הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים לפני הצבא

BenMir

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני אמור להתגייס בפברואר 2013, משמע, עוד משהו כמו שלושה חודשים.
אני ארבעה חודשים אחרי ניתוח שחזור ACL (צולבת קדמית בברך) - אבל השיקום מתקדם מעולה ואני יכול לעשות כמעט הכל (חוץ מריצה שאני אמור לעשות רק על הליכון בינתיים ובלי להעמיס יותר מדי על הרגל. אני כן יכול לעשות סקוואטים, אבל לא במשקל מקסימלי).
מטר 90, שוקל 88, בסביבות ה22 אחוז שומן. די חלש בכל שריר אפשרי.

מה כדאי לעשות עד הגיוס? מסה? חיטוב?
מצד אחד, אין לי שריר בגוף בשיט, מצד שני עם מסה אני יכול להגיע בקלות ל30-40% שומן. אגב, אם כבר מדברים על מה לעשות, מה יהיה יותר קל בצבא, חיטוב או מסה? (כי זה יכול לעזור בהחלטה פה)

בצבא רוב הסיכויים שתתחטב, אבל זה תלוי גם איפה תשרת. אם כל הסיפור זה חודש טירונות ואח"כ בסיס פתוח זה לא ישנה יותר מדי. אין לך מה לחפש במאסה על אחוז שומן כזה. תחטב, ותעשה תכנית כוח. במצב שלך, סיכוי טוב שאתה יכול גם לעלות במאסה וגם להתחטב (שילוב של אחוז שומן גבוה ומתאמן מתחיל).

פברואר זה גיוס כלל צה"לי אבל אם זה לא הסיפור אצלך אז ביחידות לוחמות אתה זקוק לסיבולת לב ריאה ברמה טובה(תלוי איפה תשרת), תוכנית כח בסיסית! (ממש לא פיצולים ולא בטיח), הגב והרגליים ספגו הכי הרבה בשירות שלי.
טוב נסחפתי למור"קים עוד מעט, שאתה אומר לפני הגיוס, אתה מתכוונן להכנה לשירות? או תוכנית אימונים בשארית חודשי האזרחות שלך?

קרוספיט לדעתי, אימונים בלי ריצה,
תאכל נכון תעשה סקוואטים עמוקים עם משקלים נמוכים זה ירפא לך את הרגליים ;)
אתה תקבל אחלה של כושר ואני מבטיח לך שאתה תרד באחוזי השומן גם, והכי חשוב אם תעבוד נכון ותמדוד זמנים ומשקלי עבודה אתה תהנה !

Back
למעלה תחתית