הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מיואש כבר מה תוכניות אימונים

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום. אני כבר כמעט מתאמן כשנה בחדר כושר ואני כבר לא יודע מה אני עושה שם יש לי מוטיבציה , תוצאות התחלתי עם 47 קילו עכשיו אני 58 ואני תקוע במשקל הזה כבר חודשיים יש לי תוכנית תזונה שאני עובד איתה ותוכנות אימונים.. בכל אופן אני חייב עזרה זה לא שאין שיפור ותוצאות יש וגם אנשים אמרו לי אבל אני רואה תוצאות של אנשים בחצי שנה לעומת מה שעשיתי ב 10 חודש ואני מרגיש שאני מבזבז את הזמן.. אשמח מישו כאן יוכל לעזור לי אני אשלח לו את התפריט תזונה / אימונים ... תודה רבה (אפילו בתגמול )

חובה לבצע חופשי, ובאמת בעיה לעשות SS עם מוט אחד במכון כי בשלבים מאוחרים יותר זה יגיע למצב שהמוט יהיה מוחרם למשך הרבה זמן מכל האנשים.
הפתרון היחיד זה לבוא בשעות שאין אנשים (אם אתה יכול),
בקשר לPower Clean, כשאני עשיתי SS אני עשיתי עם מתח רק בגלל שהתעצלתי ללמוד את הטנכיקה אבל עכשיו כשאני יודע אותה טוב אני מתחרט, אבל איך שאתה מרגיש.
בכל מקרה אני מבין שלא בא לך לבזבז זמן וללמוד טכניקה אבל כשאתה קולט ונכנס לזה אתה תתקדם בצורה מטורפת (;aagtwq) הרבה יותר מהזמן שיכלת להתאמן רגיל בזמן שלמדת.

• פותח/ת השרשור
חובה לבצע חופשי, ובאמת בעיה לעשות SS עם מוט אחד במכון כי בשלבים מאוחרים יותר זה יגיע למצב שהמוט יהיה מוחרם למשך הרבה זמן מכל האנשים.
הפתרון היחיד זה לבוא בשעות שאין אנשים (אם אתה יכול),
בקשר לPower Clean, כשאני עשיתי SS אני עשיתי עם מתח רק בגלל שהתעצלתי ללמוד את הטנכיקה אבל עכשיו כשאני יודע אותה טוב אני מתחרט, אבל איך שאתה מרגיש.
בכל מקרה אני מבין שלא בא לך לבזבז זמן וללמוד טכניקה אבל כשאתה קולט ונכנס לזה אתה תתקדם בצורה מטורפת (;aagtwq) הרבה יותר מהזמן שיכלת להתאמן רגיל בזמן שלמדת.

תודה אחי , אני חושב לוותר על הפאוורקלין ולעשות במקום חתירה .. לגבי הסקוואט אפשר לעשות עם מוט רגיל ? ( לא האולימפי) כי כולם עושים אצלנו סקוואט איתו

תודה אחי , אני חושב לוותר על הפאוורקלין ולעשות במקום חתירה .. לגבי הסקוואט אפשר לעשות עם מוט רגיל ? ( לא האולימפי) כי כולם עושים אצלנו סקוואט איתו

אני ממליץ לך על מתח במקום חתירה, עם מוט רגיל ממש לא מומלץ גם מבחינת התכנית וגם מבחינת הגיון שאתה תתקדם המוט הזה ידפוק אותך ויהיה קשה לשים עליו כלכך הרבה משקל הוא קטן,האורגינל זה המוט האולימפי תשתדל לעבוד רק איתו , תכנס עם מישהו לסט גם ככה בשבלבים הבינוניים והמאוחרים אתה נח קרוב ל5 דקות ואפילו יכול להגיע ל 7 !

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך על מתח במקום חתירה, עם מוט רגיל ממש לא מומלץ גם מבחינת התכנית וגם מבחינת הגיון שאתה תתקדם המוט הזה ידפוק אותך ויהיה קשה לשים עליו כלכך הרבה משקל הוא קטן,האורגינל זה המוט האולימפי תשתדל לעבוד רק איתו , תכנס עם מישהו לסט גם ככה בשבלבים הבינוניים והמאוחרים אתה נח קרוב ל5 דקות ואפילו יכול להגיע ל 7 !
תודה אילי כמה זמן אמור לקחת לי תוכנית SS כולל למידת הטכניקה ) קראתי את המאמר אני אעשה שם את התוכנית בה יש את המתח .. ויש לי תפריט תזונה עם ערכים סופיים אני אנסה לארגן מוט אולימפי

• פותח/ת השרשור

עזרת לי ממש באשכול כאן ונתת לי מוטיבציה לקרוא את המאמר של SS ולהבין המון טעויות.

גם את הדעה שלך אשמח לשמוע הגבת לי גם באשכול בנושאים חשובים

כל מי שיוכל לעזור לי בזה אני אשמח! תודה רבה.

דעתכם חשובה לי לגבי זה - בכל אופן בדקתי עם מישהו שמבין בחדר כושר שלי (מבחינת הרמה של החדר כושר ומשקלים שיש ) הוא אומר שזה יהיה ממש קשה וכבלתי אפשרי לבצע שם SS מכיוון שצריך לעלות כל אימון משקלים ואין מי שישמור עלי ב Squat כמו שצריך כי אין כלוב. בכל אופן הוא עזר לי לשפר את התוכנית הקלאסית של ה AB למאסה בפורום רציתי שתגידו לי איך זה ומה אתם אומרים האם אני אתקדם גם איתה כמו שצריך אם אני אשתמש בטכניקות שלמדתי במאמר של ריפטו.

בכל אופן הינה השינויים - את התוכנית אני מבצע 3 פעמים בשבוע: לתוכנית שבפורום שנמצאת כאן

נגיד ואני מתאמן ראשון שלישי וחמישי: (זה סתם דוגמא של ימים אני חושב שמה שאני אעשה זה שני רביעי ושישי)

-ביום ראשון סקוואט 3 סטים של 5 במקום 2 של 6
-ביום שלישי 2 סטים של 5 חזרות בסקוואט עם 20% פחות משקל מיום ראשון
-ביום חמישי סט 1 של סקוואט ל 5 חזרות במקום 2 של 6 או 2 של 5 בהתאם לסדר של השבוע שזה נפל
-במקום פולי תעשה מתח ל 3 סטים של 6
-במקום חתירה ב טי באר תעשה חתירה במכונה 2 סטים של 10 (מכיוון שאין בחדר כושר טי באר)
-במקום דדליפט 3 סטים של 6 תעשה סט 1 של 5

חימום :

חשוב לפני כל תרגיל חימום ספציפי לאותו תרגיל , לפחות 4 סטים של חימום
תעשה 5 סטים של חימום לתרגילים המרכזיים

חימום זה נגיד יש לך סקוואט אז אתה עושה פרמידה של 5 סטים חימום , נגיד אתה הולך על סקוואט 100 קילו , אז סט ראשון מוט ריק ל 2 סטים של 5 , ואז 40 קילו לסט של 5 , ואז 60 לסט של 5 , ואז 80 ל3 , ואז מתחיל בעבודה עם ה 100 שלך
זאת הייתה דוגמא לחימום
חימום זה לא מתיחות, מתיחות לא יעזרו לך לפני עבודה עם משקלים

רציתי לדעת אם כל זה בסדר מבחינת התוכנית והחימום , האם אני לא אתעייף כשאני עושה חימום כזה ארוך ל Squat וכל זה.. תודה אני חייב את עזרתכם : ) וגם אם התוכנית הזאת טובה שהיא יכולה להוביל אותי לתוצאות כמו SS.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית