הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגב תחתון חזקים עזרה דחוף

razbiton

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
126
57
0
maccbi
היי שלום לכולם זה חפירה אבל זה דיי דחוף
אני מתאמן בתוכנית AB ואני עושה דדליפט זה אשכול עם סרטונים שלי
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36041
ואני חושב שאני לא נעלתי מספיק גב תחתון אבל לא שהרגשתי כאבים חזקים או בכלל[לא זוכר..]כי העלתי משקל באימון האחרון.
אבל דדליפט עשיתי ביום שבת , ואז ביום ראשון עשיתי סקואט ואני בטוח שנעלתי גב תחתון [הוצאתי תתחת כמו שאפשר] אני יציין ששיחקתי כדורגל בשכונה ביום הזה
יום שני זה היה יום מנוחה אבל שיחקתי בו כדורגל
יום שלישי שהייתי אמור ללכת למכון אז בדיוק סיימו לשפץ שמה והיה צריך לחדש תמנוי ולא הספקתי והרגשתי בו קצת כאבים בגב התחתון אבל ישבתי כל היום בבית אז לא הרגשתי את זה כל כך.
והיום היה לנו שיעור ספורט ובחימום ריצה קצת תפסתי תגב לא משו רציני ואז עשינו בטן וידיים מקסימום ובסוף הבטן כאב לי ממש וככה כל היום עד עכשיו.
אני לא יודע ממה הכאבים נובעים אולי ממאמץ יתר אולי טכניקה לקויה בתרגילים[למרות שבסקואט קל לי יותר לשמור על התחת בחוץ.]
ואח"כ לא יכולתי להתאמן כי שוב אי אפשר ללכת למכון אבל יכולתי ללכת לשחות אז עשיתי כמה בריכות ולא הרגשתי כלום[לא יודע עם קשור]
וגם שיחקתי כדורגל והיה דיי בסדר לא הרגשתי ברמה חזקה כמו לפני
מישהו ידוע מה לעשות?אולי נתפס לי השריר ?אולי מאמץ יתר וזה יעבור? מה דעתכם?ללכת לראות רופא?
תודה ענקית לעוזרים ושניה אני יעלה סרטונים של הסקואט אולי זה קשור

נערך לאחרונה:
אם זה כאבי גב תחתון אני אישית ממליץ לך לראות רופא ולעשות צילום
יכול להיות שהעמסת קצת על הגב ואולי יש לך בלט דיסק.
עד שאתה נפגש עם רופא רצוי שתיקח מנוחה לגב ותפסיק קצת באימונים.

אם במידה והכל בסדר רצוי מאוד שתתחיל לעבוד עם חגורת גב שמורידה לחץ מהגב תחתון.

אם זה כאבי גב תחתון אני אישית ממליץ לך לראות רופא ולעשות צילום
יכול להיות שהעמסת קצת על הגב ואולי יש לך בלט דיסק.
עד שאתה נפגש עם רופא רצוי שתיקח מנוחה לגב ותפסיק קצת באימונים.

אם במידה והכל בסדר רצוי מאוד שתתחיל לעבוד עם חגורת גב שמורידה לחץ מהגב תחתון.

החגורת גב באמת מורידה לחץ מימנו ?

• פותח/ת השרשור
מה נשמע? תודה על ההתייחסות קודם כל.
עשיתי שבוע הפסקה מהאימונים וחזרתי היום והתחלתי בסקואט הינה 2 סרטונים , בשני סטים עשיתי עם חגורה , ובסט האחרון בלי[הורדתי 5 קילו כשהורדתי את החגורה].. מה עדיף ? זה לא משקל גבוה במיוחד 75 קילו אבל אחרי הסט השני התחיל לי לכאוב הגב שוב לא יודע למה וזה לא נפסק מבאס לאללה

חבר שמתאמן איתי אמר שיש לי בעיה של hypr extesnsion משהו כזה שאני לא דוחף מספיק את הברכיים ומוציא חזה בצורה מוגזמת אני חושב ואז זה יוצא שכל המשקל על הגב תחתון והכאבים נובעים מכך .
אבל אני חושב שאני עובד הרבה זמן עם הטכניקה הזאת או בערך.. ככה שאני חושב שהבעיה היא מהדדליפט בבקשה תסתכלו על הסרטונים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחלק מהחזרות אתה לא שובר מקביל , תעיף את החגורה לעזאזל זה כולה איזה 50 קילו לא? אתה לא צריך אותה !
נראה בסדר האמת חוץ מהעומק כמו שציינתי לדעתי פשוט הזוקפים שלך מאוד מאוד חלשים והם צריכים להתרגל לעומס עליהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית