הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת סקוואט+דדליפט ! בבקשה רק מבינים..

liavatrix

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
אני רוצה לשמוע חוות דעת על טכניקה, ובבקשה לא להגיד סתם שטויות כדי להישמע חכמים, תגידו באמת בשביל לעזור ואם אפשר אז תפרטו

סרטונים - כל סרטון צולם פעמיים השתדלתי כמה שיותר מזוויות שונות

סקוואט 1 - [video=youtube_share;kVi35MkRZdg]http://youtu.be/kVi35MkRZdg[/video]

סקוואט 2 - [video=youtube_share;Wx3-FMzDRxI]http://youtu.be/Wx3-FMzDRxI[/video]

דדליפט 1 - [video=youtube_share;O_YWdJztFCw]http://youtu.be/O_YWdJztFCw[/video]

דדליפט 2 - [video=youtube_share;i_u1uPkHZj4]http://youtu.be/i_u1uPkHZj4[/video]

תודה רבה 😃

שמע אני לא מומחה, אני אומר לך נטו את דעתי , דדליפט מעולה (אתה יכול יותר משקל), סקואט תסתכל יותר למעטה , ואל תקשית את הגב כל כך , צריך להקשית את הגב אבל ממש בקטנה לא כמו שאתה עושה.
סך הכל יפה מאוד .

הסקוואט HB או LB? אם זה HB זה נראה טוב.
הדדליפט נראה בסדר, רק אתה טיפה מרים את התחת לפני ההתחלה של המשיכה. אתה לא מרגיש שזה מפריע במשקלים שנמוכים לך אבל במשקלים גבוהים אתה פשוט תגיע לדדליפט רומני כול חזרה.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא מומחה, אני אומר לך נטו את דעתי , דדליפט מעולה (אתה יכול יותר משקל), סקואט תסתכל יותר למעטה , ואל תקשית את הגב כל כך , צריך להקשית את הגב אבל ממש בקטנה לא כמו שאתה עושה.
סך הכל יפה מאוד .

קודם כל תודה רבה לך אני שמח לשמוע 😃 דבר שני לא ידעתי שיש דבר כזה להקשית יותר מדי, זה יכול לפגוע בי ?

הסקוואט HB או LB? אם זה HB זה נראה טוב.
הדדליפט נראה בסדר, רק אתה טיפה מרים את התחת לפני ההתחלה של המשיכה. אתה לא מרגיש שזה מפריע במשקלים שנמוכים לך אבל במשקלים גבוהים אתה פשוט תגיע לדדליפט רומני כול חזרה.

מצטער על הבורות, אבל אין לי מושג מה ההבדל בין HB לLB, אתה מתכוון לגודל הירידה ?

קודם כל תודה רבה לך אני שמח לשמוע 😃 דבר שני לא ידעתי שיש דבר כזה להקשית יותר מדי, זה יכול לפגוע בי ?

הייפראקסטיינשין בגב הוא מיותר, לגבי פגיעה, אני משער שכן.
וההבדל הוא באחיזה ובמיקום של המוט, עם אגודל ועל הטרפזים- HB.
בלי אגודל ומתחת לטרפזים, מעל השמות- LB.

כן, זה לא הצורה הטבעית של הגב וזה לא בריא .
LB=LOW BAR SQUAT
HB =HIGHT BAR SQUAT
ביוטוב תרשום בחיפוש ואתה תראה את ההבדלים ,

• פותח/ת השרשור
הייפראקסטיינשין בגב הוא מיותר, לגבי פגיעה, אני משער שכן.
וההבדל הוא באחיזה ובמיקום של המוט, עם אגודל ועל הטרפזים- HB.
בלי אגודל ומתחת לטרפזים, מעל השמות- LB.

אז לאיזה מצב הגב שלי צריך להגיע ? אני לא מנסה לעשות משהו מיוחד עם הגוף שלי, זהו היישור הטבעי שאני מסגל לעשות

כן, זה לא הצורה הטבעית של הגב וזה לא בריא .
LB=LOW BAR SQUAT
HB =HIGHT BAR SQUAT
ביוטוב תרשום בחיפוש ואתה תראה את ההבדלים ,

תראה את האגודלים אני שם מעל המוט, ואני עושה זאת משום שאני לא רוצה שיקרה מצב שבו הידיים יעזרו לי, ולגבי המיקום של המוט, אני שם אותו איפה שנוח לי אני חושב שזה מעל לשכמות איפה שיש לגב מן מדף טבעי. אני חושב שאפשר לראות את המיקום של המוט ביחס לגוף שלי בסרטונים ואם לא אני אעלה נוספים, אבל בכל אופן, איך זה משפיע עליי ?

אם זה הקשת הטבעית אז סבבה ,פשוט מהסירטון זה נראה כאילו אתה מגזים עם זה קצת ,
לגבי הסקואט תוריד את הדבר הזה (מגבת) בין הגב שלך למוט זה לא טוב , והסקואט יחסית טוב רק אם אתה עושה LB שזה עדיף , אז תסתכל יותר למעטה ולגבי איך ואיפה לשים את המוט תסתכל בסירטונים ביוטוב . יהיה לך יותר קל להבין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם זה הקשת הטבעית אז סבבה ,פשוט מהסירטון זה נראה כאילו אתה מגזים עם זה קצת ,
לגבי הסקואט תוריד את הדבר הזה (מגבת) בין הגב שלך למוט זה לא טוב , והסקואט יחסית טוב רק אם אתה עושה LB שזה עדיף , אז תסתכל יותר למעטה ולגבי איך ואיפה לשים את המוט תסתכל בסירטונים ביוטוב . יהיה לך יותר קל להבין

אני חושב שאני כן מבין איפה לשים את המוט וזה מאד נוח לי ככה, אבל למה להוציא את המגבת ?

אני חושב שאני כן מבין איפה לשים את המוט וזה מאד נוח לי ככה, אבל למה להוציא את המגבת ?
כי המוט סתם משחק בגב וזה דופק את הטכניקה ! תוריד את המגבת תכווץ את השכמות ותרים את המרפקים חזק זה יגרום לך להוציא גם חזה טוב וגם המוט יהיה נעול על הגב טוב.

תתחיל בלהוריד את המגבת והכפפות, אחר כך תקרא את כל המאמר על SS בפורטל (עדיף את הספר), ואז תעלה סרטוני טכניקה לבדיקה כאשר המצלמה לא זזה. בדדליפט מ45 מעלות מקדימה, בסקוואט מ45 מעלות מאחורה, ועדיף להשקיע שיהיה גם ב90 מעלות מהצד של שניהם.
אם יש אפשרות תעבור לעשות סקוואט במקום שלא תקועה לך מראה מול הפרצוף, ובכל מקרה תסתכל למטה, על נקודה קבועה שלא זזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית