גובה 193
משקל 92
גיל 27 בקרוב
היי הגעתי ל 11 אחוזי שומן אני מעריך
ואז יצאתי לחודש ניטרלי השתוללתי כל יום אלכהול מסיבות ... אוכל חרא אבל שמרתי על 200 גרם חלבון ו3 אימוני כוח בשבוע... בליווי האנגובר
לא עליתי במשקל אך אני מרגיש שירדתי קצת בשריר.. ואני מאמין שעלתי ל 13% שומן
אני כרגע ביום הרביעי של ה ud 2 סיוטטטטטטטטטטט שורף הבטן
יש לי שאלה כרגע יש לי תצוגות אופנה ואני חייב להוריד את השומן כמה שיותר מהר אני צריך להגיע ל 8 אחוז
היום אני צריך לעשות את האימון של היום הרביעי... אך אני לא יכול יש לי תצוגת אופנה עוד שעתיים אין זמן לאימון... אם אני ידחה את העמסה למחר וגם את האימון למחר ואז העמסה תבוצע ביום בשישי והאימון כוח ביום השביעי ואז יומיים נטרלי בקיצור הסייקל קיבל עוד יום של תת תזונה ...
זה נורא ?
ועוד שאלה בבקשה
על נטרלי אני רוצה לקצץ בפחממה !
אם אני יהיה על
250 חלבון
100 שומן
50 פחמימה
בנטרלי ? זה יהיה בסדר ? כי אני חייב את המראה היבש רוב הזמן !
תודה מראש זה מאוד חשוב לי
משקל 92
גיל 27 בקרוב
היי הגעתי ל 11 אחוזי שומן אני מעריך
ואז יצאתי לחודש ניטרלי השתוללתי כל יום אלכהול מסיבות ... אוכל חרא אבל שמרתי על 200 גרם חלבון ו3 אימוני כוח בשבוע... בליווי האנגוברלא עליתי במשקל אך אני מרגיש שירדתי קצת בשריר.. ואני מאמין שעלתי ל 13% שומן
אני כרגע ביום הרביעי של ה ud 2 סיוטטטטטטטטטטט שורף הבטן
יש לי שאלה כרגע יש לי תצוגות אופנה ואני חייב להוריד את השומן כמה שיותר מהר אני צריך להגיע ל 8 אחוז
היום אני צריך לעשות את האימון של היום הרביעי... אך אני לא יכול יש לי תצוגת אופנה עוד שעתיים אין זמן לאימון... אם אני ידחה את העמסה למחר וגם את האימון למחר ואז העמסה תבוצע ביום בשישי והאימון כוח ביום השביעי ואז יומיים נטרלי בקיצור הסייקל קיבל עוד יום של תת תזונה ...
זה נורא ?
ועוד שאלה בבקשה
על נטרלי אני רוצה לקצץ בפחממה !
אם אני יהיה על
250 חלבון
100 שומן
50 פחמימה
בנטרלי ? זה יהיה בסדר ? כי אני חייב את המראה היבש רוב הזמן !
תודה מראש זה מאוד חשוב לי