הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תוכנית מסה, לא SS

uadnal

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-4
45
0
לצערי הרב, אני לא יכול לעשות SS.
היא נראית תוכנית ממש כיפית, אבל מה לעשות..

אני מחפש אימון מסה קצר, אז חשבתי על AB. הסתכלתי באתר וחשבתי לנסות שמצאתי בפורטל.
.
אימון A​
תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
חזה​
2​
6-8​
2​
8-10​
2​
10-12​
כתפיים​
2​
6-8​
2​
8-10​
יד אחורית​
2​
10-12​
..
אימון B​
תרגיל​
מספר סטים​
טווח חזרות​
שריר​
גב​
3​
6-8​
3​
6-8​
2​
10-12​
רגליים​
3​
6-8​
2​
10-12​
יד- קדמית​
2​
10-12​
2​
10-12​
גו​
2​
15​
בטן​
כפיפות בטן​
2​
15​

כמה שאלות שאני אשמח אם תוכלו לענות לי:
1. מה דעתכם על התוכנית? מומלצת כתוכנית מסה? היא נראית די בנאלית, עם יותר מדי עבודה במכונות ופחות מדי משקל חופשי.
2. מה צריכה להיות ההתקדמות באימון מבחינת העלאת משקלים?
3. במה אפשר להחליף את הפול אובר בB?

תודה.

נערך לאחרונה:
קח FBW מהפורטל שמכילה את התרגילים החשובים. ההתקדמות צריכה להיות כמעט כל אימון, או לפחות פעם בשבוע.

ומה הסיבה להימנעות מ-SS?
היא קצרה בהרבה וטובה בהרבה.

יש כאן מכונות (והרבה), אין דדליפט, סקוואט בספק (אימון לג פרס אימון סקוואט, נכון? גרוע), ובתכלס מקסימום 3 תרגילים עם מוט (סקוואט, בנץ ותקווה שלחיצת כתפיים הכוונה מילטרי פרס). תעשה SS בלי שיגועים, אלא אם כן הסיבה מוצדקת (אם זה ככה לדעתך תגיד מה הסיבה)

• פותח/ת השרשור
אין מוט חופשי בחדכ"ש שלי.
יש רק על הבנץ' ואי אפשר לקחת ממנו (וגם אם אפשר אין שטח רצפה לעבוד איתו) או סמית' מאשין.

אני עושה עכשיו FWB די דומה והיא משעממת וארוכה מדי לטעמי.
AB נראית יותר קצרה ויותר כיפית וים יותר פעמים בשבוע בחדר כושר.

לכן השאלות שלי עומדות בעיניהן:
1. אם אתם מכירים תוכנית AB יותר טובה מהנ"ל/איך אפשר לשפר את התוכנית שהבאתי?
2. כמה צריך לעלות במשקלים בין אימון לאימון?

תודה.

תעבור חד"כ , או תקנה הביתה ציוד , יצא יותר טוב

• פותח/ת השרשור
זה לא בדיוק פתרון.

מצד שני, מישהו יודע איפה אפשר ציוד חדכ"ש ביתי?

זה לא בדיוק פתרון.

חפש ביד 2 הרבה יותר משתלם ויש פה גם פורופ קנייה ומכירה אני בטוח שבאחד מהם תמצא משהו שמתאים לך...

זה לא בדיוק פתרון.

יש לך פה פורום של קנייה ומכירה אנשים מוכרים כלובים ומוטות במכירים טובים מאוד תחפש אולי תמצא משהו הנה כמה שאני יכול למצוא לך:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35676
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=35265
ואם לא מצאת משהו שמתאים לך בפורום תחפש ביד 2.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה. אבל זה פתרון לא רלוונטי כרגע אם בכלל.

אני מבין שהפורום הזה אוהב מאד SS אבל זה נהיה מגוחך על גבול האבסורד.

אני לא יכול לעשות SS אז הפתרון הוא לקנות ציוד ביתי?
אין פה אף אחד שיכול להמליץ על תוכנית AB טובה? SS היא לא התוכנית היחידה שקיימת, גם אם היא, לצורך העניין, הכי טובה.

אתה צריך ציוד בכל תכנית שמכבדת את עצמה. אם התרגיל החופשי היחיד שאתה יכול לעשות הוא בנץ', לא תגיע רחוק עם שום תכנית.

אתה צריך ציוד בכל תכנית שמכבדת את עצמה. אם התרגיל החופשי היחיד שאתה יכול לעשות הוא בנץ', לא תגיע רחוק עם שום תכנית.

זה שטויות לדעתי.. אולי זה מאריך את הדרך, אבל באמת חסרים אנשים שהתקדמו אפילו עם מכונות בלבד כל עוד הם אוכלים ונחים?
אנשים בצבא מפתחים גוף יפה מאוד רק מפק"לים - כלומר משקל גוף בלבד, לא צריך לדכא את הבחור.

זה שטויות לדעתי.. אולי זה מאריך את הדרך, אבל באמת חסרים אנשים שהתקדמו אפילו עם מכונות בלבד כל עוד הם אוכלים ונחים?
אנשים בצבא מפתחים גוף יפה מאוד רק מפק"לים - כלומר משקל גוף בלבד, לא צריך לדכא את הבחור.
יופי. יש טעם לעבוד פי 5 זמן בשביל פחות תוצאות? מכונות = זבל. עבדתי חודש וחצי עם מכונות לא גדלתי בכלל (תזונה ושינה מעולות), לא התחזקתי בכלל (המשקלים לא עלו) ולא היו שום תוצאות בשום תחום. התחלתי לעבוד עם מוט וטסתי בתוצאות. זה בזבוז זמן לעבוד במכונות. אולי להוסיף טיפה מכונות איכותיות עם תנועה טובה כמו אולי פולי עליון זה בסדר, אבל רק תרגיל - 2 בונוס לתוכנית, לא כבסיס התוכנית.

פותח האשכול-
חדר כושר שיש בו רק מוט אחד בבנץ' זה לא חדר כושר. תעבור מהחדר כושר הזה כי אין לך מה לחפש שם.

יופי. יש טעם לעבוד פי 5 זמן בשביל פחות תוצאות? מכונות = זבל. עבדתי חודש וחצי עם מכונות לא גדלתי בכלל (תזונה ושינה מעולות), לא התחזקתי בכלל (המשקלים לא עלו) ולא היו שום תוצאות בשום תחום. התחלתי לעבוד עם מוט וטסתי בתוצאות. זה בזבוז זמן לעבוד במכונות. אולי להוסיף טיפה מכונות איכותיות עם תנועה טובה כמו אולי פולי עליון זה בסדר, אבל רק תרגיל - 2 בונוס לתוכנית, לא כבסיס התוכנית.

פותח האשכול-
חדר כושר שיש בו רק מוט אחד בבנץ' זה לא חדר כושר. תעבור מהחדר כושר הזה כי אין לך מה לחפש שם.

עבדת חודש וחצי עם מכונות ולא גדלת אז "מכונות=זבל"?
כמו שאמרתי, העדיפות היא לעבוד עם משקולות חופשיות, אבל אפשר לגדול יפה מאוד גם בלי.
המכונה, גם אם התנועה קבועה, עדיין עובדת עם משקולות להזכירך..

אני מסכים עם rossi46, אני לדוגמא בהתחלה שלי התאמנתי רק עם מכונות ותוך חודשיים עשיתי שיפור מדהים שראיתי בודדים משתנים בכזאת מהירות.
אני כבר מקדים כי אני יודע שזה מה שירשמו שאולי עם חופשי הייתי מתקדם יותר מהר, שיהיה, אבל זה לא משנה את העובדות.
אתה לא צריך להתבאס עכשיו שאין לך חופשי תתאמן טוב, אל תזלזל, וחשוב, הכי חשוב תקפיד אל תזונה אחרת זה לא יהיה שווה כלום...
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
הערה אחת: אין אולי מוט חופשי בחדכ"ש, אבל יש מיטות ומשקולות חופשיות (דאמבלים).

לכן השאלה עומדת בעינה: מישהו יכול להמליץ על תוכנית AB טובה/לשפר את התוכנית שהבאתי מהפורטל בהודעה הראשונה הנ"ל?

תודה.

גב - תעשה מתח במקום פולי. תעיף את הפרפר, ההרחקה לצדדים, פול אובר, ואת אחד התרגילים לבייספ. זה יהפוך את התכנית לסבירה יחסית.

Back
למעלה תחתית