שומן
כל מה שSTARDUST אמר והוספה אישית שלי זה שגם חיטוב לא יעזור לך כי אולי יראו לך קוביות אבל בגלל שלא יהיה אליך מסת שריר אתה תראה שלד עם קוביות
תרשם לחד"כ או תעשה SW שזה יתן לך גם איזה סוג של שריר (עדיין לא גדול) אבל סתם לעשות מתח ומקבילים לא יקדם אותך רחוק

אני ממש לא שחיף, בגלל שאני צמחוני הלכתי לדיאטנית והיא אמרה שאני צריך לעלות מעט במשקל אבל אני רחוק מלהיות שחיף.
אגב יש לי קצת בטן ואני לא נראה חטוב באיזור הבטן למה זה? בהתאם למשקל שלי... אחוז שומן גבוה? מה אני יכול לעשות בהתחשב בזה
שאני לא יכול להירשם לחדר כושר.
מתח, כפיפות בטן וריצות לא יקדמו אותי? אני דווקא הרגשתי בתקופה שהייתי רציני בזה שהתחזקתי ונראיתי יותר שרירי.

כפי שכתבתי אני לא יכול לקנות ציוד ולא להירשם לחדר כושר בגלל בעיות גב.
אני לא מתכנן להיות באדי בילדר אלא להעלות טיפה מאסת שריר ולחזק שרירי בטן שיראו את הריבועים.
אגב משום מה אני לא יכול להעלות תמונה שלי (אי אפשר לצרף לינקים).
אני ממש לא שחיף.

אני ממש לא שחיף, בגלל שאני צמחוני הלכתי לדיאטנית והיא אמרה שאני צריך לעלות מעט במשקל אבל אני רחוק מלהיות שחיף.
אגב יש לי קצת בטן ואני לא נראה חטוב באיזור הבטן למה זה? בהתאם למשקל שלי... אחוז שומן גבוה? מה אני יכול לעשות בהתחשב בזה
שאני לא יכול להירשם לחדר כושר.
מתח, כפיפות בטן וריצות לא יקדמו אותי? אני דווקא הרגשתי בתקופה שהייתי רציני בזה שהתחזקתי ונראיתי יותר שרירי.

יש פה באתר מדריך לעליית במסה ולחיטוב תקרא את שניהם הם יענו לך על רוב השאלות שיש לך עכשיו ושעוד אתה לא יודע שאתה רוצה לשאול אותם

מתח/מקבילים בצורה הפשוטה שלהם עובדים על משקל גוף שלך, אתה תתרגל אליהם יחסית מהר ואז השריר כבר לא יגדל מזה
אם באמת אין לך אפשרות להירשם לחד"כ , אז תעשה STREETWORKOUT זה אימון שבשבילו תצטרך לקנות ציוד (יחסית זול ולא הרבה) האימון מורכב לרוב ממקבילים ומתח ועוד כמה דברים , אבל שם אתה תלמד לעשות תרגילים יותר ויותר קשים עם הזמן כך שהשריר ימשיך לגדול

• פותח/ת השרשור
יש פה באתר מדריך לעליית במסה ולחיטוב תקרא את שניהם הם יענו לך על רוב השאלות שיש לך עכשיו ושעוד אתה לא יודע שאתה רוצה לשאול אותם

מתח/מקבילים בצורה הפשוטה שלהם עובדים על משקל גוף שלך, אתה תתרגל אליהם יחסית מהר ואז השריר כבר לא יגדל מזה
אם באמת אין לך אפשרות להירשם לחד"כ , אז תעשה STREETWORKOUT זה אימון שבשבילו תצטרך לקנות ציוד (יחסית זול ולא הרבה) האימון מורכב לרוב ממקבילים ומתח ועוד כמה דברים , אבל שם אתה תלמד לעשות תרגילים יותר ויותר קשים עם הזמן כך שהשריר ימשיך לגדול

בהחלט הגיוני שאני יתרגל למתח, אבל אני תמיד יכול להעלות את הכמות בכל סט, לפי מה שאני יודע זה אמור לפתור את הבעיה כי כך יש יותר קושי.
יש באיזה אתר מדריך של תרגילים ל SW ?
תודה רבה.

בהחלט הגיוני שאני יתרגל למתח, אבל אני תמיד יכול להעלות את הכמות בכל סט, לפי מה שאני יודע זה אמור לפתור את הבעיה כי כך יש יותר קושי.
יש באיזה אתר מדריך של תרגילים ל SW ?
תודה רבה.

ממה שאני יודע כמות חזרות גדולה עובדת על סיבולת ולא על נפח

Back
למעלה תחתית