הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנושאים כללים

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
- לפי התוכנית SS באתר צריך להעלות 2.5 קילו אחרי כל אימון בבנץ' פרס לדוגמא, ואחרי ה4 שבועות הראשונים
להעלות 1.5 לפי מה שהבנתי. איך אני בדיוק מעלה 1.5 קילו? אין אצלנו פלטות במשקל כזה נמוך, זה נורמלי?

- האם זה בסדר להחליף את הסקוואט LB לHB? HB מרגיש לי הרבה יותר טבעי

- שאני עושה דדליפט אני מרגיש לחץ בגב התחתון ואני לא יודע אם זה השריר או שאני עושה משהו לא נכון, איך מבדילים?

- כמה זמן מנוחה צריך לעשות בין סט לסט בSS?

זה הכל לבינתיים,
האמת שהיו לי עוד מלא שאלות בראש אבל אני לא נזכר בהם כרגע.
תודה רבה לעונים 🙌

- לפי התוכנית SS באתר צריך להעלות 2.5 קילו אחרי כל אימון בבנץ' פרס לדוגמא, ואחרי ה4 שבועות הראשונים
להעלות 1.5 לפי מה שהבנתי. איך אני בדיוק מעלה 1.5 קילו? אין אצלנו פלטות במשקל כזה נמוך, זה נורמלי?

- האם זה בסדר להחליף את הסקוואט LB לHB? HB מרגיש לי הרבה יותר טבעי

- שאני עושה דדליפט אני מרגיש לחץ בגב התחתון ואני לא יודע אם זה השריר או שאני עושה משהו לא נכון, איך מבדילים?

- כמה זמן מנוחה צריך לעשות בין סט לסט בSS?

זה הכל לבינתיים,
האמת שהיו לי עוד מלא שאלות בראש אבל אני לא נזכר בהם כרגע.
תודה רבה לעונים 🙌

- ברוב המכונים הפלטות הכי קטנות יהיו של 1.25 קילו אחת. אתה יכול לנסות למצוא micro plates, אבל זה לא חובה. תנסה להתקדם עם מה שיש.

-אתה יכול להחליף LB עם HB אבל יהיה לך יותר קשה להתקדם איתו ומשקלים יותר נמוכים.

- אם אתה מרגיש דקירות זה כאב שזה לא טוב. אם אתה מרגיש שהשריר תפוס או שהוא "שורף" ממאמץ זה תקין אבל זה לא בטוח. תעלה סרטון של טכניקה שלך כדי לראות אם אתה עושה בצורה טובה.

-המנוחה בין הסטים היא עניין אישי שלך. תנוח כמה שאתה צריך כדי לסיים את הסטים. תנוח יותר מידי וסתם תתקרר וזה רק יהיה לרעתך.

• פותח/ת השרשור
- ברוב המכונים הפלטות הכי קטנות יהיו של 1.25 קילו אחת. אתה יכול לנסות למצוא micro plates, אבל זה לא חובה. תנסה להתקדם עם מה שיש.

-אתה יכול להחליף LB עם HB אבל יהיה לך יותר קשה להתקדם איתו ומשקלים יותר נמוכים.

- אם אתה מרגיש דקירות זה כאב שזה לא טוב. אם אתה מרגיש שהשריר תפוס או שהוא "שורף" ממאמץ זה תקין אבל זה לא בטוח. תעלה סרטון של טכניקה שלך כדי לראות אם אתה עושה בצורה טובה.

-המנוחה בין הסטים היא עניין אישי שלך. תנוח כמה שאתה צריך כדי לסיים את הסטים. תנוח יותר מידי וסתם תתקרר וזה רק יהיה לרעתך.
- אני לא מרגיש דקירות, אבל אחרי שאני מסיים את האימון אני מרגיל לחץ בגב התחתון, כאילו הוא תפוס. זה נורמלי?

- אני לא ממש מצליח להבין מה הזמן האידיאלי? מה בערך הכיוון? 3-5 דקות? 40 שניות? בעיקרון אני לא יכול להכנס לעוד סט אחרי משהו כמו דקה,
אבל אני לא יודע אם זה הזמן האידיאלי.

- האם מישהו מכיר מתכון טוב לגיינר ביתי? (אחד שלא כולל אבקת חלבון) כי לא הצלחתי למצוא אחד טוב, גם אחרי חיפוש בפורום.

- שמתייחסים ל"כוס אורז" הכוונה לכוס אורז מבושל או כוס אורז לא מבושל?

- מישהו מכיר מחשבון קלורי מומלץ?

תודה רבה על העזרה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
-הקפצה עם עוד כמה שאלות-

1. איך אני יכול לשפר את האחיזה שלי? כי בדדליפט עוד רק התחלתי וכבר עם משקלים נמוכים האחיזה שלי בורחת. האם רצועות מתח הם פתרון טוב או שזה יוריד את העבודה מהאמה?

2. עדיין לא הבנתי איך המנוחה בSS עובדת? יום אימון ואז יום מנוחה או ZXZXZXX?

3. בLB סקוואט צריך לשבור 90 מעלות?

4. מה השעה האידיאלית ביום לאימון? הכוונה לשעה שבה אתה הכי ערני ונמרץ (או שזה משתנה?)

5. במקרה והגיע כמעט וסוף היום ולא השלמתי את צריכת הקלוריות שלי, מומלץ לאכול מאכלים מלאים בקלוריות וגם בשומנים (פיצה/גלידה וכו')? או פשוט לוותר?

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

1. בעקרון רוב האנשים עוברים למשולבת או רצועות במשקלים גבוהים, כמתחיל תתאמן על אחיזה רגילה, יכול להיות שהאמה שלך צריכה לעבוד וזה יסתדר
2. כן
3. כן
4. מתי שנוח לך חוץ מהבוקר (המלצה אישית, אני מרגיש חלש יותר בבוקר)
5. במידה והגעת למספיק חלבון אך לא מספיק קלוריות, תאכל מה שאתה רוצה. אין שום בעיה עם פיצות וגלידות, במיוחד לא בתכנית הזאת

• פותח/ת השרשור
1. בעקרון רוב האנשים עוברים למשולבת או רצועות במשקלים גבוהים, כמתחיל תתאמן על אחיזה רגילה, יכול להיות שהאמה שלך צריכה לעבוד וזה יסתדר
2. כן
3. כן
4. מתי שנוח לך חוץ מהבוקר (המלצה אישית, אני מרגיש חלש יותר בבוקר)
5. במידה והגעת למספיק חלבון אך לא מספיק קלוריות, תאכל מה שאתה רוצה. אין שום בעיה עם פיצות וגלידות, במיוחד לא בתכנית הזאת
כן? איזה מהם נכון? חח

תוכל גם לענות לי בבקשה על השאלות מהתגובה העליונה?

תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
זה לא יפגע יותר מדי, אבל גם לא יתרום מי יודע מה.
אם אתה רוצה לחזק את האחיזה בשביל דדליפט, אתה צריך תרגילים אחרים. אלה סוגים שונים של אחיזה: http://www.t-nation.com/free_online...g_performance/grip_training_for_the_deadlift/
סבבה, תודה.

בעיקרון בדדליפט אם אני מניח את המשקל כל חזרה על הריצפה ומסדר אחיזה אז אני עוד מצליח להסתדר. זה בסדר לעשות את זה? (הפסקה לסידור אחיזה בין חזרות)

כן, רק אל תעזוב את המוט לגמרי - כי מבחינה טכנית זה נחשב סינגלים ולא סט.

• פותח/ת השרשור
עוד כמה שאלות-
1. מה המטרה בלקיחת מולטי ויטמין? איך זה קשור לאימונים ובמה זה עוזר?
2. מתיחות בשביל גמישות אפשר לעשות כל יום (גם בימי מנוחה)?
3. האם זה בסדר שאני לא מבצע את החימום בSS כמו שצריך? אני עושה מוט ריק ואז 50% מהמשקל עבודה ואז מתחיל עם המשקל הרציני. האם זה יפגע בהתקדמות? כי שניסיתי את החימום "כמו שצריך" זה רק עייף אותי והפריע לי
4. שאומרים "דחיקה", על איזה תרגיל מדברים?
5. שמעתי הרבה המלצות על נעלי All-Stars לאימונים. הכוונה לגבוהות או נמוכות? כי אני פוחד שהגבוהות יגבילו אותי

מצטער על כל החפירות, אני פשוט פורק שאלות שהפריעו לי כבר הרבה זמן חח

נערך לאחרונה:
1. http://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/.
2. לא מומלץ.
3. לא. אתה אולי מצליח עכשיו, אבל בהמשך זה ירגיש לך ממש לא טבעי. איך אתה עושה את החימום? אם אתה עושה בהכל חמישיות, זו הטעות. אתה אמור לרדת בחזרות ככל שהמשקלים עולים.
4. רוב המתאמנים מתכוונים ללחיצת חזה, אבל דחיקה זה בעצם ג'רק (הדחיקה האולימפית).
5. נמוכות.

• פותח/ת השרשור
עוד כמה שאלות שעלו לי:
1. מה המקסימום שריר שאפשר להגיע אליו ללא חומרים אנאבוליים?
2. זה נורמלי שאני לא מרגיש את החזה בבנץ' פרס? בנוסף גם החזה שלי לא ממש גדל.
3. אם אוכלים על ניטרלי עדיין אפשר להגדיל את מסת השריר?
4. אנשים שמתאמנים שנים באימונים לא עצימים, כמו כדורסל וכו'- השריר שלהם נבנה שונה?
כי לדוגמא יש לי חבר שלא התאמן הרבה זמן והמסת שריר שלו כמעט ולא ירדה.
5. כמה שבועות מישהו הביא לפה טבלה של משקלים ממוצעים בתרגילי הבסיס לפי משקל וגובה. לא הצלחתי למצוא אותה
עוד פעם. אשמח אם מישהו יקשר אותי אליה.
6. שאנשים אומרים "אחלה גנטיקה" "הכל בזכות הגנטיקה" וכו', למה הכוונה? איפה הגנטיקה משפיעה? על איך
שהגוף מתעצב? על מהירות השיפור?

תודה רבה ;susss

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית