עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא נכון בהכרח מכיוון שככל שהמשקלים שלך הופכים להיות יותר ויותר כבבדים את תצטרך להעלות את הקלוריות שלך להתאוששאפשר לשמור על אחוז שומן בזמן מאסה אתה עולה בשומן אבל גם בשריר ונוזלים ואתה יכול להשאר על אותו אחוז שומן ביחס לשאר המשקל שאתה עולה , ההמלצה שלי זה כל עוד אתה לא ברמה גבוהה מאוד זה סתם להתעסק בקקה ויביא למצב שלא תמצה את הפוטנציאל גדילה שלך ... כמו שאמרו לך תתחיל עם פלוס של 300 קלוריות ומשם תמשיך ! עד פלוס של 600 ככה שלדעתי לפחות לא צריך לעבור את המספר הזה...
יותר התכוונתי למטרה של גדילה נטו בתכנית בילדינג וכל זה , בתכניות כח אנשים גם הגיעו לפלוס קלורי של 1500 ויותר כדי להתקדם בשלבים האחרונים של התכנית, זה ברור לי.. הכוונה הייתה כדי להעלות מאסת שריר עם כמה שפחות שומן אז לא כדאי לעבור את הפלוס של ה600 (לפי דעתי לפחות)זה לא נכון בהכרח מכיוון שככל שהמשקלים שלך הופכים להיות יותר ויותר כבבדים את תצטרך להעלות את הקלוריות שלך להתאושש
תראה אותי למשל אני על פלוס של 1000 אם לא יותר וכרגע אני עולה 200-300 גרם בשבוע ואפילו זה לא מדי פעם
אבל אם אדם שעושה סקוואט 60 ודדליפט 70 היה אוכל אותה כמות סביר להניח שהוא היה עולה הרבה יותר במשקל וגם באחוזי השומן ממני
זה לא נכון בהכרח מכיוון שככל שהמשקלים שלך הופכים להיות יותר ויותר כבבדים את תצטרך להעלות את הקלוריות שלך להתאושש
תראה אותי למשל אני על פלוס של 1000 אם לא יותר וכרגע אני עולה 200-300 גרם בשבוע ואפילו זה לא מדי פעם
אבל אם אדם שעושה סקוואט 60 ודדליפט 70 היה אוכל אותה כמות סביר להניח שהוא היה עולה הרבה יותר במשקל וגם באחוזי השומן ממני
אין מצב שאתה בפלוס קלורי של 1000 ועולה רק 200 גרם בשבוע, יכול להיות שפשוט עכשיו הגוף שלך שורף הרבה יותר קלוריות ביום ואתה שורף יותר באימון, אם אתה אוכל מעל 1000 קלוריות ביום מעל התחזוקה אתה חייב לעלות כקילו בשבוע
איך זה אפשרי ?לא מסכים איתך,אני הייתי בעצמי בפלוס קלורי של 1000 ובמשך חודש~ ועליתי 200-300 בשבוע.
אני אכן בפלוס קלורי של 1000 ואני כן עולה 200-300 גרם בשבוע ברוב המקרים אז לא לנסות להתווכח סתם כי זה הוכחה לא השערה.
וזה מה שאני אומר שבגלל שהמשקלים שלי גבוהים יחסית אז הגוף שלי צורך יותר קלוריות להתאוששותו
לשלישיות:איך זה אפשרי ?
מה המשקלים שלך אם אפשר לדעת ?