הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בקשר לעלייה במשקל...

• פותח/ת השרשור InSaNe
  • פורסם בתאריך
I

InSaNe

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
היי,
יש לי כמה שאלות אני בן 16 גובה 1.74 שוקל סביבות 43-44.
הבעיה היא שאני אוכל די הרבה ולא מעלה גרם אפילו לא יודע למה כנראה מטבוליזם מהיר מאד...
ניסיתי כבר לאכול בגאטים ,שווארמות לאפות ודברים משמינים אבל אין שינוי ... פעם הצלחתי לעלות קילו או 2 פעם אבל זה היה בנס או משהו.
רציתי לדעת אם יש אולי דברים משמינים שאפשר לאכול עם הרבה קלוריות ? אמרו לי לאכול חמאה, טחינה וכאלו...
חשבתי להירשם למכון אבל קודם צריך לעלות קצת.
התחלתי להרגיש גם די חרא בזמן האחרון וניסיתי לעשות ספורט אבל אני מרגיש די גמור, ויש לי סחרחורות ועייפות.

היי,
יש לי כמה שאלות אני בן 16 גובה 1.74 שוקל סביבות 43-44.
הבעיה היא שאני אוכל די הרבה ולא מעלה גרם אפילו לא יודע למה כנראה מטבוליזם מהיר מאד...
ניסיתי כבר לאכול בגאטים ,שווארמות לאפות ודברים משמינים אבל אין שינוי ... פעם הצלחתי לעלות קילו או 2 פעם אבל זה היה בנס או משהו.
רציתי לדעת אם יש אולי דברים משמינים שאפשר לאכול עם הרבה קלוריות ? אמרו לי לאכול חמאה, טחינה וכאלו...
חשבתי להירשם למכון אבל קודם צריך לעלות קצת.
התחלתי להרגיש גם די חרא בזמן האחרון וניסיתי לעשות ספורט אבל אני מרגיש די גמור, ויש לי סחרחורות ועייפות.
IT GETS FUNNIER EVERY TIME I LISTEN TO IT

לפי איך שאתה אומר אתה בטח צריך להיות גאון כדי לדעת איך לעלות במסה ובמשקל... הבאדיבילדרים האלה, הם חייבים להיות גאונים הם עלו על סוד איך לפתח את הגוף.

בנימה יותר רצינית, שתקח את האימונים והתזונה כמו מתמטיקה זה יתבהר לך ולא ישמע כמו מדע טילים.
תבנה תפריט של 500 מעל התחזוקה.

Back
למעלה תחתית