הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מיואש כבר מה תוכניות אימונים

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום. אני כבר כמעט מתאמן כשנה בחדר כושר ואני כבר לא יודע מה אני עושה שם יש לי מוטיבציה , תוצאות התחלתי עם 47 קילו עכשיו אני 58 ואני תקוע במשקל הזה כבר חודשיים יש לי תוכנית תזונה שאני עובד איתה ותוכנות אימונים.. בכל אופן אני חייב עזרה זה לא שאין שיפור ותוצאות יש וגם אנשים אמרו לי אבל אני רואה תוצאות של אנשים בחצי שנה לעומת מה שעשיתי ב 10 חודש ואני מרגיש שאני מבזבז את הזמן.. אשמח מישו כאן יוכל לעזור לי אני אשלח לו את התפריט תזונה / אימונים ... תודה רבה (אפילו בתגמול )

כמה שזה קשקושים מתאמנים שלי מגיעים לתוצאות טובות מאוד אני כבר לא רודף אחרי עוד כוח או גודל בגלל שאני מרוצה + מתאמן באיגרוף + כושר קרבי ועדיין אני כנרה יותר חזק וגדול ממך

אהה ו נ"ב מתי שהידע שלך ידגדג את הביצה של מה שאני יודע אני יסכים לך לזלזל, ואני מוכיח את זה שיש לי ידע דרך המתאמנים שלי והתוצאות שלהם
אווהו! אז המסקנה שלך היא שאם אתה יותר חזק ו\או גדול ממני, אתה מבין יותר?
איזה קטע ממש לא מזמן הסברתי למישהו שחושב ככה שהוא צריך ללמוד לחשוב. תהנה
חוץ מזה,
כל הסיפורים שלך לא מעניינים. אני מוכן להתערב שאף פעם לא היית ולא תהיה אפילו קרוב לביצועים הכוללים שלי מבחינת כוח, סיבולת וענפים ספציפיים. דיבורים זה יפה. הדבר היחיד שראיתי אותך מרים זה בנץ' של 100 קילו ל5. אולי אתה מרים יותר, זה רק מה שראיתי. ואני מרים דיי הרבה יותר מזה. ואם במתאמנים עסקינן, אז יש לי מתאמנים שלא רצו או שחו בחיים שלהם וכרגע הרמה שלהם לא רחוקה מהעילית בישראל.
אבל נחש מה?
זה ממש לא רלוונטי
99% שאתה סתם מאמן קלאסי שנותן לילדים שהוא מאמן ABCDEF כי הוא חושב שזה למסה וSS זה לכוח. 99% שאתה לא הבנת עד הרגע הזה שגדילה של מסת שריר זו אך ורק תופעת לוואי של עלייה בכוח. זו לא ההודעה הראשונה שלך שאני רואה שאתה מקשקש. אתה קשקשן. פייס איט.

עריכה:
גדול עכשיו חיפשתי ומצאתי אותך מתאר משקלי עבודה עם דאמבלים ואקצנטרי אטי וכל השטויות האלה. ועושה תוכנית למסה עם דדליפט 4X5 כשהוא 135 קילו. אולי שינית את הגישה שלך, אין לי מושג, אבל זה לא נראה ככה.
אה ודדליפט 135 לסינגל. לא יודע כמה זה עדכני וכמה אתה מושך היום, אבל אני כבר משכתי 162 לחמישייה. ואני רחוק מלהיות חזק, יש הרבה בפורום הזה שמרימים יותר ממני. ככה שזה קצת מצחיק שאתה מתרברב במי יותר חזק עם המשקלים האלה. אה והבנץ' ל5, הוא בכלל ל4.

סבבה תודה הבנתי אני אנסה איכשהו להשיג את הספר שאמרת לי.
דרך אגב אמור להגיע לי קריאטין זה יעזור לי בתקופת ה SS?
ולגבי פרינססה, רק רציתי להיות בטוח שזה לא משו של פווארליפטר כי זה פשוט לא המטרה שלי . אז תודה : )
קריאטין יעזור, 5 גר' ביום זה רעיון טוב
לגביי פאוורליפטר,
אתה צריך להבין שאין דבר כזה תוכנית שתשנה לך את המראה (מבחינת מסת שריר) בלי לשנות לך את הביצועים. הניסיון להפריד בין מראה וביצועים הוא פסול מיסודו, וצריך להבין שעלייה במסת שריר היא רק תופעת לוואי של עלייה בכוח. התוכנית הזאת תעשה אותך מאוד חזק, ומאוד מהר.
אם אתה לא רוצה להתחרות בפאוורליפטינג, פשוט אל תעשה את זה. אבל התוכנית היא תוכנית בסיסית, והיא כוללת תרגילים מפאוורליפטינג, כי הם תרגילים של כוח אבסולוטי - וזה מה שהיא רוצה להשיג.

נערך לאחרונה:
חוץ מזה,
כל הסיפורים שלך לא מעניינים. אני מוכן להתערב שאף פעם לא היית ולא תהיה אפילו קרוב לביצועים הכוללים שלי מבחינת כוח, סיבולת וענפים ספציפיים. דיבורים זה יפה. הדבר היחיד שראיתי אותך מרים זה בנץ' של 100 קילו ל5. אולי אתה מרים יותר, זה רק מה שראיתי. ואני מרים דיי הרבה יותר מזה. ואם במתאמנים עסקינן, אז יש לי מתאמנים שלא רצו או שחו בחיים שלהם וכרגע הרמה שלהם לא רחוקה מהעילית בישראל.
אבל נחש מה?
זה ממש לא רלוונטי
99% שאתה סתם מאמן קלאסי שנותן לילדים שהוא מאמן ABCDEF כי הוא חושב שזה למסה וSS זה לכוח. 99% שאתה לא הבנת עד הרגע הזה שגדילה של מסת שריר זו אך ורק תופעת לוואי של עלייה בכוח. זו לא ההודעה הראשונה שלך שאני רואה שאתה מקשקש. אתה קשקשן. פייס איט.

עריכה:
גדול עכשיו חיפשתי ומצאתי אותך מתאר משקלי עבודה עם דאמבלים ואקצנטרי אטי וכל השטויות האלה. ועושה תוכנית למסה עם דדליפט 4X5 כשהוא 135 קילו. אולי שינית את הגישה שלך, אין לי מושג, אבל זה לא נראה ככה.
אה ודדליפט 135 לסינגל. לא יודע כמה זה עדכני וכמה אתה מושך היום, אבל אני כבר משכתי 162 לחמישייה. ואני רחוק מלהיות חזק, יש הרבה בפורום הזה שמרימים יותר ממני. ככה שזה קצת מצחיק שאתה מתרברב במי יותר חזק עם המשקלים האלה. אה והבנץ' ל5, הוא בכלל ל4.

לגביי פאוורליפטר,
אתה צריך להבין שאין דבר כזה תוכנית שתשנה לך את המראה (מבחינת מסת שריר) בלי לשנות לך את הביצועים. הניסיון להפריד בין מראה וביצועים הוא פסול מיסודו, וצריך להבין שעלייה במסת שריר היא רק תופעת לוואי של עלייה בכוח. התוכנית הזאת תעשה אותך מאוד חזק, ומאוד מהר.
אם אתה לא רוצה להתחרות בפאוורליפטינג, פשוט אל תעשה את זה. אבל התוכנית היא תוכנית בסיסית, והיא כוללת תרגילים מפאוורליפטינג, כי הם תרגילים של כוח אבסולוטי - וזה מה שהיא רוצה להשיג.

כל הסרטונים פה בפורום ישנים מאוד אתה יכול להסתכל על תאריכים ואני לא נותן לילדים ABCDE אני דווקא מתעקש למשכנע אותם להתחיל בSS בגלל שאני מאמין שפיתוח גוף דורש גם התקדמות בכוח ומאמין שפיתוח גוף זה כמו עלייה במדרגות אתה צריך לבנות כוח ובעזרתו לבנות עוד שריר ואז על העוד שריר שיש לך לבנות עוד כוח וכן הלאה ואני הכי לא מקובע בעולם יש לי מתאמן אחד שעושה HIT שזה FBW בעצימות גבוהה עם נפח אימון נמוך מאוד של 20-40 חזרות לשריר ויש לי עכשיו גם מתאמן שעושה ABC 4 פעמים בשבוע עם נפח גבוהה של כ150 חזרות לשריר גדול ו 100 חזרות לשריר קטן (הסך הכל חזרות יוצא 150 זה לא שהוא עושה סט של 150)

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה,
אבל נחש מה?
זה ממש לא רלוונטי

עריכה:

לגביי פאוורליפטר,

תודה רבה לשניכם למרות כל הוויכוחים שלכם : ) חחח
יש לי שאלה אחי אני הולך היום לחדר כושר אני רוצה להתחיל עם SS

תוכל להגיד לי את התוכנית המדויקת שאני מתחיל איתה היום?
כאילו איזה תרגילים אני עושה היום ואימון הבא אם יש לך תוכנית מוכנה או משו טוב

סקוואט כעקרון אני יודע את הטכניקה למדתי פעם אני אחזור עליו שוב ואבדוק עם אחרים ואבקש שילמדו אותי.

תודה רבה לשניכם למרות כל הוויכוחים שלכם : ) חחח
יש לי שאלה אחי אני הולך היום לחדר כושר אני רוצה להתחיל עם SS

תוכל להגיד לי את התוכנית המדויקת שאני מתחיל איתה היום?
כאילו איזה תרגילים אני עושה היום ואימון הבא אם יש לך תוכנית מוכנה או משו טוב

סקוואט כעקרון אני יודע את הטכניקה למדתי פעם אני אחזור עליו שוב ואבדוק עם אחרים ואבקש שילמדו אותי.
הסיכוי שאתה יודע לעשות סקוואט אפסי. רוב הסיכויים שלמדת ממישהו שלא מבין, ושהוא לא לימד אותך משהו שדומה ללואו באר. קרא את המאמר בפורטל.

כל הסרטונים פה בפורום ישנים מאוד אתה יכול להסתכל על תאריכים ואני לא נותן לילדים ABCDE אני דווקא מתעקש למשכנע אותם להתחיל בSS בגלל שאני מאמין שפיתוח גוף דורש גם התקדמות בכוח ומאמין שפיתוח גוף זה כמו עלייה במדרגות אתה צריך לבנות כוח ובעזרתו לבנות עוד שריר ואז על העוד שריר שיש לך לבנות עוד כוח וכן הלאה ואני הכי לא מקובע בעולם יש לי מתאמן אחד שעושה HIT שזה FBW בעצימות גבוהה עם נפח אימון נמוך מאוד של 20-40 חזרות לשריר ויש לי עכשיו גם מתאמן שעושה ABC 4 פעמים בשבוע עם נפח גבוהה של כ150 חזרות לשריר גדול ו 100 חזרות לשריר קטן (הסך הכל חזרות יוצא 150 זה לא שהוא עושה סט של 150)
אתה רק מוכיח שמה שאני אומר נכון. תודה על התמיכה.

• פותח/ת השרשור
לאחר בדיקה אתמול בחדר כושר הבנתי בוודאות שלא ניתן לעשות בחדר כושר הספציפי הזה אימון SS אשמח אם מישו פשוט יביא לי תוכנית טובה למסה עם. רגילים מורכבים .. תודה

איזה שטויות, אם אמרת שדדליפט אפשר למה שסקוואט לא יהיה אפשר ? אל תיהיה ילדה קטנה לפחות תנסה חודשיים בסוף אתה תודה פה להרבה אנשים שבסך הכל רצו לטובתך גם אני הייתי כמוך, וגם אצלי היו צריכים לשמור כי לא היה איפה להפיל את המוט, אז ? לא וויתרתי על התוכנית, רציתי לתת לה צאנס, נהייתי פי 4 יותר חזק ממה שהייתי קודם ועליתי 15 קילו (הרבה שומן אבל זה בגלל שאני אכלתי הרבה שטויות בשביל לקבל את כמות הקולריות שאני צריך ובשביל להתחזק)
הרגשה עוצמתית וטובה, אני ממליץ (לפחות רק לנסות) כלום רע לא יקרה, מקסימום יהיה לך אחלה טכניקה בתרגילים הכי חשובים בעולם של פיתוח הגוף !

הסיכוי שאתה יודע לעשות סקוואט אפסי. רוב הסיכויים שלמדת ממישהו שלא מבין, ושהוא לא לימד אותך משהו שדומה ללואו באר. קרא את המאמר בפורטל.

אני אומר שאתה אומר דברים נכונים אבל יש עוד גישות ויש עוד דרכים להתקדם ולפעמים אפילו יותר טוב ולא צריך לפסול שום דרך מראש כי עם עושים את זה נכון ולא כמו קוף שרק בא להרים בלי להבין למה אז יש תוצאות טובות

אבל הכי חשוב שאתה אוהב את עצמך וכל השאר קשקשנים בחצי שקל.

• פותח/ת השרשור
איזה שטויות, אם אמרת שדדליפט אפשר למה שסקוואט לא יהיה אפשר ? אל תיהיה ילדה קטנה לפחות תנסה חודשיים בסוף אתה תודה פה להרבה אנשים שבסך הכל רצו לטובתך גם אני הייתי כמוך, וגם אצלי היו צריכים לשמור כי לא היה איפה להפיל את המוט, אז ? לא וויתרתי על התוכנית, רציתי לתת לה צאנס, נהייתי פי 4 יותר חזק ממה שהייתי קודם ועליתי 15 קילו (הרבה שומן אבל זה בגלל שאני אכלתי הרבה שטויות בשביל לקבל את כמות הקולריות שאני צריך ובשביל להתחזק)
הרגשה עוצמתית וטובה, אני ממליץ (לפחות רק לנסות) כלום רע לא יקרה, מקסימום יהיה לך אחלה טכניקה בתרגילים הכי חשובים בעולם של פיתוח הגוף !

אני ממש רוצה להתחיל את התוכנית אבל אני לא יודע מאיפה ... אתמול ניסתי קצת סקוואט הבעיה אצלנו בחדר כושר יש רק מוט אחד של ה 18 קילו שמשתמשים איתו רק ללחיצת חזה עכשיו זה בעיה כל פעם העביר את המוט הזה כי אנשים משתמשים בו ... זה יהיה בסדר לעשות סקוואט על מוט רגיל כאילו כמו הזה של ה w אבל רק שהוא ישר. לגבי התפריט תזונה אני לוקח את התפריט שלי שפירסמתי פה בעמוד השני ועושה לה ערכים סופיים קלוריות וכל זה

אבל הכי חשוב שאתה אוהב את עצמך וכל השאר קשקשנים בחצי שקל.
מצטער, פעם הבאה אני לא אגיד את האמת בפנים. ילד שלא קרא SS או את המאמר שלו ולמד סקוואט מהמדריך וינגייט בחדר כושר שלו ככל הנראה יודע לעשות סקוואט מצויין. גם רוב הסיכויים שהוא למד LB, עם כל הדגשים של ריפ. אין סיכוי שהוא למד הנפצה כלשהי של וינגייט וחבריו.

• פותח/ת השרשור
מצטער, פעם הבאה אני לא אגיד את האמת בפנים. ילד שלא קרא SS או את המאמר שלו ולמד סקוואט מהמדריך וינגייט בחדר כושר שלו ככל הנראה יודע לעשות סקוואט מצויין. גם רוב הסיכויים שהוא למד LB, עם כל הדגשים של ריפ. אין סיכוי שהוא למד הנפצה כלשהי של וינגייט וחבריו.

אחי לא הבנתי בדיוק איך קריאת מאמר עוזרת.. אין יותר טוב מסרטון או מישו במציאות שמסביר..
עוד משו אם בבקשה תוכל לענות לי על ההודעה שרשמתי למעלה (שעניתי ל Levi)

אני אשמח גם אם תוכל להסביר לי בפרטי או משו אני יכול לעזור לך בדברים שקשורים לפרסום וכל זה אם אתה צריך : D חח תודה.

אני פשוט חייב מישו שיעזור לי בתפריט תזונה לעשות לה קלוריות וכל זה וגם באימונים כבר לא יודע מה לעשות.

אחי לא הבנתי בדיוק איך קריאת מאמר עוזרת.. אין יותר טוב מסרטון או מישו במציאות שמסביר..

אני אשמח גם אם תוכל להסביר לי בפרטי או משו אני יכול לעזור לך בדברים שקשורים לפרסום וכל זה אם אתה צריך : D חח תודה.

אני פשוט חייב מישו שיעזור לי בתפריט תזונה לעשות לה קלוריות וכל זה וגם באימונים כבר לא יודע מה לעשות.
כן, יותר טוב ללמוד ממישהו במציאות ולא ממאמר. נכון. הבעייה היא, ש99% שאין לך מישהו שיכול ללמד אותך במציאות. עוד לא הבנת?

מה שאתה אומר זה בעצם (אם ניקח את זה לרגע לתחום הנהיגה) אין שום ערך אמיתי בתיאוריה (תמרורים, חוקי תנועה וכו' וכו') הכי טוב זה לראות.

עכשיו בוא נחשוב יחד...
נגיד והמורה שלך לנהיגה בחיים לא למד כיצד לנסוע ראה אחרים והעתיק ועכשיו הוא מלמד אותך איך לנסוע כמוהו.
אני מקווה שהמשפט למעלה מסביר את כל התורה של למה צריך לקרוא מאמרים ולמה לא להסתמך על מורים כאלו ואחרים...
כי בניגוד לנהיגה רוב המורים בארץ למדו סקוואט בלי התורה שמאחוריה אלא ע"י העתקה מאחד לשני וזה בדיוק מה שאתה עושה.

אתה יודע - יש תחום שלם באוניברסיטה שנקרא דיפלומטיה.
לאמת יש הרבה פנים וצורות, לא טענתי שהטענות שלך לא היו נכונות.
לגבי הגישה זה כבר סיפור אחר.

• פותח/ת השרשור
כן, יותר טוב ללמוד ממישהו במציאות ולא ממאמר. נכון. הבעייה היא, ש99% שאין לך מישהו שיכול ללמד אותך במציאות. עוד לא הבנת?

את הספר הזה לקרוא : ? Starting Strength: Basic Barbell Training 3rd edition יש אותו בעברית גם?
(זה המאמר שעליו אתה מדבר) ? לא הבנתי פשוט..

לגבי מה שאמרת אפשר לדעת איזה מאמר אתה ממליץ לי לקרוא (אם אפשר קישור).
אני אתחיל כנראה רק יום ראשון SS עד שאני אסיים לקרוא את המאמרים שתביאו לי וכל זה.

יש לי שאלה ששאלתי ואף אחד לא ענה לי אשמח אם תוכל :

אני ממש רוצה להתחיל את התוכנית אבל אני לא יודע מאיפה ... אתמול ניסתי קצת סקוואט הבעיה אצלנו בחדר כושר יש רק מוט אחד של ה 18 קילו שמשתמשים איתו רק ללחיצת חזה עכשיו זה בעיה כל פעם העביר את המוט הזה כי אנשים משתמשים בו ... זה יהיה בסדר לעשות סקוואט על מוט רגיל כאילו כמו הזה של ה w אבל רק שהוא ישר

אתה יודע - יש תחום שלם באוניברסיטה שנקרא דיפלומטיה.
לאמת יש הרבה פנים וצורות, לא טענתי שהטענות שלך לא היו נכונות.
לגבי הגישה זה כבר סיפור אחר.
מה שמשנה בסופו של דבר זה מה נכנס, לא כמה נחמד ו\או חנפן היה מי שלימד אותך. אם הוא הפנים קצת ממה שאמרתי עשיתי את שלי. אם לא, לא נורא.

את הספר הזה לקרוא : ? Starting Strength: Basic Barbell Training 3rd edition יש אותו בעברית גם?
(זה המאמר שעליו אתה מדבר) ? לא הבנתי פשוט..

לגבי מה שאמרת אפשר לדעת איזה מאמר אתה ממליץ לי לקרוא (אם אפשר קישור).
אני אתחיל כנראה רק יום ראשון SS עד שאני אסיים לקרוא את המאמרים שתביאו לי וכל זה.

יש לי שאלה ששאלתי ואף אחד לא ענה לי אשמח אם תוכל :

אני ממש רוצה להתחיל את התוכנית אבל אני לא יודע מאיפה ... אתמול ניסתי קצת סקוואט הבעיה אצלנו בחדר כושר יש רק מוט אחד של ה 18 קילו שמשתמשים איתו רק ללחיצת חזה עכשיו זה בעיה כל פעם העביר את המוט הזה כי אנשים משתמשים בו ... זה יהיה בסדר לעשות סקוואט על מוט רגיל כאילו כמו הזה של ה w אבל רק שהוא ישר
לגביי הספר כן, זה הספר הזה. אין אותו בעברית. יש מאמר מפורט שמבוסס על הספר, אבל הספר יותר טוב. המאמר כאן: http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

לגביי המוט, אתה צריך מוט אולימפי. זה לא שאי אפשר עם שום דבר אחר, אני לדוגמה עובד עם מוט כביכול אולימפי אבל הוא לא תקני ושוקל 17.8 קילו. אפשר עם "מוט ילדים" אבל זה לא זה. בטח שלא לשלבים יותר מתקדמים בתוכנית.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מה שמשנה בסופו של דבר זה מה נכנס, לא כמה נחמד ו\או חנפן היה מי שלימד אותך. אם הוא הפנים קצת ממה שאמרתי עשיתי את שלי. אם לא, לא נורא.

לגביי הספר כן, זה הספר הזה. אין אותו בעברית. יש מאמר מפורט שמבוסס על הספר, אבל הספר יותר טוב. המאמר כאן: http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/

לגביי המוט, אתה צריך מוט אולימפי. זה לא שאי אפשר עם שום דבר אחר, אני לדוגמה עובד עם מוט כביכול אולימפי אבל הוא לא תקני ושוקל 17.8 קילו. אפשר עם "מוט ילדים" אבל זה לא זה. בטח שלא לשלבים יותר מתקדמים בתוכנית.

בהצלחה

תודה רבה אתה לא מבין כמה עזרת לי אם תרשה לי יש לי עוד שאלה קטנה.
*יש אצלנו סמיט מישין עם מוט של 18 זה בסדר לבצע בסמיט או שעדיף חופשי?

ולגבי הפאוורקלין הבנתי שזה תרגיל מסוכן אני חייב להכליל אותו בתוכנית SS?

תודה רבה אתה לא מבין כמה עזרת לי אם תרשה לי יש לי עוד שאלה קטנה.
*יש אצלנו סמיט מישין עם מוט של 18 זה בסדר לבצע בסמיט או שעדיף חופשי?

ולגבי הפאוורקלין הבנתי שזה תרגיל מסוכן אני חייב להכליל אותו בתוכנית SS?
כל התשובות נמצאות במאמר שהבאתי לך ובספר

• פותח/ת השרשור
כל התשובות נמצאות במאמר שהבאתי לך ובספר

סבבה אבל מה לגבי הפאוורקלין יש לי חששות לגביו ראיתי סרטונים שלו ..
די מסובך חייב גם אותו?

טוב תודה אני אקרא את המאמר , ואולי אקנה את הספר אני אעדכן אותך איך הולך לי : ) !

שבת שלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית