שאלה| כמה שאלות כלליות

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
1. לתרגילים כמו דדליפט וסקוואט, רצוי נעליים עם סולייה שטוחה? או נעלי ריצה?
2. שאני עושה סקוואט אז כפות הרגליים צריכות להיות מקבילות לגוף או פונות כלפי חוץ?
3. כמה גרם חלבון אני צריך לאכול בתקופת מסה? 2.5 לכל קילו או 2?
4. שאנשים מדברים על המשקלים שהם מרימים, זה כולל את המוט? או שהמוט לא נכלל במשקל?
5. בנץ' פרס בשיפוע עובד על חזה עליון? ואם כן, אז זה בסדר לשלב אותו עם בנץ' פרס רגיל?
6. כשאני עושה סקוואט, צריך להבליט את החזה קדימה? כי כשאני עושה את זה אז אני לא מצליח לעשות שריר בבטן וככה הגב שלי מתעקל.
7. בסקוואט- מבט ללפנים או ללמטה? (כי שמעתי כמה דעות)

זה הכל, מצטער על האורך. תודה רבה לעונים! :smiley1:

נערך לאחרונה:
1. שטוחה.
2. כלפי חוץ.
3. לא כזה משנה. אם אתה מצליח להגיע ל-2.5, לך על זה.
4. כולל.
5. מספיק בנץ' רגיל גם בשביל החזה העליון. כמובן שבנץ' בשיפוע "נותן דגש" לחזה העליון.
6. כן.
7. זה תלוי, ריפטו ממליץ על מבט כלפי מטה. בכל מקרה שהצוואר יהיה בקו ישר עם הגב. יש אנשים שאם הם מתסכלים למטה, הם לא יצליחו להחזיק את הגב, אז להם עדיף להסיט את המבט לפחות ישר, אם לא כלפי מעלה.

• פותח/ת השרשור
1. שטוחה.
2. כלפי חוץ.
3. לא כזה משנה. אם אתה מצליח להגיע ל-2.5, לך על זה.
4. כולל.
5. מספיק בנץ' רגיל גם בשביל החזה העליון. כמובן שבנץ' בשיפוע "נותן דגש" לחזה העליון.
6. כן.
7. זה תלוי, ריפטו ממליץ על מבט כלפי מטה. בכל מקרה שהצוואר יהיה בקו ישר עם הגב. יש אנשים שאם הם מתסכלים למטה, הם לא יצליחו להחזיק את הגב, אז להם עדיף להסיט את המבט לפחות ישר, אם לא כלפי מעלה.
3. הבנתי שכמות גדולה של חלבון יכולה ליצור עומס על הכליות. בכל זאת רצוי 2.5?
6. אם זה ככה אז זה נורמלי שאני לא מצליח לכווץ את הבטן? ומה לעשות עם הגב המתעקל?

בכל מקרה, אני אעלה סרטון טכניקה כנראה, אני דואג שאני לא עושה משהו נכון למרות ששני המאמנים בחדר כושר אמרו לי שהטכניקה נכונה

עריכה: תודה רבה ד"א

נערך לאחרונה:
2.5 זו לא כמות שתפגע בכליות של אדם בריא. אאל"ט המחקרים העדכניים מדברים על כך שגם 4 זה בטוח. תריץ חיפוש בפורום מחקרים.
לגבי הסקוואט, תעלה סרטון.

Back
למעלה תחתית