עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן - של אופטימום, בניגוד לכל החארטות של שאר התוספים שאנשים זורקים עליהם כסף , התוסף הזה משפיע ועוזר באמתסתם שאלתי שאלה כללית כדי לבדוק חחח לא חושב שקראתי את זה באיזה מקום ; ). יש לי שאלה אתה גם לוקח קריאטין ואם כן של איזה חברה
כן - של אופטימום, בניגוד לכל החארטות של שאר התוספים שאנשים זורקים עליהם כסף , התוסף הזה משפיע ועוזר באמת
לקחת כמות של 5 גרם ואין צורך בהפסקות , לקראת סוף חיטוב בדרך כלל מפסיקים לקחת כי קריאטין סופח נוזלים והנוזלים נותנים מראה (וויזואלי בלבד) של עוד שכבה , למרות שיש לו גם הרבה ייתרונות בחיטוב מכיוון שהוא משפר התאוששות שגם ככה בחיטוב ההתאוששות היא יותר חרא מאשר במאסה , קיצור אין צורך בהפסקות ...סבבה תודה , ברגע שנגמר לך הקילו שקנית אתה תפסיק לקחת קריאטין או תמשיך?
הבנתי שצריך לעשות הפסקות או משו בסגנון. תודה בכל אופן אני פשוט מוודא : )
אצלי הוא סופח נוזלים גם שם.
אתה לא רוצה לדעת למה הוא התכוון, תאמין לי :bad:מה הכוונה?
אם זה היה ככה אז הבילדרים על הבמות באולימפיה לא היו יכולים ללבוש חוטיני ..... 😆 קיצור לדעתי לא - אין קשר בין רמת הטסט לגדילה של איבר המין , זה שהוא גורם לעוררות מינית זה משו שונה , חבר שלי שלוקח אמר שהוא מרגיש כמו ילד בתיכון שכל הזמן חרמן בהגזמה ....אני אנצל את הבמה כדי לשאול
אצל נשים שלוקחות חומרים אנאבולים בכמויות גבוהות, אחת מתופעות הלוואי היא שינוי מבנה איבר המין שלהן.
האם גבר שיקח גם כמויות גדולות יחווה תופעות לוואי דומות של הגדלת איבר המין?
אני לא מדבר על האשכים, אלה על הפין עצמו.
אם זה היה ככה אז הבילדרים על הבמות באולימפיה לא היו יכולים ללבוש חוטיני ..... 😆 קיצור לדעתי לא - אין קשר בין רמת הטסט לגדילה של איבר המין , זה שהוא גורם לעוררות מינית זה משו שונה , חבר שלי שלוקח אמר שהוא מרגיש כמו ילד בתיכון שכל הזמן חרמן בהגזמה ....
לגבי השינוי הזה שהזכרת אצל נשים זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש :bad:
לא , חומרים אנאבוליים הכוונה לסטרואידיםקריאטין נחשב כחומר אנאבולי ;)? ומה זה בכלל אנאבולי
זה תופעת הלוואי המסוכנת ביותר 😃לי נהיה ריבועים שם בעקבות הנטילה 😛