הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מיואש כבר מה תוכניות אימונים

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום. אני כבר כמעט מתאמן כשנה בחדר כושר ואני כבר לא יודע מה אני עושה שם יש לי מוטיבציה , תוצאות התחלתי עם 47 קילו עכשיו אני 58 ואני תקוע במשקל הזה כבר חודשיים יש לי תוכנית תזונה שאני עובד איתה ותוכנות אימונים.. בכל אופן אני חייב עזרה זה לא שאין שיפור ותוצאות יש וגם אנשים אמרו לי אבל אני רואה תוצאות של אנשים בחצי שנה לעומת מה שעשיתי ב 10 חודש ואני מרגיש שאני מבזבז את הזמן.. אשמח מישו כאן יוכל לעזור לי אני אשלח לו את התפריט תזונה / אימונים ... תודה רבה (אפילו בתגמול )

• פותח/ת השרשור
אני כבר מבולבל לא יודע מה לעשות כעקרון הנה התוכנית אימונים שלי (אני עושה בה רק 3x10 כל התרגילים ויש שם 2 תרגילים בערך שאני לא עושה ) **דוד שלי בנה לי את התוכנית** אני פשוט לא מצליח לעשות הכל כפול 4 אני מרגיש שאני צריך לקחת סטרואידים כדי לעשות את התוכנית הזאת אני בקושי מספיק לסיים אותה בשעתיים אני איתה בערך חודש וחצי ואני כבר לא יודע מה לעשות..

תוכנית אימונים.PNG

לגבי תוכנית תזונה אני הרכבתי אותה לא רשמתי בה קלוריות וכל זה אלא מה אני אוכל ביום הפרדתי בה ב "פסיק ," מה שצריך לאכול זה או זה או זה.. לא הכל ביחד.. הינה היא :

תוכנית תזונה.jpg

קבצים מצורפים

• תוכנית אימונים.bmp
    1.8 MB · צפיות: 172
נערך לאחרונה:
לגביי האימונים,
התוכנית היא לא תוכנית. היא רשימת תרגילים. זו התעסקות בלעשות תרגילים, ולא התעסקות בלהתקדם בתרגילים. תעשה SS.

לגביי התזונה,
אי אפשר להבין כלום. תכתוב מה הערכים הסופיים שלך בכל יום - כמה קלוריות, כמה חלבון, כמה שומן, כמה פחמימה.
3500 קל' ליום שבתוכן יש לפחות 150 גר' חלבון ו100 גר' שומן זו נקודת התחלה טובה. כמובן בזמן שתוכנית האימונים שלך היא SS, ולא הנפצות של מאמני וינגייט.

תחזור להודעה הראשונה שכתבתי בנושא הזה, כל התשובות נמצאות שם, פשוט לא האכלתי אותך בכפית ושלחתי אותך לקרוא ספר שיגרום לך להבין יותר מ90% מעולם הספורט, כי אני מאמין בהבנה.

בהצלחה

תנסה SS תוכנית מאוד טובה בשביל לבנות בסיס חזק של כוח ברגע שתגיע למיצוי של התוכנית הייה לך כבר בסיס מספיק טוב בשביל לעבור ל FBW/פיצולים.
סתם נקודה שאני רוצה להבהיר: לא לזלזל בFBW השריר מקבל שם גירוי 3 פעמים בשבוע לרוב וזה ממריץ גדילה רציני ובמקביל לא לזלזל גם בתכניות כמו ABCDE ששם אתה יכול להגיע למצבים שאתה לא עומד על הרגליים בסוף האימון ונותן לכל שריר את המקסימום

תנסה SS תוכנית מאוד טובה בשביל לבנות בסיס חזק של כוח ברגע שתגיע למיצוי של התוכנית הייה לך כבר בסיס מספיק טוב בשביל לעבור ל FBW/פיצולים.
סתם נקודה שאני רוצה להבהיר: לא לזלזל בFBW השריר מקבל שם גירוי 3 פעמים בשבוע לרוב וזה ממריץ גדילה רציני ובמקביל לא לזלזל גם בתכניות כמו ABCDE ששם אתה יכול להגיע למצבים שאתה לא עומד על הרגליים בסוף האימון ונותן לכל שריר את המקסימום
לכל מי שחשב שיש סוף להנפצות, אי הדיוקים והקשקושים הרגילים

• פותח/ת השרשור
Beast and cheat - כעקרון אני לא יודע אם בחדר כושר שלי אני יכול SS כמו שהזכרתי
*הסקוואט שם טיפה מסוכן כאילו אין "ראק" (כלוב) ששומר עליך.
* דדליפט אני חושב שאפשר

איזה עוד תרגילים יש תזכיר לי בתוכנית SS איפה אני מוצא אותה ? (ומאיפה אני מתחיל מללמוד קודם כל את הטכניקה ?? ) אני בעיקר מפחד להתעסק עם SS בגלל כל הטכניקות שצריך לדעת ממש טוב ואם אתה עושה איזה טעות זה יכול לפגוע בך או משו..

לגבי תפריט תזונה - איך אני יודע כמה אני אוכל ביום הרי כשאני אוכל נגיד עוף או אורז אני לא מודד כל פעם כמה כמות אני אוכל איך אני עושה תפריט כזה של קלוריות וכל זה?

הרי כל פעם אני אוכל משו אחר..?

shanidaniel - כשאתה אומר לי לעשות fbw איזו בדיוק תוכנית זאתי שיש בנעוץ כאן בפורום ?
לגבי SS אותה סיבה שרשמתי ל beast ככה שאני לא יודע כ"כ מה לעשות.

זה לא קשור לנושא, אבל אני הזמנתי את הספר PRACTICAL PROGRAMMING FOR SS 2ND EDITION, אתה קרעת את זה? יש שם הרבה דברים שלא כתוב בספר SS? (כבר קראתי את הSS המהדורה השלישיל)

Beast and cheat - כעקרון אני לא יודע אם בחדר כושר שלי אני יכול SS כמו שהזכרתי
*הסקוואט שם טיפה מסוכן כאילו אין "ראק" (כלוב) ששומר עליך.
* דדליפט אני חושב שאפשר

איזה עוד תרגילים יש תזכיר לי בתוכנית SS איפה אני מוצא אותה ? (ומאיפה אני מתחיל מללמוד קודם כל את הטכניקה ?? ) אני בעיקר מפחד להתעסק עם SS בגלל כל הטכניקות שצריך לדעת ממש טוב ואם אתה עושה איזה טעות זה יכול לפגוע בך או משו..

לגבי תפריט תזונה - איך אני יודע כמה אני אוכל ביום הרי כשאני אוכל נגיד עוף או אורז אני לא מודד כל פעם כמה כמות אני אוכל איך אני עושה תפריט כזה של קלוריות וכל זה?

הרי כל פעם אני אוכל משו אחר..?

shanidaniel - כשאתה אומר לי לעשות fbw איזו בדיוק תוכנית זאתי שיש בנעוץ כאן בפורום ?
לגבי SS אותה סיבה שרשמתי ל beast ככה שאני לא יודע כ"כ מה לעשות.

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

תשובות לכל השאלות שלך.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לנושא, אבל אני הזמנתי את הספר PRACTICAL PROGRAMMING FOR SS 2ND EDITION, אתה קרעת את זה? יש שם הרבה דברים שלא כתוב בספר SS? (כבר קראתי את הSS המהדורה השלישיל)

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/

תשובות לכל השאלות שלך.

תודה גם אתה ממליץ לי על תוכנית SS , אני אקרא מחר את המאמר שהבאת.

ומעכשיו בחדר כושר אני לא מתאמן? ומתחיל רק ללמוד טכניקות , במשך כמה זמן?

אם הבנתי את השאלה נכון אז כן, תעשה SS אבל אל תעלה משקלים, תעבוד במשקלים לא כבדים אבל שאתה מרגיש אותם, 3 סטים 5 חזרות בלי לעלות משקל, עד שתלמד טכניקה.
תקרא את הספר SS המהדורה השלישית, מורט שם טוב על הטכניקה, תעבוד על תכניקה ותעלה סרטונים לפורום לביקורת.
כשתלמד טכניקה סבירה, תתחיל לעלות משקלים.

ממש לא קרעתי את PPST ואני לא מתכוון לקרוע אותו. הוא ספר מצויין, ואני לא נוטה לקרוע ספרים ששילמתי עליהם 😆
הוא נמצא אצלי ולצערי עוד לא סיימתי אותו. בינתיים רוב מה שקראתי פחות או יותר ידעתי מראש, כי קראתי המון מאמרים, אבל הוא גם חידש לי קצת וגם יותר הבהיר לי את העמדה של ריפ בכל מיני נושאים.
רוב אם לא כל מה שכתוב שם לא נמצא בSS, זה ספר שמתמקד בתכנון, אלה נושאים שונים.
בכל מקרה הוא ספר חובה, כמו שכתוב עליו מאחורה - אחרי שתקרא את SS ואותו בלבד, אתה תהיה לפני 99% מעולם הספורט.

ממש לא קרעתי את PPST ואני לא מתכוון לקרוע אותו. הוא ספר מצויין, ואני לא נוטה לקרוע ספרים ששילמתי עליהם 😆
הוא נמצא אצלי ולצערי עוד לא סיימתי אותו. בינתיים רוב מה שקראתי פחות או יותר ידעתי מראש, כי קראתי המון מאמרים, אבל הוא גם חידש לי קצת וגם יותר הבהיר לי את העמדה של ריפ בכל מיני נושאים.
רוב אם לא כל מה שכתוב שם לא נמצא בSS, זה ספר שמתמקד בתכנון, אלה נושאים שונים.
בכל מקרה הוא ספר חובה, כמו שכתוב עליו מאחורה - אחרי שתקרא את SS ואותו בלבד, אתה תהיה לפני 99% מעולם הספורט.

אוקיי תודה אחי 😃

• פותח/ת השרשור
תגידו כמה עמודים הספר שעליו שניכם מדברים , ואיך בדיוק אפשר ללמוד מספר טכניקות.. הכי טוב סרטונים לא ?
והוא באנגלית .. ?

תודה : )

תגידו כמה עמודים הספר שעליו שניכם מדברים , ואיך בדיוק אפשר ללמוד מספר טכניקות.. הכי טוב סרטונים לא ?
והוא באנגלית .. ?

תודה : )
אנחנו מדברים על PPST שהוא עדיין לא בשבילך, קרא את SS קודם. הוא באנגלית.
טכניקה תלמד מהספר, וחפש סרטונים ביוטיוב בנוסף. רצוי שהם יהיו של ריפטו, כי ככה אתה יודע שזה לא קשקוש. יש הרבה קשקשנים ביוטיוב. יש גם הרבה שהם לא קשקשנים, אבל לפני שקראת את הספר אתה לא תבדיל ביניהם.

• פותח/ת השרשור
אנחנו מדברים על PPST שהוא עדיין לא בשבילך, קרא את SS קודם. הוא באנגלית.
טכניקה תלמד מהספר, וחפש סרטונים ביוטיוב בנוסף. רצוי שהם יהיו של ריפטו, כי ככה אתה יודע שזה לא קשקוש. יש הרבה קשקשנים ביוטיוב. יש גם הרבה שהם לא קשקשנים, אבל לפני שקראת את הספר אתה לא תבדיל ביניהם.

אוקיילגבי הראק שאין לי בחדר כושר , זה בסדר שאני אעשה בלי ראק כאילו אין לי כ"כ ברירה יהיה מישו פשוט צמוד איתי בזמן שאני עושה סקוואט..?

אוקיילגבי הראק שאין לי בחדר כושר , זה בסדר שאני אעשה בלי ראק כאילו אין לי כ"כ ברירה יהיה מישו פשוט צמוד איתי בזמן שאני עושה סקוואט..?
שמירה על הסקוואט זה או שני אנשים משני הצדדים של המוט שיודעים מה הם עושים, או בלי - כלומר בכשל לזרוק אחורה או אם יש כלוב אז להניח על מוטות הביטחון.
בעיות לוגיסטיות אין לי איך לפתור לך, תמצא פיתרון, אם צריך תחליף מכון - בלי סקוואט אין לאן להתקדם.

• פותח/ת השרשור
שמירה על הסקוואט זה או שני אנשים משני הצדדים של המוט שיודעים מה הם עושים, או בלי - כלומר בכשל לזרוק אחורה או אם יש כלוב אז להניח על מוטות הביטחון.
בעיות לוגיסטיות אין לי איך לפתור לך, תמצא פיתרון, אם צריך תחליף מכון - בלי סקוואט אין לאן להתקדם.

לגבי הסקוואט כרגע אני חושב שלא צריך שני אנשים מכיוון שאני מתחיל עם משקלים נמוכים (פעם למדתי כבר את הטכניקה במשך חודש ) אך הייתי עושה את הסקוואט בסמיט מישין לא חופשי...
לגבי הכשל אני אעשה איך שאמרת לי : ) - כלוב אין ככה שנצטרך לזרוק
-אין מכון אחר רק רציתי לדעת אם ניתן לעשות סקוואט בלי "ראק" יוצא לך הרבה פעמים שיש לך כשל וכל זה.

יש לי שאלה כשאתם עושים את הסקוואט אתם עושים אותו עם המוט של הלחיצת חזה ששוקל (18 קילו) או עם המוט הרגיל כאילו זה שדומה למוט W בעובי אבל הוא פשוט ישר ולא W....

שתבין גם אני מקווה שהתוכנית הזאת היא לא בשביל פוואר ליפטרים או משו בסגנון אני בחדר כושר בשביל להעלות במסה ואז חיטוב לא יותר מזה רק להתחזק , להתנפח וכל זה.
זה לא שאני הולך להיות באדי בילדר / פווארליפטר או משו כזה , אני לא מאלה שרוצה להרים נגיד 200 קילו ולא להיות מפותח כאילו להיות חטוב וכל זה ולהרים כמה שצריך ושאפשר.

עזרת לי מאוד דרך אגב.. תודה

לגבי הסקוואט כרגע אני חושב שלא צריך שני אנשים מכיוון שאני מתחיל עם משקלים נמוכים (פעם למדתי כבר את הטכניקה במשך חודש ) אך הייתי עושה את הסקוואט בסמיט מישין לא חופשי...
לגבי הכשל אני אעשה איך שאמרת לי : ) - כלוב אין ככה שנצטרך לזרוק
-אין מכון אחר רק רציתי לדעת אם ניתן לעשות סקוואט בלי "ראק" יוצא לך הרבה פעמים שיש לך כשל וכל זה.

יש לי שאלה כשאתם עושים את הסקוואט אתם עושים אותו עם המוט של הלחיצת חזה ששוקל (18 קילו) או עם המוט הרגיל כאילו זה שדומה למוט W בעובי אבל הוא פשוט ישר ולא W....

שתבין גם אני מקווה שהתוכנית הזאת היא לא בשביל פוואר ליפטרים או משו בסגנון אני בחדר כושר בשביל להעלות במסה ואז חיטוב לא יותר מזה רק להתחזק , להתנפח וכל זה.
זה לא שאני הולך להיות באדי בילדר / פווארליפטר או משו כזה , אני לא מאלה שרוצה להרים נגיד 200 קילו ולא להיות מפותח כאילו להיות חטוב וכל זה ולהרים כמה שצריך ושאפשר.

עזרת לי מאוד דרך אגב.. תודה
לגביי הסקוואט,
מוט אולימפי, זה ששוקל 18 קילו - למרות שהוא לא אולימפי תקני, זה הכי קרוב שיש לך. לא במוט ילדים.
מבחינת כשל, אין סיבה שתגיע לכשל, בטח שלא בזמן הקרוב.
לגביי הטכניקה - לא יודע מה למדת, אבל 99% שלמדת טכניקה שגויה ממישהו שלא מבין כלום.

לגביי המטרות שלך,
אם אתה רוצה להראות חזק - תתחיל בלהיות אחד כזה. בלי גנטיקה יוצאת דופן ו\או חומרים אתה לא תראה חזק בלי להיות אחד כזה.
אה ואל תהיה פרינססה שמתעסקת בקוביות כל היום. תתעסק בלהשיג 3 פלטות על המוט ועד אז כבר יהיו לך דעות ותבונות משלך.

• פותח/ת השרשור
לגביי הסקוואט,
מוט אולימפי, זה ששוקל 18 קילו - למרות שהוא לא אולימפי תקני, זה הכי קרוב שיש לך. לא במוט ילדים.
מבחינת כשל, אין סיבה שתגיע לכשל, בטח שלא בזמן הקרוב.
לגביי הטכניקה - לא יודע מה למדת, אבל 99% שלמדת טכניקה שגויה ממישהו שלא מבין כלום.

לגביי המטרות שלך,
אם אתה רוצה להראות חזק - תתחיל בלהיות אחד כזה. בלי גנטיקה יוצאת דופן ו\או חומרים אתה לא תראה חזק בלי להיות אחד כזה.
אה ואל תהיה פרינססה שמתעסקת בקוביות כל היום. תתעסק בלהשיג 3 פלטות על המוט ועד אז כבר יהיו לך דעות ותבונות משלך.

סבבה תודה הבנתי אני אנסה איכשהו להשיג את הספר שאמרת לי.
דרך אגב אמור להגיע לי קריאטין זה יעזור לי בתקופת ה SS?
ולגבי פרינססה, רק רציתי להיות בטוח שזה לא משו של פווארליפטר כי זה פשוט לא המטרה שלי . אז תודה : )

כמה שזה קשקושים מתאמנים שלי מגיעים לתוצאות טובות מאוד אני כבר לא רודף אחרי עוד כוח או גודל בגלל שאני מרוצה + מתאמן באיגרוף + כושר קרבי ועדיין אני כנרה יותר חזק וגדול ממך

אהה ו נ"ב מתי שהידע שלך ידגדג את הביצה של מה שאני יודע אני יסכים לך לזלזל, ואני מוכיח את זה שיש לי ידע דרך המתאמנים שלי והתוצאות שלהם

נערך לאחרונה:
סבבה תודה הבנתי אני אנסה איכשהו להשיג את הספר שאמרת לי.
דרך אגב אמור להגיע לי קריאטין זה יעזור לי בתקופת ה SS?
ולגבי פרינססה, רק רציתי להיות בטוח שזה לא משו של פווארליפטר כי זה פשוט לא המטרה שלי . אז תודה : )

קריאטין עוזר תמיד בכל תוכנית... קח תמיד 5 גרם כל יום בלי שום העמסות ובלי הפסקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית