הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין משפיע על האיבר מין?

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום. זאת שאלה רצינית רציתי לדעת אם הוא יכול לפגוע בגדולתו או להקטין או משו כזה תודה.

אחרי חודשיים שלקחתי ברצף פתאום צמח לי עוד אחד ממש לידו עכשיו אני תקוע עם שני בולבולים לנצח!!! , אל תקח את זה בחיים!!!

חחחחחחחחחח סתם אחי זה לא עושה כלום לאיבר המין אין לך מה לדאוג , אבל סתם שאלה איפה קראת את הטענה הזאת...?

• פותח/ת השרשור
סתם שאלתי שאלה כללית כדי לבדוק חחח לא חושב שקראתי את זה באיזה מקום ; ). יש לי שאלה אתה גם לוקח קריאטין ואם כן של איזה חברה

סתם שאלתי שאלה כללית כדי לבדוק חחח לא חושב שקראתי את זה באיזה מקום ; ). יש לי שאלה אתה גם לוקח קריאטין ואם כן של איזה חברה
כן - של אופטימום, בניגוד לכל החארטות של שאר התוספים שאנשים זורקים עליהם כסף , התוסף הזה משפיע ועוזר באמת

• פותח/ת השרשור
כן - של אופטימום, בניגוד לכל החארטות של שאר התוספים שאנשים זורקים עליהם כסף , התוסף הזה משפיע ועוזר באמת

סבבה תודה , ברגע שנגמר לך הקילו שקנית אתה תפסיק לקחת קריאטין או תמשיך?
הבנתי שצריך לעשות הפסקות או משו בסגנון. תודה בכל אופן אני פשוט מוודא : )

סבבה תודה , ברגע שנגמר לך הקילו שקנית אתה תפסיק לקחת קריאטין או תמשיך?
הבנתי שצריך לעשות הפסקות או משו בסגנון. תודה בכל אופן אני פשוט מוודא : )
לקחת כמות של 5 גרם ואין צורך בהפסקות , לקראת סוף חיטוב בדרך כלל מפסיקים לקחת כי קריאטין סופח נוזלים והנוזלים נותנים מראה (וויזואלי בלבד) של עוד שכבה , למרות שיש לו גם הרבה ייתרונות בחיטוב מכיוון שהוא משפר התאוששות שגם ככה בחיטוב ההתאוששות היא יותר חרא מאשר במאסה , קיצור אין צורך בהפסקות ...

אני אנצל את הבמה כדי לשאול

אצל נשים שלוקחות חומרים אנאבולים בכמויות גבוהות, אחת מתופעות הלוואי היא שינוי מבנה איבר המין שלהן.
האם גבר שיקח גם כמויות גדולות יחווה תופעות לוואי דומות של הגדלת איבר המין?
אני לא מדבר על האשכים, אלה על הפין עצמו.

אני אנצל את הבמה כדי לשאול

אצל נשים שלוקחות חומרים אנאבולים בכמויות גבוהות, אחת מתופעות הלוואי היא שינוי מבנה איבר המין שלהן.
האם גבר שיקח גם כמויות גדולות יחווה תופעות לוואי דומות של הגדלת איבר המין?
אני לא מדבר על האשכים, אלה על הפין עצמו.
אם זה היה ככה אז הבילדרים על הבמות באולימפיה לא היו יכולים ללבוש חוטיני ..... 😆 קיצור לדעתי לא - אין קשר בין רמת הטסט לגדילה של איבר המין , זה שהוא גורם לעוררות מינית זה משו שונה , חבר שלי שלוקח אמר שהוא מרגיש כמו ילד בתיכון שכל הזמן חרמן בהגזמה ....
לגבי השינוי הזה שהזכרת אצל נשים זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש :bad:

• פותח/ת השרשור
אם זה היה ככה אז הבילדרים על הבמות באולימפיה לא היו יכולים ללבוש חוטיני ..... 😆 קיצור לדעתי לא - אין קשר בין רמת הטסט לגדילה של איבר המין , זה שהוא גורם לעוררות מינית זה משו שונה , חבר שלי שלוקח אמר שהוא מרגיש כמו ילד בתיכון שכל הזמן חרמן בהגזמה ....
לגבי השינוי הזה שהזכרת אצל נשים זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש :bad:

קריאטין נחשב כחומר אנאבולי ;)? ומה זה בכלל אנאבולי

אם תקח רק קריאטין סיני מזוייף (חברה לא מוכרת וזולה בדרך כלל) הבולבול שלך יקטן עם הזמן (כולל הביצים) , כול הזמן שאתה לוקח של חברה מוכרת לא יגרם לו שום נזק עקב הנטילה.... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית