הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לממש את המטרה

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
אני עכשיו מסיים חיטוב ואני לא רוצה להתנפח עוד הרבה רק לשמור על הכוח(אם לשפר אז מתקבל בברכה) ולהשתפר במתח ולהצליח פלאנצ ולשפר מהירות קפיצה וכוח מתפרץ כלומר לא לעשות עלייה עצומה במשקל גוף איך אני יכול לעשות את זה? כמובן שזה הרבה מטרות הכל בהדרגה אבל איך לעשות את זה ומאיפה להתחיל? ומה אתם אומרים על אימוני רחוב (סטייל bar brothers).

אני עכשיו מסיים חיטוב ואני לא רוצה להתנפח עוד הרבה רק לשמור על הכוח(אם לשפר אז מתקבל בברכה) ולהשתפר במתח ולהצליח פלאנצ ולשפר מהירות קפיצה וכוח מתפרץ כלומר לא לעשות עלייה עצומה במשקל גוף איך אני יכול לעשות את זה? כמובן שזה הרבה מטרות הכל בהדרגה אבל איך לעשות את זה ומאיפה להתחיל? ומה אתם אומרים על אימוני רחוב (סטייל bar brothers).
להשתפר בכוח בלבד מבלי לעלות במשקל גוף = לאכול במאזן קלורי נטראלי ולהמשיך לעשות אימוני משקולות. מתרגילי משקל גוף אתה לא תשתפר בכוח לאורך זמן וגם שם לא באופן משמעותי. לעשות 50 מתח במקום 20, זה לא אומר שהשתפרת בכוח, זה אומר שהשתפרת בסבולת של השריר - מרכיבים מעט שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית