הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שומן בגוף

נועם פירוז

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום !
אני רוצה לדעת איך אני יוכל לשרוף שומן בגוף....מה אני צריך לאכול מה אסור לי לאכול,מה מותר לאכול.....מה לאכול אחרי אימון ומה לאכול לפני אימון(ואני לא אוכל או שותה תוספי תזונה או אבקות חלבון)...פרטים עלי:אני בן 15 שוקל 57-58 ק"ג. גובה: 172 ס"מ
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ועוד פעמיים באימון ג'יו ג'יטסו (סוג של אומנות לחימה)
אני רוצה לדעת הכל מה מותר לאכול מה אסור עד איזה שעה באיזה מינון....מה לעשות באימונים....הכל..........אני פשוט מנסה למצוא דרך אבל לא הולך לי.....ואני חייב את העזרה שלכם .......אז אם תכלו לעזור לי ולענות לי זה יהיה מצוין. תודה!
ואם יש עוד מידע שצריך עלי אז תשאלו.......תודה רבה!

באמת כדי שתיקרא נוצים אחי אתה צריך ליקרוא ולהבין מה תאה צריך כמה איפה ומתי..
ולגבי המטרה שלך.. אתה שולק 58 ואתה מטר 72 ואתה רוצה לעשות חיטוב?:🙁

אני חושב שאנחנו צריכים לכתוב מדריך שיסביר לאנשים אחת ולתמיד שכשאין מסת שריר אז פשוט אין שריר. ושאתה פחות מ1.5 ס"מ שומן בבטן זה כבר... לא הכי בריא (לבנאדם נורמלי) אפילו 2 :🙁:🙁:🙁

נועם, קרא את המדריכים... תסיק מסקנות

• פותח/ת השרשור
אולי באמת תכתבו מדריך יותר ברור לגבי כל הדברים האלה (שריפת שומן וכל שאר הדברים ), אבל שלא נצתרך להשתמש בכל מיני אבקות וכדורים שיעשו את העבודה בשבילנו וגם הם לא בריאים........המדריך הזה יעזור לי ולעוד הרבה אנשים.....בנוסף לזה המדריכים לא ברורים אני לא ממש מבין מה לעשות ואיך..

אי אפשר לרשום תורה שלמה ב5 שורות ועל רגל אחת, ואין שום עידוד להשתמש באבקות או כדורים במדריך או בכל מקום אחר באתר הזה.

אולי באמת תכתבו מדריך יותר ברור לגבי כל הדברים האלה (שריפת שומן וכל שאר הדברים ), אבל שלא נצתרך להשתמש בכל מיני אבקות וכדורים שיעשו את העבודה בשבילנו וגם הם לא בריאים........המדריך הזה יעזור לי ולעוד הרבה אנשים.....בנוסף לזה המדריכים לא ברורים אני לא ממש מבין מה לעשות ואיך..
מה בדיוק לא ברור במדריך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית