הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר ממש מבולבל, בקשר לתוכנית אימונים חדשה

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
נתונים:
משקל: 67
גובה: 180
א"ש: 10
מתאמן כ4 חודשים.

בחודשיים הראשונים של האימונים עשיתי תוכנית FBW שכללה ברובה מכונות אך גם משקלים חופשיים,
ובחודשיים האלה העלאתי 4 קילו ורק 1 אחוז שומן. אחרי החודשיים האלה, עברתי לתוכנית AB (גם היא של
המאמן, כללה גם מכונות אבל גם משקלים חופשיים, בלי תרגילים מסובכים) ולא ראיתי תוצאות כמעט ובכלל, רק 1 קילו
בכל החודשיים האחרונים.
עכשיו אני מחפש לעבור תוכנית.
המטרה העיקרית היא מסה, ואחריה גם כוח, אבל בעיקר מסה כרגע.
חשבתי על SS, אבל הדעות עליה מפוצלות, חלק אומרים שאין כמעט תוצאות מבחינת מסה וחלק מראים לי תמונות של
שינויים (בנוסף המאמן נגד SS ולכן הוא מתנגד ללמד אותי את התרגילים ורוצה שאני יחתום על טופס לוויתור על הביטוח. לא שזה בעיה).
בנוסף חשבתי גם על התוכנית [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Lyle McDonald's Bulking Routine[/FONT], אבל לא הצלחתי למצוא הרבה חוות דעת עליה.

בקיצור, כרגע אני מבולבל, וחסר תוכנית, איזה תוכנית תתאים לנתונים ולמטרה שלי? תוכנית פיצולים AB? או SS? או בכלל משהו אחר?

תודה רבה ושבת שלום

אני לא מבין את זה. אם עלית יפה בFBW, למה בכוח לשנות?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין את זה. אם עלית יפה בFBW, למה בכוח לשנות?
את המשקל העלאתי בשבועות הראשונים של הFBW, אחרי זה הייתה תקיעה קצרה ולכן המאמן אמר לי שעדיף להחליף
תוכנית ושאפשר להתקדם למשהו יותר טוב (פיצולים)

המאמן שלך רוצה להחתים אותך על טופס לויתור ביטוח בגלל SS?? ממה הוא נבהל? מהדדליפט? ובנתיים אל תעבור לפיצולים, שים לב לתזונה שלך אולי הגעת לשלב שצריך להזין את הגוף ביותר אוכל. ותשים לב שאתה לא נתקע על משקלי עבודה לחינם. תרים יותר;susss

• פותח/ת השרשור
המאמן שלך רוצה להחתים אותך על טופס לויתור ביטוח בגלל SS?? ממה הוא נבהל? מהדדליפט? ובנתיים אל תעבור לפיצולים, שים לב לתזונה שלך אולי הגעת לשלב שצריך להזין את הגוף ביותר אוכל. ותשים לב שאתה לא נתקע על משקלי עבודה לחינם. תרים יותר;susss
כן, הא נבהל בגלל הדדליפט, הוא גם נגד התרגילים האחרים אבל עליהם עוד היה דיבור.
העלאתי גם את כמות הקלוריות, עדיין אין שינוי רציני. משקלי עבודה אני גם מתקדם כל אימון- שניים.
פיצולים אני כבר עושה חודשיים או יותר. שווה להתחיל SS? אני יראה גם תוצאות בגוף? והאם היא תתאים לי
גם אחרי 4 חודשים של אימונים (אני יודע שאני פותח פה תיבת פנדורה עם
השאלה)

Back
למעלה תחתית