הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת והתייעצות על תכנית אימונים

• פותח/ת השרשור VDMan
  • פורסם בתאריך

VDMan

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום, נרשמתי לפני חודש וקצת לחד"כ והאחראי על תכניות אימונים יצר עבורי תכנית למתחילים לחודש הראשון.

התכנית כוללת:

פלייז 12X3
פולי עליון אחיזה רחבה 12X3
תרגיל לרגליים שאני לא יודע איך קוראים לו בעברית, אבל באנגלית הוא נקרא LEG EXTENTION והוא מבוצע בישיבה לחלק הקדמי, ובשכיבה לחלק האחורי, 12X3

פלייז עם דאמבלים 12X3
כפיפת מרפקים בישיבה עם דאמבלים 12X3
תרגיל ליד אחורית בישיבה עם דאמבל 12X3

כפיפות בטן כמה שאני יכול

כפי שאתם רואים זו לא תכנית למאסה, מדובר בטווח חזרות גבוה ואני אוכל פחות.

כשנרשמתי לפני חודש וחצי, שקלתי 108 קילו על 1.85, היום אני שוקל 97 ורוצה לרדת ל90 לפני שאני מתחיל תכנית מאסה.

התכנית הזאת כבר לא אפקטיבית, בתום האימון אני לא מרגיש שעשיתי משהו והאחראים על האימונים לא נמצאים שם בשעות שאני מתאמן.

זה מכון קטן(אבל איכותי) עם צוות קטן ורק שני אנשים מורשים לבנות תכנית אימונים.

מה דעתכם על התכנית, ואילו תרגילים הייתם מוסיפים או משנים?

תודה.

• פותח/ת השרשור
תכנית אימונים למטרת כוח שכוללת דדליפט וסקוואט טובה גם לאנשים שנמצאים בגירעון קלורי? לא ידעתי.

חשבתי שבשביל תכנית כזאת צריך לאכול יותר. או שבתור מתחיל אפשר גם בלי?

אני משער שעד אמצע-סוף דצמבר אני אגיע למשקל הרצוי ואתחיל לאכול יותר בשביל לעלות נקי.

תכנית אימונים למטרת כוח שכוללת דדליפט וסקוואט טובה גם לאנשים שנמצאים בגירעון קלורי? לא ידעתי.

חשבתי שבשביל תכנית כזאת צריך לאכול יותר. או שבתור מתחיל אפשר גם בלי?

אני משער שעד אמצע-סוף דצמבר אני אגיע למשקל הרצוי ואתחיל לאכול יותר בשביל לעלות נקי.
אין קשר בין התרגיל לחיטוב\מסה.
כל ההבדל בחיטוב הוא התזונה [בעיקר] והנפח והעצימות באימונים, כדי שתוכל להתאושש טוב יותר גם בגירעון.
וגם כדי לא להיפצע.

שלום, נרשמתי לפני חודש וקצת לחד"כ והאחראי על תכניות אימונים יצר עבורי תכנית למתחילים לחודש הראשון.

התכנית כוללת:

פלייז 12X3
פולי עליון אחיזה רחבה 12X3
תרגיל לרגליים שאני לא יודע איך קוראים לו בעברית, אבל באנגלית הוא נקרא LEG EXTENTION והוא מבוצע בישיבה לחלק הקדמי, ובשכיבה לחלק האחורי, 12X3

פלייז עם דאמבלים 12X3
כפיפת מרפקים בישיבה עם דאמבלים 12X3
תרגיל ליד אחורית בישיבה עם דאמבל 12X3

כפיפות בטן כמה שאני יכול

כפי שאתם רואים זו לא תכנית למאסה, מדובר בטווח חזרות גבוה ואני אוכל פחות.

כשנרשמתי לפני חודש וחצי, שקלתי 108 קילו על 1.85, היום אני שוקל 97 ורוצה לרדת ל90 לפני שאני מתחיל תכנית מאסה.

התכנית הזאת כבר לא אפקטיבית, בתום האימון אני לא מרגיש שעשיתי משהו והאחראים על האימונים לא נמצאים שם בשעות שאני מתאמן.

זה מכון קטן(אבל איכותי) עם צוות קטן ורק שני אנשים מורשים לבנות תכנית אימונים.

מה דעתכם על התכנית, ואילו תרגילים הייתם מוסיפים או משנים?

תודה.

הייתי במקומך לוקח תוכנית FBW מהאתר כאן ועושה אותה
אישית עשיתה אותה בזמן החיטוב שלי ואני מאוד מבסוט מהתוצאות שלה ועל הדרך למדתי לעשות סקוואט דדליפט וחתירת פנדאלי בשביל התוכנית למסה

Back
למעלה תחתית