הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חוסר תיאבון אחרי 4 חודשים במאסה

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני במאסה שוקל כרגע 94 על גובה 187 התחזוקה שלי יוצאת באיזור ה2600 ככה שאני צריך לאכול 3100 קלוריות כל יום ובימים עם אימון 3400 קלוריות עד עכשיו עבדתי לפי תפריט פחות או יותר מסודר ותמיד הוא היה נח לי ולא הפריע לי הקטע של לאכול לפי תפריט , לפני שבוע -שבועיים ככה התיאבון שלי התחיל כבר לרדת ותמיד היתה לי הרגשה של שובע גם כשאני לא אוכל אז תמיד הייתי מנסה לדחוף את הדברים שיותר קל לאכול ולשלב אותם בתפריט ועדיין אני מרגיש כל הזמן שובע ואין לי תיאבון חשבתי שזה עניין של יום - יומיים אבל אני רואה שזה כבר נמשך יותר משבוע ,זה לא כזה קריטי גם ככה אני מסיים את המאסה בקרוב פשוט מעניין אותי העניין של החוסר תיאבון שלא קורה לי בדרך כלל...
זה נורמאלי שייקרה דבר כזה ?

אולי משהו שקשור למצב הנפשי שלך ?
בכל מקרה 99 אחוז מהמקרים שאוכלים מעל 3k אוכלים בכוח (בהנחה שאוכלים נכון) לפחות מכל האנים שאני מכיר.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה 99 אחוז מהמקרים שאוכלים מעל 3k אוכלים בכוח (בהנחה שאוכלים נכון) לפחות מכל האנים שאני מכיר.
חחחח מצב נפשי הכל בסדר , זה התשובה שחיפשתי כי לא נראה לי הגיוני כבר לאכול אוכל נורמאלי ובכמות כזאת מתוך תיאבון גדול , האמת אני לא מבין את המפתחי גוף שאוכלים 4500 + קלוריות ביום זה כבר נראה לי לא הגיוני להכניס כלכך הרבה אוכל. בכל מקרה תודה רציתי רק לדעת שזה בסדר שאני כבר לא אוכל מתוך רעב !

זה יכול להיות תוצאה של שעמום (גם מהתפריט וגם מתוכנית האימונים) או אימון יתר. תגוון קצת, גם במחיר שבירת תוכנית.

לפי דעתי זה איך שהתפריט מסודר אני בהתחלה בניתי לעצמי תפריט של 3.2 אלף קלוריות ולא עמדתי בו בכלל כל יום נשברתי , כשמישהו בנה לי תפריט מסודר שיוצא 3.4 אני אוכל אותו בכיף באמת לא בכוח...

אם יש ימים שאני מסיים את האוכל בקלות אני מאושר
לרוב זה קשה
אבל אתה יכול לנסות חמאת בוטנים היא תעזור לך בהשלמת קלוריות

אם יש ימים שאני מסיים את האוכל בקלות אני מאושר
לרוב זה קשה
אבל אתה יכול לנסות חמאת בוטנים היא תעזור לך בהשלמת קלוריות

כנל ההמלצאה על החמאת בוטנים במסה אני אפילו אכלתי עם כפית והיה לי טעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית